pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Feci sıkıntılıyım ve midem bulanıyor deli gibi. Midemi rahatlatacak ilaç filan var mı bildiğiniz?
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Balkonda oturuyordum zaten hava almak için, soda açayım. Talcid de var, ondan da içeyim.
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gaviscon reflü ilacı ülser'e proton inhibitörü
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gaviscon u gastrit için verdiler bana pandev kullanıyorum midem hareketlenince, gerçi aç karnına dediydiler ama tok da işe yarıyor.
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 gastrit reflü ülser, bu durumlarda mide yanması çok daha fazla olcağından talcid etki etmeyebiliyor, bi seferde 5tane çiğeyip te hiç verim alamadığım olmuştur. o yüzden gaviscon dedim, daha güçlü talcid'ten özellikle şurup versiyonu nedense tablet olanından daha iyi bide.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 rennie veya talcid dışında bu 'cahil' arkadaşlarının hiçbirinin verdiği ilaçları almak gibi birşey yapma. sizde bi daha ilaç soran adama söylemeyin ilaç falan eğer tıp diplomanız yok ise. adam ülserim galiba ben diyip ilacını içse mide kanaması geçirse pek hoş olmaz.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Rennie de sağlığa zararlmıyştı en son.Beyine birşeyler yapıyormuştu da unuttum.
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mide bulantisi ile gayet alakasiz seyleri onermissiniz. Supersiniz (tu) Abi azgini temiz tutmamaktan zehirlenmeye kadar bayagi genis bir yelpazenin belirtisi mide bulantisi.
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Vingthor said: rennie veya talcid dışında bu 'cahil' arkadaşlarının hiçbirinin verdiği ilaçları almak gibi birşey yapma. sizde bi daha ilaç soran adama söylemeyin ilaç falan eğer tıp diplomanız yok ise. adam ülserim galiba ben diyip ilacını içse mide kanaması geçirse pek hoş olmaz. tıp diplomam var.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 şehir plancısıyım ben de açık hava diyim o zaman.
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Veteriner hekimim, öyle kafanıza göre ilaç kullanmayın. Hele o refloru öneren arkadaşa bi sakin ol bilader demek istiyorum. Kabız yapacaksın adamı.
Öne çıkan mesajlar