Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 az önce okudum :( fecii oldu be içim... pfff..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 elvan türküm diyorsa ötesi yok. ne mutlu türküm diyene. ne mutlu türk olana değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu kızında sorunları hiç bitmiyor. dünya şampiyonasında finalde adet görmesi, antrenörü ile olan ilişkileri... öff şimdi de bu. umarım elvan 1500 m de başarılı olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 püüüüüüü abi çok usuldum inşallah kötü bişeyi yoktur[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 havadislere göre süreyya doping yapmış veya hamileymiş. bence hamiledir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hıncal uluç insanını hiç sevmem reeden tanıyan bşiri olarark,sevenlerinde kendisi tanımağını düşünürüm çünkü seiecek bişi deel kendisi.uyuz olurum.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Süreyya birinciliklerden ve Vestel'in sponsorluğundan sonra acaip havalarda geziyodu bence. Ben süperim ben çok iyiyim havalarında geziyordu. Hamile olacak kadar acemi değillerdir sanırım ama sakatlık bahanesi ile katılmıyo olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Evet kötü oldu.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bir sürü sey çıkardılar ya doping süphesi hamile kaldı süphesi... dopingli çıkarsa 6 ayla 4 yıl arası men alır kötü olur[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 6 ayla 4 yıl değil 2 yılla 4 yıl arası daha demin ntv de biri söyledi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 evet 2-4 yıl, bence bu elvan abeylegesse den tırstı ondan ayak yaptı, bence elvan hem 1500 hem 5000 de pistlerin tozunu attıracak.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 08 Ağustos 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yok be...zaten sağlıklı katılsaydı şaşardım :p...bi iddia da doping iddiası..iddiaya göre süreyya doping aldı ve o nedenle olimpiyata katılmıyo...iddalar için gençlik spor genel müdürlüğü süreyya ve antrenörünü hemen türkiyeye çağırdı...kontrolden geçcekmiş...eger doping çıkarsa 4 yıl pistlerden men cezası alcak..umarım çıkmaz :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Doping yaptıysa çıksın kardeşim neden böyle duygusal davranıp koruyorsunuzki? Gerçekten dopingliyse ve daha önce kazandığı yarışlarda doping testlerinin ciddiyetsizliğinden yararlandıysa Bence ortaya çıkarılsın ve men edilsin pistlerden. Olay gerçekten ilginç bugünlü Emin Çölaşan'ın yazısını okumanızı tavsiye ederim bu konu ile ilgili. Hurriyetim.com.tr den görülebilir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 işallah cıkar elvan rulz! lan dünya rekoru kırdı kızcağız ayırdıkları zaman 2 dakika helal olsun güzel türkiyemize[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 O kamptaki ayılar Elvan ı çalıştırdı ondan şimdi böyle koşuyor yatıp kalkıp ayıya teşekkür etmemiz lazım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Doping çok geniş bir kavramdır önce bunu anlamak gerekir.Yarışmadan bi akşam önce başınız ağırır ve ağrı kesici kullanırsanız bile doping sayılabilir.Belli standartlara uymayan herşey doping sayılır.İlaç ve hormon kullanımına gelince yurtdışında tüm sporcular bu tür şeyler kullanır.100 metre koşucularının yapısına bi bakın ne demek istediğimi çok rahat anlayacaksınız.Ama onlarla bizim aramızda tek fark var.Adamlar PROFESYONEL!!! Ne zaman keseceğini biliyor ve çok önceden plan programlarını yapıyorlar.Bizse herşeyi olurunua bırakıyoruz.Başarı o yüzden bizde o kadar geç ve zor geliyor.Süreyya Ayhan örneğine bakalım isterseniz.Adet günü tartışmaları neden oldu acaba? Bence öyle bir şey bile yoktur.Çünkü yarışlara psikolojik olarak hazırlanamıyor.Tek antrenörle çalışıyor ve antrenörünün kapasitesi ortada.Sakatlık da doping de bahane olabilir. [Bu mesaj Odrin tarafından 08 Ağustos 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yok abi türkiyeden anca futbolcu basketbolcu cıkar başka bişey Iıh cok zor cünki türkiyede spor sadece futbol birazda basket olarak biliniyor eh böle bi ülkedede anca bunlar fışkırır yok temsilci yok bilmemneci SALLA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 amatörce iş yapılarsa olacağı buydu zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Eğer ikiside aynı yarışta olcaklarsaydı bence süreyya kaybetmekten korktu.Çünkü şuan o elvandan bi adım önde.Elvan onu yenseydi kariyeri filan biterdi gibi bişey olurdu.Bu sefer tüm gözler elvana çevrilirdi.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya voldan bizde savumuyos heralde..ama ülkemiz prestiji için büük kayıp yarın öbür gün dicekler ki bi tane süreyya wardi karı şampiyon oldu sonra olimpiyatlara 6 gün kala çekildi bi de baktık ki kız dopingli çıktı...iyiki bi şampiyon oldu dicekler hemen şımardı yok doping falan heh heh heh..umrumda deil...dopingliyse kuşuna dizsinler...lanet olasi pislik :D[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lanet olası pislik lafı beni kopardı :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yeni bir iddia da doping yapmış doping yapmıssa çok ayıp bide hamileymiş çünkü hamileyse doping yapmasa bile doping li gibi gözüküomuşşş[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sallama dopingliymis,idrar tahlilinde baskasının cıktı yalancı kadın[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Shagrath, 08 Ağustos 2004 22:35 tarihinde demiş ki: yeni bir iddia da doping yapmış doping yapmıssa çok ayıp bide hamileymiş çünkü hamileyse doping yapmasa bile doping li gibi gözüküomuşşş Hamile olunca belli hormonlar salgılanır vücutta.Bu hormonları dışardan iğneyle de alabilirsin.Bunların ikisi de doping etkisi sayılır.Ancak hamile ise özel sağlık izniyle koşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bu arada da gazete ve televizyondaki herşeye inanmayınız.Bizim medya yüceltmekte ve batırmakta bir numaradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar