Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 1.5 saattir fena daldılar. admin şifrelerini verdi adam bi entry de. şu an mod olarak daldım ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ohaa :D direk değiştirseydin şifreyi ahah incinin yeni modu olurdun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ahah bende ss var index değiştirirlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 5-6 kişiyi banladım çaylak yaptım, sonra modlukları düştü tüm accountların. aynı mod nickiyle aynı anda 4353 tane entry giriliyo haha :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ekşi power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kim ne derse desin spot daha popüler. çekemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 inci = overrated kalitesiz troll olusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gecko said: ekşi power ekşi diil incisozluk.org saldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 inci = ortaokul zekasında organize harrasment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 inci troll değil ki komiklik yapmaya çalışanların toplandığı bi pazar alanı gibi. bir kısmı komik hakket. He bu arada genel olarak troll değil ama arada çok sağlam troll yeteneklerde var. Geneli değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 inciye troll diyen ya troll ne demek onu bilmiyor ya inciyi tanımamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ekşiciler dökülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sparkcaster said: inci = ortaokul zekasında organize harrasment o daha çok ekşiyi patlattıklarından sonra gelen ekşi tayfasından sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ha mesela bilgin gökberki felan arayıp kızdırmaları troll, onun dışında facebook gruplarını raidleyip salak salak resimler koyanlar var biri sozlukspot diğrei org sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 frantic ss pls acil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Okulda küfür ettiklerinde hocalarından azar yiyen gençlerin rahatça saydırdığı biyer inci. Çok da komik değil. Hoş, bugün sınavdan çıktım, önümde 3 kişi yürüyor, biri anlatıyor ballandıra ballandıra "sonra x forumlarına daldık hamuagoim ahahaha", "bi resim koymuşlar biri göbeğini de koy i.ne dedi hamuagoyim uhasfd" tarzında konuşuyordu. Sonra inci falan deyince düştü jeton. Baktım, ünide de varmış böyleleri. Bazen komik küfürler çıkmıyor değil, yaptıkları da organize, güldürüyor biçok şey. AMA, bigün fena patlayacaklar, sonra çok pis ağlayacaklar. Birde, internetin allahı zannediyorlar kendilerini. Bi sağlam atağa bakar işte böyle sdfg. Küfür iyidir hoştur kullanırız da, yaşam biçimi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Cocostar said: frantic ss pls acil! Küfür İçeren Öğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 SeaGle said: Okulda küfür ettiklerinde hocalarından azar yiyen gençlerin rahatça saydırdığı biyer inci. Çok da komik değil. Hoş, bugün sınavdan çıktım, önümde 3 kişi yürüyor, biri anlatıyor ballandıra ballandıra "sonra x forumlarına daldık hamuagoim ahahaha", "bi resim koymuşlar biri göbeğini de koy i.ne dedi hamuagoyim uhasfd" tarzında konuşuyordu. Sonra inci falan deyince düştü jeton. Baktım, ünide de varmış böyleleri. Bazen komik küfürler çıkmıyor değil, yaptıkları da organize, güldürüyor biçok şey. AMA, bigün fena patlayacaklar, sonra çok pis ağlayacaklar. Birde, internetin allahı zannediyorlar kendilerini. Bi sağlam atağa bakar işte böyle sdfg. Küfür iyidir hoştur kullanırız da, yaşam biçimi olmasın. zaten ömürlerini kısa görüyorum ben. bu yaz sonuna kadar bu şekilde gitse bile iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 onlara da böyle bir saldırı yemek yakışırdı zaten. helal olsun size aslanlarım. inci bip yazıyor. asıl bilidiğimiz inci mi saldırı yemiş? yoksa saldırıyı düzenleyen mi o? yani küfürbaz haydo olan incisozluk.org mu? yoksa sozlukspot mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sparkcaster said: inci = ortaokul zekasında organize harrasment :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi adamlarda bağlılık yok ki, geçen elemanın teki hackleyip kendi sözlüğünün linkini koymuş. millet o verilen linkte takıldı inci kendine gelene kadar. bundan sonra burda takılıyoruz beyler! gibisinden de bi sürü söylenen insan vardı, np yani hepsine fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Viktor said: inci = overrated kalitesiz troll olusum gelcek şimdi inci bir felsefedir diyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Viktor said: inci = overrated kalitesiz troll olusum dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Viktor said: inci = overrated kalitesiz troll olusum kaliteli islerde cikiyor ara sira, adamlara zaman tanimak lazim. yetersizler zaten silinir gider bir sure sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Arada 3-5 tane yeterli insan var onlar uygulama yaptı mı güzel oluyor, geri kalanı gerçekten aşırı kalitesiz. 4chan'deki pedolar bile daha kalitelidir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar