Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ben bunları terörist kanalı biliyodum baya aklı başındaymış en azından şu an izlediğim versiyonu, spiker kadın ingiliz aksanlı felan, neci bu kanal tavsiye ederim ayrıca, cnn sağolsun hiçbişey yayınlamadığı için demin mesela spiker kadın israil ekonomi bakanına baya ayar verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 el-cezire terörist kanal değil ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 el-cezire terörist kanalı? LULZ gayet başarılı haber yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahah abi el cezire en büyük arap tvsi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 en azından bizim bildiğimiz terörist değil yani pkk falan değil ama diğer bazı ülkelerin tehtid unsuru olarak gördüğü bi kanaldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 törörö elcezire!!! öyle değiller tabii.. adam gibi bi kanal işte nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 lan öyle biliyordum dedim, el kaidenin kasetlerini felan yayınlıyorlardı 2001 lerde nerenizle okuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 el cezire ingilizce de var arapça da. adamların dünyaya açılma kapısı işte el cezire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 arap dunyasinin CNN i iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Irak savaşıdöneminde Amerika tarafından terörist kanalıdiye lanse edildi ancak kalitelibir haber kanalıdır ortadoğu konusunda takip edilesidir ki ingilizce kanalı da var adamlar global yayın yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 el-cezire arapların cnn'i gibi birşey el-kaide'nin kasetlerinin falan yayınlanması onları terörist yapmaz ki bizden de zamanında bir çok yazar terörist başı ile görüşmeye gitti ırak'a, kasetler yayınlandı falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 işte karşı tarafın sesini duyuran herkesi tokyo rose diye ilan eden mantığın uzantısı el-cezire'ye de terörist demişti, gayet düzgün haber kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Yalnız dünyadan bu derece izole olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 el-cezire alt yazı geçti: vurmayın cnn: adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 good job heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 el cezire'ye terörist kanalı demek epicmiş. gayet saygı duyulan bi kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 russia today var bi de, o da güzel alternatif haber kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tamam vurmayın. artık herkes bir kere arap kanalı o nası bilmiyosn reröre der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 forgiver said: el-cezire alt yazı geçti: vurmayın cnn: adam öldü lol.. spark bilmediği bir şey öğrenmiş oldu, bazıları post kasmış sayıldı.. bugün de faydalı geçti işte.. kapatıyorum ben de. başlık görevini tamamlamış anladığım kadarı ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar