Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fiyat olarak 3000 TL ye kadar çıkabilecek oyun ağırlıklı kullanacağım güzel bir laptop alacağım
Önem verdiğim noktalar:
1.tabi ki performans. güzel bir ekran kartı/işlemci/ram kombosu şart
2.ısınma probleminin minimum olması
3.yurtiçi'nden sipariş verilebilmesi. yurtdışından sipariş edip gümrüktür kargodur uğraşmak istemiyorum.
3.belleğin en az 500gb olması
4.boyutu önemli değil hafif/küçük olmasına önem vermiyorum.
5.ekran'ın kaliteli olması.

teşekkürler şimdiden
Mesaj tarihi:
bence oyun için laptop alma.aynı fiyata canavar gibi pc alırsın.birde oyun laptoplarında ısınma sorunu çok oluyor sürekli sorun çıkarma riskleri var.ha çok geziyorum felan diyorsan monster laptop lar var onlara bak bi istersen.birde türkiyede satılıyormu bilmiyorum ama dell alienware serisinede bi bak
Mesaj tarihi:
yeni mafya isteruk.
llaptoop icinde sony vaio vpceb1s1e 1800tl. cok arastirdim isinma sorununa bende onem veririm o yuzden performans/isinma bakimindan en iyi tercih.bide f serileri var daha iyi ama kronik fan sorunu var 1 ay beklersen yeni f serileri gelicek
Mesaj tarihi:
http://www.hepsiburada.com/monster-q7nblb201-intel-core-i7-720qm-16ghz-8gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750876&categoryId=98
bu nasıl sizce ? her şey güzel gözüküyor tek sıkıntım aşırı ısınma ihtimali
Mesaj tarihi:
bir başka sıkıntım da işletim sistemi. bazı laptoplara xp yüklenmesinde problem oluyo diye biliyorum yanlış mı biliyorum var mı böyle bişey ?
Mesaj tarihi:
ram'i 4gb yapabilirim, 8 biraz fazla gibi. ama ondan önemlisi xp'ye çok alıştım ve windows 7 her ne kadar çok övülsede eminimki alışmak vakit alacak. ayrıca eski oyunları çalıştırmada da problemler çıkabiliyor diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
Win7 güzel bir şey, xp yüklemek için zorlama kendini.

4 yıllık laptopa vista bile kurarak büyük ihtimalle daha düzgün driverı olduğu için birkaç fps daha yüksek alabiliyordum.
Mesaj tarihi:
monster laptop kullanmış olan ve ısınma ile ilgili feedback verebilecek varsa çok makbule geçer. xp konusunda ikna oldum haklısınız büyük olasılıkla.
Mesaj tarihi:
Monster Laptop bildiğin taşınabilir desktop gibi birşey.
,Bir laptopa göre daha ağırlar , Incelik bakımından daha kalın bir yapıya sahipler, Bazı modellerinde desktoplarda kullanılan işlemci, ekran kartı cart curt kullanıyorlar isteğe bağlı, Isı konusunda birşey diyemem ama laptopların zaten genel sorunu bu ısınma. Taşımayacaksan sağa sola desktop al :)
Mesaj tarihi:
Oyun için laptop alma bence de. Çok çok zorunlu dğeilsen alma ciddi ciddi. Sen o ekran kartlarına bakıyorsun mesela, yalnız o kartlar mobility oluyor. Benim laptopta da sözde 9600gt var ama normalinin yanına bile yaklaşamıyor. Daha az güç tüketmesi fln gerektiği için daha yavaş çalışıyorlar.

Bu yüzden ben de tekrarlıyorum, aşırı sık yer değiştirmiyorsan, kasayı taşı ama o parayı laptopa verme. Oyun zevkine yazık.
Mesaj tarihi:
eski toshibam'dan gayet memnundum bir sorun çıkarmadı, ısınma da fena değildi. o yüzden yine toshiba tercih ederim.
şöyle bir laptop buldum toshiba'nın
http://www.istanbulbilisim.com.tr/Qosmio_X505-Q870-TOSHIBA-DUNYASI,14173.html
az önce linkini verdiğim monsterla aynı civarda fiyatı, 8 yerine 4gb ram ve 1333 yerine 1066 mhz.
bunun yanında ekran kartı
1 GB DDR3 128Bit ATI® Mobility Radeon™ HD 5650
yerine
NVIDIA GeForce GTS 360M 1GB GDDR5

ki http://www.notebookcheck.net/ net e göre gts360m daha iyi bir ekran kartı gibi gözüküyor. toshiba'nın ekran çözünürlüğü de biraz daha az. toshiba daha mantıklı gözüküyor bana güvendiğim bir marka olduğ için. var mı yorum ?
Mesaj tarihi:
monster, gaming konusunda isim yapmış bir marka ama.
üstelik çözünürlük de bana göre oyunda ödün verilecek şeyler arasında değil. 4 gb ram de az buz fark değil.

monster diyorum ben.
  • Yeni Oluştur...