MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 arkadaşlar istanbul bilişimden bir televizyon alalım dedik ama sapansaçma bir garanti sistemi var anlamadım. Son Bravia İstanbul Bilişim almak istediğimiz televizyon bu. fakat bu adamlar garantisini Sony Eurasia değil de kendi icatları olan bir VIP garanti diye birşeyden bahsediyorlar ve neredeyse hiçbir garanti sağlamıyorlar. Bir de size göstereyim şu garantiyi VIP Garanti Bir de bunun yanında +3 Garanti diye birşey var iyice kafam karıştı. ExtraGaranti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Spot sonuçta, gayet doğal. "VIP Garanti Maddesi" said: Yüksek voltaj, kısa devre ve endüksiyon akımının etkisinden oluşan tamiri mümkün olmayan değişim gerektiren arızalar En göze batanı bu, ama doğal, Sony'ye götürsen aynı şekilde senden alırlar parasını diye biliyorum. +3 sene olayı da sadece süreyi uzatmak için. İstanbulbilisim'i tercih ediyorsan, elinden fazla birşey gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nasıl spot?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Grey Guarantee işte. Sony Eurasia garantisi olmayan, kendi ithal ettikleri ürüne kendi garantilerini veren yer İstanbul Bilişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya kendi garantisini veriyor onu ben söyledim zaten. sonuçta sorduğum bu garantiye güvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Istanbulbilisim'in izledigi ticaret politikasi bambaska. Ellerinde olmayan urunlere abarti dusuk fiyat ile internet sitelerine koyuyorlar. Arayinca da "o urun elimizde yok size su urunden verelim" diyolar. E madem elinde yok internet sitende neden fiyat var be gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ben geçen hafta aldım televizyon, pixel garantisi vermiyor, marka garantisi de yok tabii ki, ne çıkarsa bahtına eğer orda denemediysen, ama fiyat piyasanın 700 lira altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 MrLevie, o garantiye güvenilir ama ÇOK çektirirler, incik cincik incelerler, haftalar sürer, sen de bıkarsın ama sorun üründen kaynaklıysa (ki bu çok az bir ihtimal) gereği yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sony garantisi yok ama kendi ofisleri var belli başlı şehirlerde ama öyle 3-4 tane de değil, oldukça fazla ofisleri var, herhangi bir sorun olursa onlara götürüyorsun cihazı, tamiri mümkünse tamir ediliyor değilse yenisi ile değiştiriliyor. Bana telefonda anlatılan buydu. Ben aldım ordan bir ürün, takır takı çalışıyor alet, hiçbir sorun çıkarmadı daha, ama buna rağmen 3 kere arandım 800 liralık monitör için, bir sorununuz var mı, yönlendirelim mi ofislerimize falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hmm al diyosunuz yani. yahu 2.7 milyarlık alet. başına bi halt gelir de tamir edemeyiz diye korkmuyo deilim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 grey market product bunlar yani paralel ithalat sana direk garanti vermiyor, bozulursa yolluyorsun 2. el veya 0 aletlerden parça söküp tamir ediyorlar vs. +3 garantiyi kesinlikle al... ve en önemlisi alırsan voltaj dalgalanmalarından korunmak için, korumalı priz kullan 80-90ytl'ye olanlardan bunu bold yazıcam: internetten alma, forumlardan istanbul bilişim'in vitrinde sergilenen ürünleri falan sattığı söylenir ve genelde yolladıkları adamlar başka şehirden internet üzerinden alanlar televizyonu kurdurmak için opsiyonel olarak servis çağırtıyorsun, eğer bunu çağırtmazsan veya kutuyu açıp kontrol ederken yanında yetkili servis elemanı yoksa ve tutanak tutmazsa değişim yapmazlar ha bence al, ben olsam +900ytl vermezdim sırf sony eurosia garantisi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sony almasın? bu arada ithalatçı garantisi de kötü bir şey.. mavi bilgisayar da öyle çalışıyordu.. ben güvenemiyorum mesela istanbul bilişime, distribütör garantisi olmayan mal alınammalı keza distribütör e bir şey olsa markanın kendisine gideilbityorsun bir şekilde ama yani.. "garantisi benim abi" ağzı da pek sağlam gelmiyor kulağıma ehe bir de illa sony mi olmak zorunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 tahtakalede sıkça duyulan bir şey "garantisi benim" cümlesi.. hani zihniyet sakat.. "kardeş ben seni kerteceğim" dese daha smimi daha içten daha dürüst olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bence eğer alabiliosan biraz kemeri sık sonyden al. ugrasma ole tahtakale esnafı ağzılarıyla. dediğin gibi okadar para verdiğin şey. başına bişi gelse garantisinin garantisi yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 istanbul bilişim garantisi fena değil bu arada, ilgileniyorlar bizzat... teknik servisle kişisel olarak iletişime bile geçebiliyorsun, ama uzun sürüyor bir sorun çıktığı zaman tek eksisi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 istanbul bilişime bende bir kac ay oncesıne kadar kolpa-sahtekar firma gozuyle bakıyordum. 1-2 tanıdık laptop-lcd falan aldı.gayette memnunlar.Hatta bozulan laptopu 2 hafta icinde yenisiyle degişmişler falan.Eskisi kadar kötü degiller galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 4 tane ölü pixel'e kadar değişim yapmıyorlar TV 'lerde. Her sattıkları TV 'de ise kesin 1-2 tane ölü pixel var. SPOT mal sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 -Crawler- said: Istanbulbilisim'in izledigi ticaret politikasi bambaska. Ellerinde olmayan urunlere abarti dusuk fiyat ile internet sitelerine koyuyorlar. Arayinca da "o urun elimizde yok size su urunden verelim" diyolar. E madem elinde yok internet sitende neden fiyat var be gerizekali. 1 sene önce vaio notebook aldım sitedeki model yoktu başka model aldım onunda rengini tutturamamışlardı. Şimdi projeksiyon cihazı alıcaktım gene sitede koydukları güzel fiyatlı ürün yok bla bla modeller var diyo. Bahsettiğin tarzda bi çakallık söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sony nin default garantisi uzun sürmüyormu sanıyorsunuz 30 gün sınırını zorluyor adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar