calippo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 demin ev arkadaşımdan msj geldi uyudun mu lan die yok dedim noluyo? bu arada bu akşam bi arkadaşın evinde kalıyorum. yatakta ne buldum bil? dedi. dedim hamamboceği yok dedi biraz daha büyük e o zaman fare dedim yok dedi biraz daha küçük ne dedim söyle hemen "AKREP" dedi. şu an hala titriyorum. yarın kadiri(topbaş)arıycam gelsin ilaçlasın evi. bu ne vahşi yaşam ya?akrep soksa öldürür mü bilen var mı? korkuyorum lan daha önce akrep sokumuna maruz kalıp yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.baylar.net/unlulerin_resimleri/akrepnalan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bodrumda aynı havuzda yüzmüştüm küçükken çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 deniz havuz gibi gelmiştir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bişey olmaz, öldürenleri ülkenin kuzey kısımlarında yaşamıyo rahat ol. bi de bazı bölgelerde küçük kertenkelelere akrep falan diyen şaşkın insanlar var, ev arkadaşın da onlardan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 akrepten bişi olmaz korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 uyurken bu kadının ağzıma yüzüme girmesinden çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 üstünde görürsen bileklerini kes acısız öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 " olum iyi baksaydın böcektir. " dedim feci küfür etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 azın o kadar buyukse zaten uzulmen gereken baska seyler var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu arada sordun mu arkadaşın sen yokken yatağında ne ariyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 akrep arıyormuş belliki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 benim yatakta değil kendi yatağında bulmuş. ilaçlasalar olur mu ki çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ehuh yolunu şaşırmıştır o. ilaç milaç bi işe yaramaz, hiç kastırmayın. yaz da geldi dönem bitti sayılır. yeni eve geçersiniz işte asdf bahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 fil girse daha mı iyiydi birader, bas üstüne ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 karınca mı bu haha. 100 tane akrep yoktur merak etme. ilac filan kasma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bide ben deli uyurum hayvana da yazık yatağa girerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sokar da felç ederse kardeş kardeş yatarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aynı arkadaş " aga kediler falan da bi garip çığrınıyo. deprem olcak sanırım dikkat et" yazdı sorun kalmadı kafası güzel onun anladım ben. hay alla ya korkuttu beni de gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bişey olmaz ya, bi de evet bi tane yolunu şaşırıp girmiştir denildiği gibi ayrıca calippo'yu çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nasıl yemeyi seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hepsi zehirli değil zaten de sürü halinde de olmaz onlar merak etme 2 sokar ağlarsın en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yarısı zehirli. şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 beykozda korudayım iste ufakken bi gun. ole kosturup oynuyorum. agacın birine dayandım elim acik. sonra kalkmak icin dogrulurken elime bi baktım. bas parmak ile isaret parmagım arasında simsiyah bir akrep var. nerdeyse ustune koyucakmısım elimi. iki pamak arasına gelmis. sonra babama oldurtmustum sdfs. az daha sokcaktı lan hayvanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar