pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Feci sıkıntılıyım ve midem bulanıyor deli gibi. Midemi rahatlatacak ilaç filan var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 açık hava, soda-limon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 stress yüzünden mi?? talcid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Balkonda oturuyordum zaten hava almak için, soda açayım. Talcid de var, ondan da içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 reflor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 rennie de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ülsersen gaviscon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gaviscon reflü ilacı ülser'e proton inhibitörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gaviscon u gastrit için verdiler bana pandev kullanıyorum midem hareketlenince, gerçi aç karnına dediydiler ama tok da işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gastrit reflü ülser, bu durumlarda mide yanması çok daha fazla olcağından talcid etki etmeyebiliyor, bi seferde 5tane çiğeyip te hiç verim alamadığım olmuştur. o yüzden gaviscon dedim, daha güçlü talcid'ten özellikle şurup versiyonu nedense tablet olanından daha iyi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 rennie veya talcid dışında bu 'cahil' arkadaşlarının hiçbirinin verdiği ilaçları almak gibi birşey yapma. sizde bi daha ilaç soran adama söylemeyin ilaç falan eğer tıp diplomanız yok ise. adam ülserim galiba ben diyip ilacını içse mide kanaması geçirse pek hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ballı rezene çayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Rennie de sağlığa zararlmıyştı en son.Beyine birşeyler yapıyormuştu da unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mide bulantisi ile gayet alakasiz seyleri onermissiniz. Supersiniz (tu) Abi azgini temiz tutmamaktan zehirlenmeye kadar bayagi genis bir yelpazenin belirtisi mide bulantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Vingthor said: rennie veya talcid dışında bu 'cahil' arkadaşlarının hiçbirinin verdiği ilaçları almak gibi birşey yapma. sizde bi daha ilaç soran adama söylemeyin ilaç falan eğer tıp diplomanız yok ise. adam ülserim galiba ben diyip ilacını içse mide kanaması geçirse pek hoş olmaz. tıp diplomam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 lise diplomam var soda önerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 göstereyim mi diplomamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 şehir plancısıyım ben de açık hava diyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Veteriner hekimim, öyle kafanıza göre ilaç kullanmayın. Hele o refloru öneren arkadaşa bi sakin ol bilader demek istiyorum. Kabız yapacaksın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar