Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ucakların parasını verdik zaten teslimi geciktiriyolar ne zamandır. ayrıca evet tayyip bu konusmayı patide yapsa banlanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tayyibin konusmasını link varmı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ntvmsnbc de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abi kendi kendini denetlemek ne ya, masturbasyonun değişiği lan bu. Adam oturacak masaya "lan saldır emrini veren ben, saldırıyı yöneten karşımdaki komutan, komutanın yanındaki dallama biz haklıyız diye açıklama yapan adam, diğerleri desen aynı kafa, kim kimi denetleyecek lan" diyecek. Ve israil ilk kez bir düşüncesinde haklı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Flassh said: tayyibin konusmasını link varmı link abi 40 dakika, onu izleyim diye kimya vizeme çalışamadım yalanyalanyalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cuce said: ucakların parasını verdik zaten teslimi geciktiriyolar ne zamandır. ayrıca evet tayyip bu konusmayı patide yapsa banlanırdı yok yea ben yapsam banlanirimda, elitler banlanmaz oyle kolay kolay:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yalnız en yakın müttefikleri herhalde ingiltere olacak artık, gider orada tatbikat yaparlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 rte ye bişi olmaz heryerde konuşur patide iki ay yerdi banı sonra yine gelirdi bu sefer farklı bir kılık ve tarz yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 banlanarak deistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cuce said: banlanarak deistik yoksa tayyipmisin şaşırmam adam heryerde adfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben değiştim diyip admin bile olabilirdi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ZaugnaKhaldun said: Yazıldı mı bilmem de, bu tip konularda görüşlerine inandığım bir oluşum olan Avaaz bir imza kampanyası başlatmış. İsrail konusunda ellerinden bir şey geleceğine pek inanmıyorum ama daha önce başarılı oldukları konular var; o yüzden es geçmeyin derim. http://www.avaaz.org/en/gaza_flotilla_1/?cl=594316479&v=6424 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hiç banlanmadım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tayyip bu halkın oyunu toplar valla patiye 100'er kontor dağıttımı tamam admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yalnız komoros, kiribati bandıraları büyük hata. kimland bandırası alacaklardı. adamlar herşeyi savaş nedeni sayıyor, hem asker hem de nuke var. http://i35.tinypic.com/s5czs4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abav keklik gibi sekiyorlarmış lan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 said: Ahmet Davutoğlu, ''Psikolojik olarak bu saldırı Türkiye için 9/11 gibidir. Çünkü Türk vatandaşları teröristlerin değil, siyasi liderlerinin açık kararıyla bir maksatla bir devletin saldırısına uğramışlardır'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 onlar nası zıplıyolar aynı anda öyle vay arkadaş eğitim bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Sam said: yalnız komoros, kiribati bandıraları büyük hata. kimland bandırası alacaklardı. adamlar herşeyi savaş nedeni sayıyor, hem asker hem de nuke var. http://i35.tinypic.com/s5czs4.jpg oha adamlar uçuyo. ALLLLEEAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 arkada bi eleman zıplayamamış, onu vurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 şahitleri bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nası sahit var, herkezin arkası dönük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 uzaktaki evden dürbünle izliyomuş şahit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ardeth said: oha adamlar uçuyo. ALLLLEEAAAAAH sen hala sevgili liderin ciya mamülü fizik kurallarına tâbi olduğunu sanıyordun demek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu arada turk medyasini gecinde disari bakin yunanindan irlandalisina rusundan japonuna herkes israile giydiriyor admalar su gemiye ates acip turklerle yunani internette buddy yapmayi becerdiler o yuzden israili detsekliyorum herifler bu yolda gitmeye devam eders dunya birlesicek lan dsfaads, adamlar turk ve yunani kolkola sokmayi basardi hemde internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar