Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ee, özel bişi mi var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 anormal olan ne hakkat? bu arada entry'leriyle hatırlanacaklarda 2 kişi falan vardı bi ara, amma insan göçmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 moncici said: ekşi akademik anlamda pek bir şey ifade etmez ama çok bilgili yazarları var hala emek veren. en basitinden columbia üniversitesinden emrah göker sözlükte babaerenler nickiyle yazıyor. iü klasik filolojiden cengiz çevik jimi the kewl olmuş. onun dışında otisabi, immanuel tolstoyevski, sirius, vulpius falan var. bunların yazdıkları entryleri takip etmek tabii ki kitap okumak ile kıyaslanamaz ama güzel anektodlar, özetler falan veriyorlar. +1 sosyal etkileşimin internet üzerinden tekil hayatımıza girmesinin sonucu -ekşi olsun, pati olsun- kullanıcı kitlesinin nispeten okumuş, alanlarında uzmanlaşmış kişilerden oluşması kendi kendine çözmenin/öğrenmenin uzun süreceği sorunlarla karşılaştığında sonuca gittiğin süreyi kısaltıyor. dolayısı ile bu sitelere sadece bilgi kaynağı olarak bakmamak gerek. tamam ekşi sözlük zaman içerisinde bilgi kaynağı olarak evrimleşmiş olabilir ancak doğrusu beyin kaynağıdır. yazdıklarından bellediğin, nicki tanıdık gelen kişilerin hangi konular üzerinde çalıştığını anlayabilir, hobilerini vs öğrenebilirsin ve senin de bilgi alman gereken bir konu olduğunda site üzerinde yazılması, tartışılması abes kaçıcak konularda özel mesaj ile görüş paylaşabilirsin. işte bu yüzden yeni internet düzeni iyidir! yemek yiyom şimdi 2dk bi ara verdim akşama bi ara okuyacağım ne yazdığımı. hata varsa düzeltirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 1 milyondan fazla eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Arkadaşlar miğferdibi ya da sabırtaşı sıfatlarından nasıl terfi edebiliyoruz? Ne yaparsak normal yazar olabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sıfatlar nerede yazıyor? bu ne mesela? http://www.eksisozluk.com/info.asp?n=grynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bazılarında hiç bişi yazmıyor gösterdiğin gibi. ekşi kofti anarşist müzmin yedek çetrefilli miğferdibi ve satırbaşı bulamadım şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 miğferdibi ve sabırtaşlarının sıfatı olursa sadece bunlar mı oluyor yani. miğferdibi vardı benim o uçtu, şimdi yakında sabırtaşını da çatlatırım zaten ben haeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bi email atmıştım ekşiye: Soru: Merhaba, Onay bekleyen çaylaklar girdikleri entry'lerin başlığını değiştiremiyor. Silip yenisini yazmaya kalksa sırasını kaybedecek çünkü.. Bu soruna bir çözüm üretmenizi bekliyorum. Cevap: Daha önceden yazar olan çaylaklar da sıralamaya ön sıradan alınıyor. (Miğferdibi veya sabırtaşı değillerse) Bir entry silmeniz veya editlemeniz sizi sıralamada geriye atmıyor. Yalnızca eskiden yazar olanlar sıralamada en başa getirildikleri için, sıralamalarda değişiklik olmuş olabilir. Ekşi Sözlük Destek Robotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Diyo ki sabırtaşı ya da miğferdibi yazarsan ve çaylak olursan onay için sıraya en sondan giriyon. Ama diğer yazarlara torpil var onay sırasında eğer çaylak olurlarsa. Ben de merak ediyorum sabırtaşı ya da miğferdibinden kurtulmak için ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 derviş olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 çetrefilli felan karma, miğferdibi, sabırtaşı felan nesil yerine geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 şu an kondüktör diye bi grup olayı yapmışlar 22 kişiden oluşan. bikaç saat içinde 300 kişi falan yükseldim. adamlar böyle çalışırsa yakındır yazar olmam. sevindim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 oo ben de yükselmişi. bu gidişle 3 sene sonra yazar olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 so what Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 30binlere gelmisim ben de, 39173. sanki ortmen atamasi bekliyoruz anasni satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bayadır bakmam etmem başlığı görünce bir bakim dedim. 780. çaylakmışız sdksf Baya bir süre bakmamaya devam edicez anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Flameoffear said: Bayadır bakmam etmem başlığı görünce bir bakim dedim. 780. çaylakmışız sdksf Baya bir süre bakmamaya devam edicez anlaşılan. 780'se birkaç güne yazar olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kardeş benimkine de bakarmısın neresi çıkmış? inşaallah ankara/keçiören çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yazar olursam, sozlugu birakiyorum diye konu acip, ekanti kapaticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sdfsdf. çok çabuk iniyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ooo 39150 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sabahlasak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar