Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dio çok overrated en güzeli lady gaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Crucify him! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sabahı göremez friedman artık, metal tanrılarının şerri üstünde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ne dio ? ronnie james dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Friedman said: dio çok overrated en güzeli lady gaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şu travesti olan değil mi bıu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lezbiyenmiş geçen kız arkadaşıyla gördüm sahilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 babam olsa farketmez http://chuboladosegongados.files.wordpress.com/2009/05/lady_gaga_lesbian_lady_starlight1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yirim ben onu yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 escape said: şu travesti olan değil mi bıu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 escape said: şu travesti olan değil mi bıu zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lady gaga nın oyununu yapmışlar nier diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4793906,page=1 işte o üyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben de bazen çok gülüyordum yazdıklarına. evet, paticik ile özdeşleşmiş isimlerdendin. olayı bilmesem de, muhtemelen 2-3 ilkokul bebesinin yaptıklarına bu kadar dellenmen gereksiz olmuş bence. umarım dönersin, siteye renk katmaya devam edersin. mutluluklar =) edit: seviyesizliğin yalnızca yeni gelenlere ilişkin olduğu görüşüne katılmıyorum bu arada. ne eskiler var seviyesizlikte tavan yapma potansiyeli olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 mavi önlükte basarilar, beyaz gelinlikte mutluluklar kermiiit : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Görüşürüz sağlıcakla kal, gerci halısaha macında cakacaktık tekrar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 senko said: nası lan biri dio'ya laf mı atmış? kim o? anon manon dinlemem döverim bak! dio lan ronnie james DIO... adam kutsal. Bende ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Dio'ya değil de onun ölümünden sonra verilen tepkilerle de ben dalga geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Rasmon said: abi kermiti tanımam etmem ancak herkesin hassas olduğu noktalar farklıdır; adam gelip izmirli sapık topicinde "biri çekirdeğe çiğdem dedi diğeri de simite gevrek dedi diye öldürüldü sdgfd" dedi gitti. Sonra da albümde kız arkadaşıyla fotosuna ablan mı annen mi diyince öbür taraf banlandı kermit alındı ve son olan 4chan vakası vs.. Yani sen başkasına hassas olduğu noktayı düşünmeden etmeden yorum yapınca iyi hoş da başkası da sana düşünmeden yapınca "yeni gelenleer patiyi bozdu ben giderim en elit benim" yapmanın manası ne ki. Yaptıklarına rağmen sana yapılanlara da aldırmamanı temenni ederdim. Etme bulma dünyası. Biraz öz eleştiri yaparsan sorun kalmıycak zaten. Güle Güle. http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 RaidenXelRu said: kim bunu yapan ki ? senko said: hacı 4chan diom anon herkes nerden bilelim. RaidenXelRu said: yarın final var beynim sulandı hoş gör :D senko said: ne demek hocam, estafurullah... seviyorum sizi, öptüm. (topiğin bir açıdan yararı da olsun. barış, sevgi vs...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 son 3 senede üye olan herkesin üyeligi caylaklıga düsürülsün,en ufak sacmaladıgında ip ban atilsın.Biraz faşizm uygulamanın vakti geldi... Heil ... sdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kermit ölüyle dalga geçiyorsa kermitle dalga geçilince laf etmeye hakkı olamazdı. LAKİN, kermitin olayla uzaktan yakından alakası olmayan kız arkadaşına adi şerefsiz bi piç gibi afedersiniz saldırırsanız anonim kimliğe güvenip, adam gelir anasına da söver, ağzını açamaz kimse. Kermit zaten dikkatli takip ettiyseniz kendi ile ilgili olan fotoya laf yapmadı. Kalkıp "kermit forumdan blabla yapmış" derseniz kermit adamın anasına sövse haklı. İçinde azıcık haysiyet olan hangi adamın sevgilisine/annesine/babasına/kardeşine/vs bi hakarette bulunursanız adi bi it gibi, gelir sülalenize söver elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kermit'in avukatı mıyım, hayır. Ama şu olayı bilen, ve kendisini Gökalp'in yerine koyan her insan şurda sinir krizi geçirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bi lastik en fazla ne kadar çekilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Esneklik katsayısına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar