Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 öncüyle oynamak keyifli oluyordu. uzun süres sonra beraber oynamak güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Seren defans oynayacaksa kadrolara onay veririm :P Güzel olmuş kadrolar, zevkli dakikalar yaşayacağız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bizim takımda pek koşabilen göremiyorum ben, vasat defans, zayıf orta, zayıf forvet, zayıf kale hatta. Rezalet olmadan değişsin bu kadrolar, Öncü yada Yiğitten biri kesin bize gelmeli. Bizim takım acaip ileri oynamaya çalışan ama oynayamayan bir takım olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Sercan sizin takımı toparlar =) Ben bulunduğum takımda emrah ve cem'in yokluğunda top yapma görevini üstlenicem bu hafta, ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Başarılı olacağına inanıyor musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Rakip takımdan tek isteğim bana press yapmamaları. Press gelmezse bence çok başarılı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hmm o zaman.. @tolga katılıyorum takımlarda bi değişiklik olmalı bence de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sercan ile yiğit/öncü'den birini değişelim tolga çok ağlayacaksa. bunun ağlayan hali hiç çekilmez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ben mücadele olsun diye söylüyorum, kadroları yapmak bana düşmez, ama rakip bariz üstün gözüküyor bana. Yiğit, Öncü, İlhan koşan adamlar, Tora iyi defans, Serhat iyi kaleci. Sistemli bir takım çıkar ordan. Genel olarakda daha hırslı bir takım. Bizim takımda Emrah olurdu topu taşıyan mücadele eden, bu sefer oda yok. Sercanla değişçeksek de hiç değişmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben kendime sinirliyim eşek gibi koşmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben de eşşeğe sinirliyim sana doğru koşmayı planlıyorum. aaa khala bizdenmis lan. BEYLER ADAM HAKLI. khala - patpoker değişikliği yapalım bencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben sakatım lan ona göre kadro kurun sağ ayak baş parmağımda tırnak batması var sağ ayağımı kullanamıyorum bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 tamam işte rakibe verelim seni daha iyi. orada kullanama sağ ayağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sly-khala değişikliği de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bana da biz daha iyiyiz gibi geldi, ama benim için her yol paris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sakat olmadıgı zaaman varmı bu adamın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Of haftaya noyan gelicek, ben olmıycam :( hazır doktor varken rahat rahat adam sakatlıycaktım, onur'u yatıracaktım yere =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sly-khala değişikliği olursa ilhan hariç bütün takım ayı ile ayıboğan karışımı birşey oluruz. ahahahah. öyle yapalım lan. sırf döveriz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sly ı alalım.. en ayı biz olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ildeniz, yalvarıyorum vaktinde gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 İlhan hariç derken? Adam istediğinde gayet iyi dövebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sunun gibi bi sekil yapalım kadroları, bence daha dengesiz olacak ama napalım babacum tolga kaspar dreagloth patpoker sertac aquila cavanagh pha screwy tora fizban slyone khelben arcane holy khala konn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Pozisyonları gole çevirirse 1. takım alabilir, güzel top oynayabilirler. İlhan'ı tutarlarsa biter maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 valla bence bu takımlar da dengesiz oldu ehue, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 O zaman adım atışın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar