forçen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 android işletim sistemi,iphone, blackberry gibi telefonlara çıkmış. iphone için olanını sadece jailbreakli olan iphonelar kullanabiliyor. ahanda adres: http://m.grooveshark.com/
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ben sotmustum adamlara cikacak mi falan diye. Orijinal iphone icin cikmayacakmis. Jb'li surum hakkinda kendileri bir sey demwdi. Sinirli kullanirsiniz gibi bi cvp verdi.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 apple izin vermedi iphone'a app'lerine =d
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 blackberry'ye yükledim.. ilah gibi geldi.. resmen BIS sayesinde her şarkı dinlenebiliyor kesintisiz. Telefonunuza hiç şarkı yüklemeden ipod gibi kullanma imkanı.. Grooveshark mobile > all aylık $3 lazım sadece. O da çok düşük bir fiyat bu denli muhteşem bir olay için. Kesinlikle herkese tavsiye edyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 İyi güzelde kotadan yemiyor musunuz bunu yaparken? Ayrıca apple'ın reddetmesine neden hiç şaşırmadım bilmiyorum, faşistler.
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 e72 de denedım garrıp bır ses cıkıyor.nedenı nedır ? muzıklerden ses alamıyorum.ayrıca vip uyelıgım var.ama mobile uygulamasında bır sorun var
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 blackberrye tüm operatörler sınırsız veriyor 30 tl karşılığında
Öne çıkan mesajlar