Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unthinkable

Zegna

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/thumbnails/099/f39/d01/f33/cf8/c66/e39/ac6/6a9/268/e9_450xNULL.jpg

baya guzel bir film, ayni zamanda rahatsiz edici filan. konusuda guzel.

tavsiye ediyorum kacırmayın bence. bu aralar izledigim en kaliteli film.

micheal sheen
samuel l jackson
carrie anne moss

basrollerde.

8/10 verdim direk
Sosyal ağlarda paylaş

berrrbat bi filmdi! 1.5 saatime acıdım.
senaryo müthiş tırt, kurgu desen yerlerde, bombaları yapan adam haricinde oyunculuklar çok kötü.

hele filmin sonunda bombayı etkisiz hale getirdikleri sahnede bilgisayarda excel ekranındaki "ffasfasdsafa" yazılarını görünce hah dedim kalitenizi tam ortaya dökmüşsünüz.

10 üstünden 0.1 veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi rezil bi propaganda filmiymiş ya. film şirketleri imdbyi trollüyor diyolardı da inanmıyodum, hakkaten öyleymiş. benden 5/10 çalışır.

senaryo klişe mi klişe, böyle izleyicilerin gözü önünde hiç işkence yapmadan sorgu yapıyorlar, biz işkence yapmayız falan havası var. adam 12 saate patlatırım diyo, HAYIR TIRNAKLARINI ÇEKEMEZSİN BU CENEVE SÖZLEŞMESİNE AYKIRI falan diyolar, resmen aptal yerine koyuyor film. ama her müslümanı terörist görmeyi biliyolar falan, böyle uyduruk amerikalılar üzerinde gerilim yaratma, biz birini dövüyosak da haklı sebebten dövüyoruz altmesajıyla sunulmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

izlemdim filmi ama o bilgisayarla uğraşıyorum. acaip iyi yazıyorum hedelerinin en büyük sorunu arada adam gibi düzgün aralıklarla dağıtılmış enter ve space ve az da olsa backspace sesi duymamaktır..

hani sadece sesleri dinlediğinizde "oha sıkıyorlar klavyeye bişiler" diye düşünüyorsunuz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
xieon said:

Valeron said:

bence çok güzeldi,severim böle filmleri bi sorum var ama

4.bomba varmış dimi ya benm film takıla takıla gitti son dakkalar anlamadım

evet

demin izledim. 4.bombanın olup olmadığı gösterilen şey değil. yerleri söylenen 3 bombadan 1'i patlıyo orda. söylediği 3'yerden 1'ine veya hepsine 2 tane bombaya benzer şey koymuş biri ortalıkta diğeri saklı. adamlar ortalıkta olanı etkisiz hale getiriyo HEYO HEYO ÇILGIN BEDİŞ diyo. ama aynı mekanda saklı olan gerçek bomba patlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...