goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 biliyorum yanlış yere açtım, taşınacaktır ancak hemen şimdi "internet kullanım oranları, tüketim harcamaları dağılımı, internetten alışveriş yapma oranları" gibi verilere ihtiyacım var. TÜİK demeyin orası çok karmaşık bulabildiğimi aldım zaten. ev tekstilini internetten alabilecek kitlenin ortalama bir sayısını çıkarmam lazım (türkiyede 400bin kişi gibi) lütfen az trolleyin, istatistiki veriler toplayan yerler biliyorsanız söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 euromonitor'de vardır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tanesi 650 £'den almak lazım oradakileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi nie trolleyelim ayıp ettin bak şindi cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar