VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Driizt'in son çıkan kitabında vardı bu büyüler. Harkle ile diğer büyücü zombilere büyü sallama yarışına giriyorlardı. Ben Melf'in meteor atabildiğin büyüsüne bayılıyorum. (adını unuttum. O yüzden böyle salak bir cümle kullandım :D) TOEE'da gelişleride oldukça sağlamdı. Hepsi kendi büyüsünü savuruyordu ortama falan.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 melf's minute meteors olması lazım. melf hakkaten süper adamdır :) tabi ottoyu da es geçmemek lazım. bigsby kimdir nedir onu bilen var mıdır?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Baldur's Gate'de şu büyüler var: Larloch's minor drain - 1/10 Agannazar's Scorcher - 5/10 Melf's Acid Arrow - 8/10 Melf's Minute Meteors - 8/10 Otiluke's Resilient Sphere - 6/10 Tenser's Transformation - 6/10 Khelben's Warding Whip - 8/10 Mordenkainen's Sword - 8/10 Abi-Dalzim's Horrid Wilting - 9/10 Bigby's Clenched Fist - 7/10 Bigby's Crushing Hand - 3/10 bu büyücüler hakkında bilgisi olan var mı? baktığım guide'a göre Melf'in büyüleri Baya iyiymiş.. Ama en çok Scorcher'ı sevdim, Agannazar ile tanışmak isterdim :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Ağustos 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Grudge, 27 Mart 2004 23:36 tarihinde demiş ki: aganazar FRdan (a.k.a Toril) bigby, melf, mordenkainen, otiluke, tenser vs. gibi PHBde geçen tipler hep greyhawktan (a.k.a Oerth). büyük bi kısmı mordenkainen yönetimindeki 8 büyücü. bi de Sigilde (a.k.a the Cage :-p), the Lady's Wardda Bigby'nin bi heykeli var. Büyük adam vesselam... Grudge anlatmış işte bigby kimdir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 onu yapan bi büyücü vardı bi kitapta hatırlıorum ama nerdeydi kimbilir.. kesin drizzttir. mordenkainen's swordun hastasıyım kesinlikle. horrid wilting de save tutturamayanları direk gömüyor yerin dibine. wail of the bansheeden daha çok işe yarıyor hatta bazen. çünkü save tutturan tipler warsa hep tutturuolar böle kıl ediolar. ama 6 horrid e dayanan char yoktur heralde.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Larloch netherese lich kinglerindendir. kadim netheril imparatorluğunda güçlü büyücüler kendilerini sıklıkla liche çevirirlerdi. ayrıca szass'tam'ın hocasıdır kendisi yanlış hatırlamıyosam. detaylı bilgi için lords of darkness'a bakabilirsiniz. Melf, Otiluke, Tenser, Mordenkainen, Bigby falan daha önce de dediğim gibi greyhawk büyücüleri. en sağlamı mordenkainen. kendisi hakkındaki istatistiksel verilere de epic level handbooktan ulaşabilirsiniz. geri kalanlar da FR büyücüleri. çoğ netheril kökenli bildiğim kadarıyla. ama Khelben "Blackstaff" Aurunsun'u pek bilmeyen yoktur heralde.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Sly-One, 05 Ağustos 2004 02:23 tarihinde demiş ki: onu yapan bi büyücü vardı bi kitapta hatırlıorum ama nerdeydi kimbilir.. kesin drizzttir. mordenkainen's swordun hastasıyım kesinlikle. horrid wilting de save tutturamayanları direk gömüyor yerin dibine. wail of the bansheeden daha çok işe yarıyor hatta bazen. çünkü save tutturan tipler warsa hep tutturuolar böle kıl ediolar. ama 6 horrid e dayanan char yoktur heralde. Sanırım bahsettiğin Kristal Parçası kitabında ve en son çıkan kitapta (şafağa Geçit adını unuttuydumda :D) Kristal Parçasının kendi kopyası şeklinde yarattığı kule. Drizzt yapmıyor yani :D Birini ucuz bir büyücü diğerini Errtu yapıyor.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 O ev yapan adam Leomund'tur. Leomund's Tiny Hut 3 level. Leomund's Secure Shelter 4 level 2 saat/level kadar kalıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mordenkainen in de var öle bi evi, secret bilmemne... Bu arada alemin ev kral büyücüsü Mordenkainen dir bence, öle Elmy filan yalan. Abi Wizard(27) yada öle bişiydi. Temiz yani, yok o class ı da aliim evasion gelsin, şunu da aliim fav. enemy gelsin dememiş. Cillop gibi wizard olmuş... Hatırladığım kadarıyla Netheril kitabında FR daki büyüleri icat eden tipler ve bulduğu büyülerin bi listesi vardı, PHB büyülerin çoğu Netheril de biri tarafından daha sonradan yada önceden bulunmuş yane.. Netheril in el kral adamı da Karsus du galiba. Mevcut tek 12. seviye büyüyü (Karsus's Avatar) icat eden adam. Tabi 2nd da 12. seviye büyü bu. 3rd de 9. seviye üstü olan büyüler 10. seviye olarak geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Karsus's Avatar!!Valla boşuna uğraştı o kadar onu bulucam diye..Tanrılarla oyun oynanmıcanı anlamıştır.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Karsus da giderken yalnız gitmedi hani.Yanına Mistryl'i da aldı öyle gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 solufain cryshal-tirith ten bahsetmiyorum ben, bahsettiğim dark elf trilogy de geçiyor, underdarkta yani[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Akıllı olduğu için büyü tanrısını seçti.Büyüyü kontrol eden büyük bir çoğunluğu kontrol eder sonuçta.Mistryl'in yerine geçip olayı koparacaktı ama sacrifice olayını düşünemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Sly-One, 05 Ağustos 2004 20:29 tarihinde demiş ki: solufain cryshal-tirith ten bahsetmiyorum ben, bahsettiğim dark elf trilogy de geçiyor, underdarkta yani Ah çok afedersin. O dediğini hatırladım. 2. kitapta Underdark'a inen büyücüydü dimi o? Ama bu kuleler güç kesilince yıkılmıyor mu? Ben onun yıkıldığını hatırlamıyorum. Şu büyünün özelliklerini falan bilen varsa yazabilir mi? Merak ettim onu. (Bu arada şu avatar falan dediğiniz büyüyüde merak ettim haa. şunların özelliklerini falan azsanıza adla kalmasın)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Ewt bilmem kaçıncı Frp bilgisi s.d.k yarıştırması başlamıştır lütfen birbirinize giriniz.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ilk ben yapayım bari:) Netherilin uçan şehirleri ile bilgi vereyim önce.Her archmage'in bir şehri vardır o da şehri yönetir.Archmage olma sınavı bu şehri yaratabilmektir.Olay çok basit.Bir dağı alıp ters çevirip uçuruyoruz Iolaum's Longevity büyüsüyle ve şehrimiz hazır oluyor:) Ana nokta nokta mythallar denilen magical device'ta.Dağın yani şehrin merkezine onu yerleştiriyoruz.Bu item yapılan büyünün sürekli olmasını sağlıyor.Permanency spelli gibi ama çok daha güçlü.Gücünü doğruda weave'dan alır. Karsus da yanlış hatırlamıyorsam en genç archmage idi.(20 küsür). Gel zaman git zaman bu zaman uzun bayağı.Konu dağılmadan Karsusun spell'ine geleyim Karsus's Avatar 12 level bir spell ve bir deity'nin gücünü geçici olarak almasını sağlıyor.Karsus da Mystryl'in gücünü alıyor.Böyle olunca weave'ın kontrolu de onun eline geçiyor fakat bu weave'da dengesizliğe yol açıyor.Karsus çok kötü bir hata yaptığını anlıyor(Helal olsun) ama nafile.Mystryl weave'de onarılamaz şeyler olmadan kendini feda ediyor.Bu durumda Karsusun weave ile bağlantısı kopuyor.Toril'deki bütün büyü gidince de Uçan şehirler düştü bi sürü insan öldü. Netherilin DÜŞÜŞÜ işte öyle oluyor.Bayağı yüksekten yani:) Mystryl daha sonra Mystra olarak reincarne oldu.Weave'ı tekrardan düzene soktu ve 10 leveldan yukarı büyünün çalılşmasını engelledi. Ek bilgi:Bu bizim bildiğimiz Mystra'dan önceki Mysta.Time of Troubles'ta Mystra Helm tarafından öldürülmüştü yanlış hatırlamıyorsam.Midnight diye bilinen büyücü Mystra oldu.Bu da ayrı bir hikaye zaten. [Bu mesaj Odrin tarafından 06 Ağustos 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hadi yaa. Mystra'nın öldürülüşünü okumuştum ama kitabın ikincisi alıp okumak konusunda pek isteğim yoktu (Çok övdülerde :D) Avatar serisinde mi gerçekleşiyor bu olay? Yoksa Yalanlar Prensi kitabından sonra falan mı? (Merak ettimde. Çok meraklı inanım. Ama gideceğim sınırıda bilirim. Espriyi yapan acımadan katledilir :D)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Grudge, 05 Ağustos 2004 07:36 tarihinde demiş ki: Larloch netherese lich kinglerindendir. kadim netheril imparatorluğunda güçlü büyücüler kendilerini sıklıkla liche çevirirlerdi. ayrıca szass'tam'ın hocasıdır kendisi yanlış hatırlamıyosam. detaylı bilgi için lords of darkness'a bakabilirsiniz. Melf, Otiluke, Tenser, Mordenkainen, Bigby falan daha önce de dediğim gibi greyhawk büyücüleri. en sağlamı mordenkainen. kendisi hakkındaki istatistiksel verilere de epic level handbooktan ulaşabilirsiniz. geri kalanlar da FR büyücüleri. çoğ netheril kökenli bildiğim kadarıyla. ama Khelben "Blackstaff" Aurunsun'u pek bilmeyen yoktur heralde. szass tam aslis liche degilmi onun hocasi kadim kral bide kesvede kesvede lvl1 buyumu kesvetmis?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 tch. adamlar larlochtan 1. level bi büyü koparabilmişler ancak :)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Solufain, 07 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: Hadi yaa. Mystra'nın öldürülüşünü okumuştum ama kitabın ikincisi alıp okumak konusunda pek isteğim yoktu (Çok övdülerde :D) Avatar serisinde mi gerçekleşiyor bu olay? Yoksa Yalanlar Prensi kitabından sonra falan mı? (Merak ettimde. Çok meraklı inanım. Ama gideceğim sınırıda bilirim. Espriyi yapan acımadan katledilir :D) hmm bu olay -339 DR tarihinde gerçekleşiyo. şu an realmsda tarih 1372. dolayısıyla hiçbi kitap anlatmıyo bunu :) ayrıca mystra diil mystril kendini feda edip mystra olarak reincarne oluyo... tan olarak öldürülme durumu yok yani :)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Yok grudge, solufain mystril in değil mystra nın ölüşünü soruyor. Evet Avatar Trilogy de anlatılıyor bu olay. Mystra tablets of fate le ilgili bilgiyi Ao ya verip tekrar tanrı olmak istiyor ama Ao nun mekanına çıkması için tablets of fate in yanında olması lazım. Helm e ısrar ediyor, bi arkadaşa bakıp çıkıcam diyor ama nafile, zaten bi kez görevinde başarısız olan Helm izin vermiyor ve mystrayı öldürüyor. Avatar Trilogy nin en saçma yerlerinden birisiydi burası (çok aptalca davranıyordu mystra) "Madem 2nd ed a geçiyoruz, bari mysta ölsün de dead magic, wild magic falan ortaya çıksın mantalitesi var sanki. Akabinde Midnight tabletleri ao ya vererek maystra nın yerine geçiyor ama karizması çizilmesin diye adını mystra yapıyor. edit : Ao nun mekanı dediğim yer stairwell to heaven la gidilen cynosure galiba. Helm yolu koruyor, avatarlar bilindiği üzere torilden başka türlü ayrılamıyorlar. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 07 Ağustos 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Helm Mystranın boğazını sıkıyor ve ondan sonra görüntü kayboluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 şopar raistlini unutmayalım;hani olduren buyuyu hayat veren buyuye cevırısı fln. oda onun buyusu sayılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 o raisitin yaptığı dediğin eğer tasslehof u kurtardığı büyü ise orda Raist wish çekiyo Tas için.Yoksa nerde siyah cüppe cleric büyüsü yapacak.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tch! necromancy büyüsü var bitane galiba blood bridge di adı. wizard kendi hp'ini vermek suretiyle iyileştiriyo karşısındakini. ayrıca unutmayalım ki 2nd ed. de bütün healing büyüleri necromancydi. 3rd. ed de conjuration yaptılar...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar