Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Off-Season 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Şimdiden açıklıyorum 25 Aralık 22.30 Lakers-Heat maçı var.
about 6 hours ago via Power Twitter

ahaha çok eğlenceli olacak.
kobe'ye wade ve lebronlu takıma karşı oynamak ister miydin dediklerinde yüzü burusup bırakın da kupayı kutlayalım demişti. şimdi bosh da eklendi oraya lololo.

miami blokçu bir uzun da buldu mu tamamdır.

oha bosh'u da mı aldılar yuh ^^ nasıl bir salery abi bu. Yalnız bu kadro ya cok fena çoşacak yada ego'dan patlıycak. Wade-Lebron'un anlaşacağından eminimde ama bosh'un ego'sundan emin degilim ^^
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ömer aşık blokda 2. olur nba`de sağlıklı olursa, açık ve net.

ömer asıgın okadar cok blok yiyecegini zannetmiyorum boyu uzun hem ona pek top vermezler zaten
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Masquerade said:

Şimdiden açıklıyorum 25 Aralık 22.30 Lakers-Heat maçı var.
about 6 hours ago via Power Twitter

ahaha çok eğlenceli olacak.
kobe'ye wade ve lebronlu takıma karşı oynamak ister miydin dediklerinde yüzü burusup bırakın da kupayı kutlayalım demişti. şimdi bosh da eklendi oraya lololo.

miami blokçu bir uzun da buldu mu tamamdır.

oha bosh'u da mı aldılar yuh ^^ nasıl bir salery abi bu. Yalnız bu kadro ya cok fena çoşacak yada ego'dan patlıycak. Wade-Lebron'un anlaşacağından eminimde ama bosh'un ego'sundan emin degilim ^^

birkaç ay önce lebron çıkıp demişti, wade ile birlikte oynama durumum söz konusudur, ama eleştirilerde var vs. işte ego durumu falan diye

biz çok iyi arkadaşız, öyle bir şeyin olması söz konusu değil falan demişti. yani ikisi arasında kesin bir sorun olmaz da evet, Bosh işi bozacak gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
maimi cepesinden acıklama mevki görevlendirme yok herkes her yerde oynayabilir bosh 5 numaraya lebronu 4 numaraya wade de 3 numara oynıcak

oynarlar valla :)))
Mesaj tarihi:
khala said:

Lebron Magic Johnson rolü üstlenebilir kızlar, şaşırmayın PG'de görürseniz haha.

Masquerade said:

Mike Miller - Miami

minimum kontrata imza atmış.

eh tabi olası gelecek 3-4 yüzük nedeniyle kalbur üstü oyuncuları da minimum kontratlara getirebiliyorsunuz işte.

magic J olurmu bilmem ama denicek heralde hala oyunkurucu yok takımda
Mesaj tarihi:
bosh kesinlikle çok kaliteli bi oyuncu ama o süperstar dedikleri seviyede bi oyuncu değil. 2 yıldızın tabiki gölgesinde kalacaktır.

bu 3 lü birliktelik ne kadar uzun sürer bilinmez ama 3 oyuncuda daha 26 yaşında. yani önümüzdeki 6-7 sezon ligde imparatorluk kurma şanları var.

ama lebron a şimdiden sallamalar başladı kendisi beceremedi wade ve bosh un yanına sığındı diye. şdimdi ne yapsa yaranamayacak.

neyse bakalım bir efsane mi yoksa fiyasko mu doğacak.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Hiçbir şey olmaz bu takımdan.

dreagloth said:

Ömer aşık blokda 2. olur nba`de sağlıklı olursa, açık ve net.

abi mod trollüyor nasıl bir bölüm burası sdfhasfs.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Biri bana excel anlatımıyla şu takımın salary muhasebesini yapsın ya kafayı yedim nasıl bir yapılanma bu

abi mike miller da 5 yıllık 30 milyona imza atmış bu arada, oha cidden ender aslanı koyacaklar heralde pg diye :D
Mesaj tarihi:
Holy said:

Play-off'lar tarihinde ne kadar rekor varsa hepsini kırar bu takım. 4-0 4-0 4-0 4-0 4-0 ile şampiyon olurlarsa şaşırmam.

Müthiş başlayacaklar takım ruhu fedakarlık falan. Ama sezon ortasından sonra durum kötü hal alabilir. Açık ara en büyük şampiyonluk adayı oldular ama. Rezilde olabilirler Vezirde.
  • Yeni Oluştur...