Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatımda ilk defa

=)

Öne çıkan mesajlar

birisini öldüresiye dövdüm

sesler duymuş annem cama çıkmış bi bakmış biri bizim arabayı parçalarcasına vuruyor adam dirsekleriyle korumalı ön camı çatlatmış arka camı kırmış korumalı yan camıda kafasıyla kırmış neyin kafasını yaşıyosa artık aldım demir sopayı 5 sokak koştum ve buldum adamı yürürken üzerime koştu bacağını kırdım sopayla bağırıyordu birde çensini kırdım ölcek diye korktuğumdan bıraktım adamı yoksa dahada gözüm dönmüştü ana caddede bütün esnafın önünde öldürüyordum...aldılar elimden sopayı üzerimi sildiler polis bekledik bindik evimin önüne getirttim polisi indim arabadan ve 11 de olan bu olay için yeni eve geldim inanılmaz sinirim bozuk ya hayatımda hiç bukadar sinirlenmedim demek ki cinnet diye birşey gerçekten varmış...bir haplı bir gecemi bukadar mahvedebilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

Fistan said:

çelişkiler var

hayat çelişkili neymiş çelişki çok bilmiş beyim ?

olayı detaylandırman lazım
mesela dirsegiyle camı patlatmıs kafasıyla yan camı kırmıs diyorsun
yani sen görmemişsin olayı. gören kişi kim?
görmedigin olaydan sonra adamı 5 sokak kovalamıssın. nasıl tanıdın?
adamı demir sopayla dovmussun olcek diye bırakmıssın
adamı mı bıraktın yoksa sopayı mı? esnaf madem bıraktın dövüşü niye sopayı elinden alıyo?
5 sokak kostugun mesafede arabaya inip binmek günah değilmi?
demir sopa eve geldi mi seninle yoksa kayıp mı?
abi benim kafam cok güzel ya pardon
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı detaylandırayım o zaman şöyle oldu zaten bütün mahalle camlarda olduğu için siyah pantolon siyah gömlek dediler gören 2 kişide benimle birlikte koştuğu için adamda sokaktaki kolu kanıyan tek sarhoş olduğu için belki siyah gömlek ve siyah pantolonunda etkisi vardır...5 sokak koştum caddeye doğru.. kovalamadım sokakta arabayı öyle görünce rage e girdim tabi araba servisten geleli 2 gün oluyor...nereyi nasıl kırdığınıda komşular anlattı.sopa meslesine gelince adamı ölcek diye bıraktım sopayıda elimden esnaf aldı çünkü sopa elimde adamı yerde kanlar içinde gören polis hakkımda ciddi suçlamalar yapabilirdi.ayrıca buna ek olarak sopayıda esnaf aldı onlarda beni ordan polis arabasına bindirip getirdiler kapımın önüne orada indim

adamın yarattığı masraf 300 500 diye düşünmüyorsun ama o an arabayı öyle görünce yeterince kızdım üstüne 300 500 de diildir sanmıyorum ben hayatımda kimseyi böyle düşünerek dövmedim...yapmamd normalde huyum değil
Sosyal ağlarda paylaş

polis şikayetçi var mı dedi ben dedim o yüzden aldı beni arabaya

kapının önüne gelincede bıraktı arabanın yanına gelince yani...bide yolda adam polise ana bacı gidince polis durup bigüzel dövdü gözünede sprey sıktı geri koydu adamı içeri :D
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

polis şikayetçi var mı dedi ben dedim o yüzden aldı beni arabaya

kapının önüne gelincede bıraktı arabanın yanına gelince yani...bide yolda adam polise ana bacı gidince polis durup bigüzel dövdü gözünede sprey sıktı geri koydu adamı içeri :D

nasıl oldu peki bu olay tam olarak? yanlarında daktilo falan mı getirmiş polis, ifadeni alıp eve bıraktı hemen.

öncelikle bunun bir karakol hikayesi mi yoksa kavga hikayesi mi olduguna karar vermelisin dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...