Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Bilişim

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar istanbul bilişimden bir televizyon alalım dedik ama sapansaçma bir garanti sistemi var anlamadım.

Son Bravia İstanbul Bilişim

almak istediğimiz televizyon bu. fakat bu adamlar garantisini Sony Eurasia değil de kendi icatları olan bir VIP garanti diye birşeyden bahsediyorlar ve neredeyse hiçbir garanti sağlamıyorlar. Bir de size göstereyim şu garantiyi

VIP Garanti

Bir de bunun yanında +3 Garanti diye birşey var iyice kafam karıştı.

ExtraGaranti
Sosyal ağlarda paylaş

Spot sonuçta, gayet doğal.

"VIP Garanti Maddesi" said:

Yüksek voltaj, kısa devre ve endüksiyon akımının etkisinden oluşan tamiri mümkün olmayan değişim gerektiren arızalar

En göze batanı bu, ama doğal, Sony'ye götürsen aynı şekilde senden alırlar parasını diye biliyorum.

+3 sene olayı da sadece süreyi uzatmak için.

İstanbulbilisim'i tercih ediyorsan, elinden fazla birşey gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Sony garantisi yok ama kendi ofisleri var belli başlı şehirlerde ama öyle 3-4 tane de değil, oldukça fazla ofisleri var, herhangi bir sorun olursa onlara götürüyorsun cihazı, tamiri mümkünse tamir ediliyor değilse yenisi ile değiştiriliyor. Bana telefonda anlatılan buydu. Ben aldım ordan bir ürün, takır takı çalışıyor alet, hiçbir sorun çıkarmadı daha, ama buna rağmen 3 kere arandım 800 liralık monitör için, bir sorununuz var mı, yönlendirelim mi ofislerimize falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

grey market product bunlar

yani paralel ithalat

sana direk garanti vermiyor, bozulursa yolluyorsun 2. el veya 0 aletlerden parça söküp tamir ediyorlar vs.

+3 garantiyi kesinlikle al...

ve en önemlisi alırsan voltaj dalgalanmalarından korunmak için, korumalı priz kullan 80-90ytl'ye olanlardan

bunu bold yazıcam:
internetten alma, forumlardan istanbul bilişim'in vitrinde sergilenen ürünleri falan sattığı söylenir ve genelde yolladıkları adamlar başka şehirden internet üzerinden alanlar

televizyonu kurdurmak için opsiyonel olarak servis çağırtıyorsun, eğer bunu çağırtmazsan veya kutuyu açıp kontrol ederken yanında yetkili servis elemanı yoksa ve tutanak tutmazsa değişim yapmazlar

ha bence al, ben olsam +900ytl vermezdim sırf sony eurosia garantisi için
Sosyal ağlarda paylaş

sony almasın?

bu arada ithalatçı garantisi de kötü bir şey.. mavi bilgisayar da öyle çalışıyordu.. ben güvenemiyorum mesela istanbul bilişime, distribütör garantisi olmayan mal alınammalı keza distribütör e bir şey olsa markanın kendisine gideilbityorsun bir şekilde ama yani.. "garantisi benim abi" ağzı da pek sağlam gelmiyor kulağıma ehe

bir de illa sony mi olmak zorunda?
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Istanbulbilisim'in izledigi ticaret politikasi bambaska. Ellerinde olmayan urunlere abarti dusuk fiyat ile internet sitelerine koyuyorlar. Arayinca da "o urun elimizde yok size su urunden verelim" diyolar.
E madem elinde yok internet sitende neden fiyat var be gerizekali.

1 sene önce vaio notebook aldım sitedeki model yoktu başka model aldım onunda rengini tutturamamışlardı.
Şimdi projeksiyon cihazı alıcaktım gene sitede koydukları güzel fiyatlı ürün yok bla bla modeller var diyo.
Bahsettiğin tarzda bi çakallık söz konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...