=) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 birisini öldüresiye dövdüm sesler duymuş annem cama çıkmış bi bakmış biri bizim arabayı parçalarcasına vuruyor adam dirsekleriyle korumalı ön camı çatlatmış arka camı kırmış korumalı yan camıda kafasıyla kırmış neyin kafasını yaşıyosa artık aldım demir sopayı 5 sokak koştum ve buldum adamı yürürken üzerime koştu bacağını kırdım sopayla bağırıyordu birde çensini kırdım ölcek diye korktuğumdan bıraktım adamı yoksa dahada gözüm dönmüştü ana caddede bütün esnafın önünde öldürüyordum...aldılar elimden sopayı üzerimi sildiler polis bekledik bindik evimin önüne getirttim polisi indim arabadan ve 11 de olan bu olay için yeni eve geldim inanılmaz sinirim bozuk ya hayatımda hiç bukadar sinirlenmedim demek ki cinnet diye birşey gerçekten varmış...bir haplı bir gecemi bukadar mahvedebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 çelişkiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 iyi yapmışsın helal olsun Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bende dövsem böyle birini ne kadar ceza alırım? Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 eline sağlık kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 inb4 lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben hep kızardım bu kırmızı ışıkta satıcı falan görünce camlarını kapatanlara, bir kere de bana homeless sigara izmariti attı camdan, sağa çekebilsem inip döverdim onu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Fistan said: çelişkiler var hayat çelişkili neymiş çelişki çok bilmiş beyim ? cool story bro yazan ilk kişiye benden tadelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://files.myopera.com/HazanGazeli/blog/bak%20beyim.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 =) said: Fistan said: çelişkiler var hayat çelişkili neymiş çelişki çok bilmiş beyim ? olayı detaylandırman lazım mesela dirsegiyle camı patlatmıs kafasıyla yan camı kırmıs diyorsun yani sen görmemişsin olayı. gören kişi kim? görmedigin olaydan sonra adamı 5 sokak kovalamıssın. nasıl tanıdın? adamı demir sopayla dovmussun olcek diye bırakmıssın adamı mı bıraktın yoksa sopayı mı? esnaf madem bıraktın dövüşü niye sopayı elinden alıyo? 5 sokak kostugun mesafede arabaya inip binmek günah değilmi? demir sopa eve geldi mi seninle yoksa kayıp mı? abi benim kafam cok güzel ya pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şatır island mı yoksa sen misin o manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 fistan bosver be abi adam dovmus iste ne gerek var arastirmaci tiribine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 burdan ne anlıyoruz.adamın yarattıgı masraf 300-500 lira sen ise uzun yıllar kodeste kalabilirdin dövmekte haklısın ama demir sopa ile adam dövmek riskli iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Olayı detaylandırayım o zaman şöyle oldu zaten bütün mahalle camlarda olduğu için siyah pantolon siyah gömlek dediler gören 2 kişide benimle birlikte koştuğu için adamda sokaktaki kolu kanıyan tek sarhoş olduğu için belki siyah gömlek ve siyah pantolonunda etkisi vardır...5 sokak koştum caddeye doğru.. kovalamadım sokakta arabayı öyle görünce rage e girdim tabi araba servisten geleli 2 gün oluyor...nereyi nasıl kırdığınıda komşular anlattı.sopa meslesine gelince adamı ölcek diye bıraktım sopayıda elimden esnaf aldı çünkü sopa elimde adamı yerde kanlar içinde gören polis hakkımda ciddi suçlamalar yapabilirdi.ayrıca buna ek olarak sopayıda esnaf aldı onlarda beni ordan polis arabasına bindirip getirdiler kapımın önüne orada indim adamın yarattığı masraf 300 500 diye düşünmüyorsun ama o an arabayı öyle görünce yeterince kızdım üstüne 300 500 de diildir sanmıyorum ben hayatımda kimseyi böyle düşünerek dövmedim...yapmamd normalde huyum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Aslında kendini dövmüş. So fight club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 iyi bok yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bende polislere öyle dedim kafa attı heryere dedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hyr adam sarhoş ve ztn yaralanmış.hakkaten ölebilirdi onu geçtim onu yapan adamın silahı bıcagıda olabilir ayık olabilirdi.temkinli yaklasmak lzm ne kadar haklı olsakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 araba ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 polis seni nası bıraktı ki adamın orasını burasını kırdıysan? ben birinin suratına renk getirdim diye defalarca ifade vermiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 birisini tanıkların önünde öldüresiye dövüyorsun ve polis seni evine arabasıyla bırakıyor. olay ile alakanı bilmiyorsa polis niye arabaya alıyor, biliyorsa nasıl salıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 polis şikayetçi var mı dedi ben dedim o yüzden aldı beni arabaya kapının önüne gelincede bıraktı arabanın yanına gelince yani...bide yolda adam polise ana bacı gidince polis durup bigüzel dövdü gözünede sprey sıktı geri koydu adamı içeri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yenerk85 said: araba ney? BMW M6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 300 500 değildir hasar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 =) said: polis şikayetçi var mı dedi ben dedim o yüzden aldı beni arabaya kapının önüne gelincede bıraktı arabanın yanına gelince yani...bide yolda adam polise ana bacı gidince polis durup bigüzel dövdü gözünede sprey sıktı geri koydu adamı içeri :D nasıl oldu peki bu olay tam olarak? yanlarında daktilo falan mı getirmiş polis, ifadeni alıp eve bıraktı hemen. öncelikle bunun bir karakol hikayesi mi yoksa kavga hikayesi mi olduguna karar vermelisin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar