Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/099/f39/d01/f33/cf8/c66/e39/ac6/6a9/268/e9_450xNULL.jpg baya guzel bir film, ayni zamanda rahatsiz edici filan. konusuda guzel. tavsiye ediyorum kacırmayın bence. bu aralar izledigim en kaliteli film. micheal sheen samuel l jackson carrie anne moss basrollerde. 8/10 verdim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 konuyla alakasi yok ama admin stayla'ya rep. edik: aaa curry&moss coktandir gormemistim hemen izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 micheal. ben de izleyeyim bari, duruyor bi haftadır masaüstünde elimi vurmuyodum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 izledim. heh... samuel badass herzamanki gibi. musluman terorist olayi da butun filmlere yavas yavas akiyor lol filmin sonuna gelince... meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 karını öldürmüş adam önünde, elinde silah var bişey yapmıyosun hadii canım sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 film başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 filmi cogu kişi övmüş falan imdb de ama ne biliyim klasik amerika-müslüman-terorist konulu filmlerden pek bir farkı yok.Ha olaylar biraz daha farklı yalnız sonlara dogru iyice baydı film beni.Sonu iyiydi yalnız. Samuel dayı olmasa gayet ortalama bir film olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Dün aksam izledim, o da oynayanlarin hatirina, ortalama dahi degil gözümde, kadro icin seyretmis oldum o da kurtaramadi. 4,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bence iyiydi, oradaki psikolojiyi falan çok iyi işlemişler.. evet teröristin klasik müslüman olması iyi değil ancak genel olarak işleniş,kurgu falan bence iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 güzel filmdi samuel abimin karısının verdiği ayar yılın ayarıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Red said: güzel filmdi samuel abimin karısının verdiği ayar yılın ayarıydı :) Younger'in Avm patladıktan sonra Kate ablamıza yaptığı atar bence daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 mükemmeldi edit : nt'deki cool amcalar "stunning" demiştir eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 berrrbat bi filmdi! 1.5 saatime acıdım. senaryo müthiş tırt, kurgu desen yerlerde, bombaları yapan adam haricinde oyunculuklar çok kötü. hele filmin sonunda bombayı etkisiz hale getirdikleri sahnede bilgisayarda excel ekranındaki "ffasfasdsafa" yazılarını görünce hah dedim kalitenizi tam ortaya dökmüşsünüz. 10 üstünden 0.1 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ahahahaha ssdfsadfasda iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi rezil bi propaganda filmiymiş ya. film şirketleri imdbyi trollüyor diyolardı da inanmıyodum, hakkaten öyleymiş. benden 5/10 çalışır. senaryo klişe mi klişe, böyle izleyicilerin gözü önünde hiç işkence yapmadan sorgu yapıyorlar, biz işkence yapmayız falan havası var. adam 12 saate patlatırım diyo, HAYIR TIRNAKLARINI ÇEKEMEZSİN BU CENEVE SÖZLEŞMESİNE AYKIRI falan diyolar, resmen aptal yerine koyuyor film. ama her müslümanı terörist görmeyi biliyolar falan, böyle uyduruk amerikalılar üzerinde gerilim yaratma, biz birini dövüyosak da haklı sebebten dövüyoruz altmesajıyla sunulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 http://i1016.photobucket.com/albums/af282/angmania/unthinkable2010extended720pblurayx2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 terazine tıkladım mani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 mani said: http://i1016.photobucket.com/albums/af282/angmania/unthinkable2010extended720pblurayx2.jpg ashfuashuf cidden filmden mi bu asfhuasfh, adamlar chat loglarini koymuslar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 1sn bile ya gözüküyor ya gözükmüyor esasında. dikkat etmemişlerdir büyük ihtimalle. esasında kadrajın içinde kalmış bi ışıktan, bi mikrofondan bi farkı yok ama komik işte ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bence çok güzeldi,severim böle filmleri bi sorum var ama 4.bomba varmış dimi ya benm film takıla takıla gitti son dakkalar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 izlemdim filmi ama o bilgisayarla uğraşıyorum. acaip iyi yazıyorum hedelerinin en büyük sorunu arada adam gibi düzgün aralıklarla dağıtılmış enter ve space ve az da olsa backspace sesi duymamaktır.. hani sadece sesleri dinlediğinizde "oha sıkıyorlar klavyeye bişiler" diye düşünüyorsunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bayıldım filme yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Valeron said: bence çok güzeldi,severim böle filmleri bi sorum var ama 4.bomba varmış dimi ya benm film takıla takıla gitti son dakkalar anlamadım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 xieon said: Valeron said: bence çok güzeldi,severim böle filmleri bi sorum var ama 4.bomba varmış dimi ya benm film takıla takıla gitti son dakkalar anlamadım evet demin izledim. 4.bombanın olup olmadığı gösterilen şey değil. yerleri söylenen 3 bombadan 1'i patlıyo orda. söylediği 3'yerden 1'ine veya hepsine 2 tane bombaya benzer şey koymuş biri ortalıkta diğeri saklı. adamlar ortalıkta olanı etkisiz hale getiriyo HEYO HEYO ÇILGIN BEDİŞ diyo. ama aynı mekanda saklı olan gerçek bomba patlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar