Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 GERGE said: Gümüş Denarious'lar ancak 200 dolar falan eder nadir bulunanlardansa. (Roma paralarında nadir ve çok çok nadir arasında milyarlık farklar vardır) Bakır o kadar değerli değil. Öyle nadir bulunan, arkeolojik değer olan şeyler değiller Roma paraları, çok fazla varlar. Ancak çok ender bulunan şeyler (Brutus para bastırmıştı mesela, 6-7 milyar eder onlar) para ediyor. Genelde imparatorluk dönemimden ya da Cumhuriyetin son dönemlerindenlerse para ederler. Resmini çekersen arkalı önlü yardımcı olabilirim belki. bu güzel açıklama için rep veriyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bone hani sende bir sandık dolusu eski para varya bunlar onlardan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bende mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 escape said: 80lerde hippilerin kullandıgı kolyelere benziyo D: bir de o insan figurunun kafasinin arkasinda halo var. Su halka gibi seyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bone said: GERGE said: Gümüş Denarious'lar ancak 200 dolar falan eder nadir bulunanlardansa. (Roma paralarında nadir ve çok çok nadir arasında milyarlık farklar vardır) Bakır o kadar değerli değil. Öyle nadir bulunan, arkeolojik değer olan şeyler değiller Roma paraları, çok fazla varlar. Ancak çok ender bulunan şeyler (Brutus para bastırmıştı mesela, 6-7 milyar eder onlar) para ediyor. Genelde imparatorluk dönemimden ya da Cumhuriyetin son dönemlerindenlerse para ederler. Resmini çekersen arkalı önlü yardımcı olabilirim belki. bu güzel açıklama için rep veriyorum buradan. Ben arkadaşın teraziye abandım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 1800 yıllıksa Septimius Severus olması lazım imparator herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ciddi ciddi tarihi eser kaçakcılığı üzerine fikit beyan eidyor herkes enteresan şekilde ;) hani bir başkası da "dün gee bi evden guzel bir lcd arakladım, sizce kaça gider" şeklinde başlık açsa ona da canı gönülden yardım edecek herkes gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ederiz bizim bi arkadaş lcd arıyodu ona söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bende düşünüyorm bir tane almak valla ucuza getirmek için alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ya, paralar genelde tarihi eser diye geçmez. Satılır rahatça yani. Ancak o çok nadir 50-60 binlik paralar sorun çıkartabilir belki. Yoksa koleksiyoncularına filan gitsen sıradan bir roma parasını 60 liraya satamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Lan bide nadirlerden çıkıyomuş abov. Beni görmediniz taam mı * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 tarihi eserlerin ticaretini yapmaya kalkışmak tck'ya göre suç. en yakın müzeye gidip teslim etmeni salık veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 FERMAN PADİŞAHINSA DAĞLAR BİZİMDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar