dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 SpiderS_DangeR said: google google-analystics'i saldırgan site olarak bildirmiş sdffd http://google-analystics.com/ kaspersky'de "LA LA LA!!! KAPA LA KAPA!" diye paniğe geliverdi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 analystiscs malware o yuzden. google'in ANALYTICS. http://www.google.com/analytics/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 şöyle bir mail geldi şimdi said: Değerli Abonemiz; 3 Haziran 2010 tarihinde Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndan tüm internet servis sağlayıcılara iletilen duyuru ile, yasal nedenlerden dolayı Google'a ait bazı servislere erişimin kapatılması kararı alınmıştır. Bu durum Google analytics, maps, translater gibi tüm dünyada ve ülkemizde yaygın olarak kullanılan diğer servislerin de yavaşlamasına veya erişimin yasaklanmasına sebebiyet vermektedir. Bu engelleme ile etkilenebilecek google servisleri aşağıdaki gibidir; . Google web sitesine erişimde sorun yaşanması, . Reklam vb. analiz verisi için web sitelerinde Google analytics, Google maps gibi Google uygulamalarını kullanan portal veya web sitelerinde erişimlerin yavaşlaması, . Google Toolbar yüklü bilgisayarlarda bazı sitelere yavaş erişim, . Web siteleri dahilinde Google Search kullanan alan adlarına erişimde yavaşlama, . Firmanıza ait Google uygulamalarıyla entegre ya da Google Search'e dayalı bir takım uygulamalarınızın bu erişim kısıtlamasından etkilenmesi, gibi sorunlar söz konusu olabilecektir. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından iletilen, smile adsl olarak yasal sorumluluğumuz nedeni ile uymak zorunda olduğumuz bu karar neticesinde yaşanabilecek erişim ve yavaşlık probleminden en az seviyede etkilenmeniz için konuyu bilginize sunarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 SpiderS_DangeR said: google google-analystics'i saldırgan site olarak bildirmiş sdffd http://google-analystics.com/ çünkü yanlış yazmışın ve hiç farketmemişsin. üstüne MALsınware diye trollük yapmanın bi anlamı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mayhem said: şöyle bir mail geldi şimdi said: Değerli Abonemiz; 3 Haziran 2010 tarihinde Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndan tüm internet servis sağlayıcılara iletilen duyuru ile, yasal nedenlerden dolayı Google'a ait bazı servislere erişimin kapatılması kararı alınmıştır. Bu durum Google analytics, maps, translater gibi tüm dünyada ve ülkemizde yaygın olarak kullanılan diğer servislerin de yavaşlamasına veya erişimin yasaklanmasına sebebiyet vermektedir. Bu engelleme ile etkilenebilecek google servisleri aşağıdaki gibidir; . Google web sitesine erişimde sorun yaşanması, . Reklam vb. analiz verisi için web sitelerinde Google analytics, Google maps gibi Google uygulamalarını kullanan portal veya web sitelerinde erişimlerin yavaşlaması, . Google Toolbar yüklü bilgisayarlarda bazı sitelere yavaş erişim, . Web siteleri dahilinde Google Search kullanan alan adlarına erişimde yavaşlama, . Firmanıza ait Google uygulamalarıyla entegre ya da Google Search'e dayalı bir takım uygulamalarınızın bu erişim kısıtlamasından etkilenmesi, gibi sorunlar söz konusu olabilecektir. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından iletilen, smile adsl olarak yasal sorumluluğumuz nedeni ile uymak zorunda olduğumuz bu karar neticesinde yaşanabilecek erişim ve yavaşlık probleminden en az seviyede etkilenmeniz için konuyu bilginize sunarız. konunun kağıdını katlayıp koltuk altınıza vermişler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 edit: alıntılanmış zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 navige kullaniyorum bende. yanliz bu is cigrindan cikiyor. bu gerizekalilar devekusu gibi kafayi kuma gorunce hersey duzeliyor saniyorlar. eh alismislar sesini cikaranin basini ezmeye. bilimum ozgurluk cesidine yabanci olunca anca sansure gidiyor orumcek kafalar. turkiyede pazari olan buyuk firmalarin sitelerini mahkemeye felan verip kapattirsak? belki onlar izah eder sunlara kurtuluruz su aptal sansur fenomeninden. google-analystics.com durrukware olan google-analytics.com normal olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bugünkü gazetelerin hepsinde var haber. Apo-canda açıklama yapmış, türkiyein youtube'u kapatan ülkeler listesinde olmasından rahatsızım diye. Herkes rahatsız ama bizde patlıyor. Google servisleri kapatılır mı ya, saçmalığın daniskası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Hergonan said: analystiscs malware o yuzden. google'in ANALYTICS. http://www.google.com/analytics/ hee bende bi gazetenin sayfasından almıştım linki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 vatan ahah adam döşemiş edit: kadınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 oh ellerine sağlık ablamın ya. türkiye gelişememeye mahkum bi ülke hep te böyle kalacak. Zaten çiftçimin falan google analitikle işi ne onlara sorun yok tabi.Biz de tarım ülkesi olduğumuza göre internet bile fazla bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 mutlu hanim hits crit. tib dies.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Çok güzel yazmış.İnşallah mahkeme maceraları olursa da şansı yaver gider =) Ve evet ben de hep diyordum bunları ablam tercüme olmuş bana, bu aşşalık telekomdan kurtulacağımız gün ne zaman gelecek bakalım merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 SpiderS_DangeR said: vatan ahah adam döşemiş edit: kadınmış yok yardırmış hll olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Fortuna said: http://google-analystics.com/ için var mı yapabileceğim birşey? Open dns kullanıyorum. http://www.google.com/intl/tr_ALL/analytics/ bu adres ile giriyorum ben bu arada Tubitak DNS kullanıyorum her siteye giriyor : ) engel felan tanımadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 3 senede ip ban olayını yeni keşfettiler, 3 senedir büyük kasarak keşfettikleri olay google 5dk da ip değiştirince patladı yine. bu telekomünikasyon bakanlığı fenerbahçeden bile daha kepaze olma yolunda emin adımlarla ilerliyo failleriyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Google ip değiştirdikçe bizimkiler yeni ipleri banlıyorlar haberiniz olsun :) kimse sallayıp tutmasın dns le çalışıo diye :) Google vs T.C internet Mahkemesi kapışıyor :) Belki bilmeniz gerekir diye söylüyorum TR dns leri için devamlı yeni ip atiyor google. AMa bizimkilerde aynı hızla el atıyor :) yakında tüm google ip aralıklarını banlamazlarsa şaşarım haha Size verdiğim Proxy üstünden bağlanabilirsiniz 100% güvenlidir paticik ailesi için açılmıştır ;) sadece web youtube google açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 comodo dnsle çatır çatır çalışıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 4Ever said: Fortuna said: http://google-analystics.com/ için var mı yapabileceğim birşey? Open dns kullanıyorum. http://www.google.com/intl/tr_ALL/analytics/ bu adres ile giriyorum ben bu arada Tubitak DNS kullanıyorum her siteye giriyor : ) engel felan tanımadı Neymiş o tübitak dnsleri versene bi yararlanalım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 193.140.100.215 193.140.100.210 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ya bırakın dns'i mns'i ayaklanmak lazım. adamı sokağa döker bunlar.. işin gerçek boku çıktı. google servislerine erişim yasağımı olur yahu. bune aptallıktır. bune cahilliktir. büyüyoruz, avrupanın en güçlü ilk 10 ekonomisi olacağız diye bas bas bağıran recep bey global dünyanın bu denli önemli (maps analytics,documents) servislerine erişimi engelliyor. topu cahil topu geri kafalı bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Recep bey bunlarla ilgilenmiyor, recep bey daha güzel işbirliği nasıl yapılır, kendi adına serveti nasıl artılır gibi düşünceler içersinde. Bu tip beyinsizliği satılmış telekomun örümcek beyinli yöneticileri yapıyor.Ve ciddi anlamda neden hala yt un kapalı olmasının ve bu tarz yasakların olmasının nedenini hala anlayamıyorum.Düşünüyorum neden acaba bu yasaklar vs vs var ama aklıma mantıklı bir düşünce gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Öteki konuda vardır belki ama dursun burada da. İlk önce DNS'leri şöyle yapın: 8.8.8.8 8.8.4.4 hosts dosyası [WindowsSystem32driversetchosts] da bu: 127.0.0.1 localhost 209.85.229.99 youtube.com 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.227.106 code.google.com 209.85.227.106 pages.google.com 209.85.227.106 video.google.com 209.85.227.106 translate.google.com.tr 209.85.227.106 docs.google.com 209.85.227.106 sites.google.com 209.85.227.106 books.google.com 209.85.227.106 chrome.google.com 209.85.227.106 labs.google.com 209.85.227.106 notebook.google.com 209.85.227.106 toolbar.google.com 209.85.227.106 catalog.google.com 209.85.227.106 codesearch.google.com 209.85.227.106 dir.google.com 209.85.227.106 earth.google.com 209.85.227.106 groups.google.com.tr 209.85.227.106 wap.google.com 209.85.227.106 google-analytics.com 209.85.227.106 clients2.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cemil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar