balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 SenariouS said: balon said: Behlul said: gemideki 1 yaşındaki bebeğin amacı yazılmışmıydı burda ? Annesiyle gitmiştir, nasıl yani ? abi durumun tehlikeli olduğu başından beli belliydi... Neden yani ne gerek var? Öyle bakarsak gidişatın ne gereği var , çocuğu bırakıcak kimsesi yoktur bi şeydir ne bilelim. Yakınım varsa ben bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İyi güzel de İsrail zaten açıklamıştı müdahale edeceğini? Bebeği neden götürürsün gazzeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi, tamam da.. Canlı kalkan da değiller, yuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bi ihtimal ölürse süper propaganda olur diye kökü bende değil mi nasıl olsa zihniyeti var adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Prawler said: Bu süper über bir ordumuz diyen var arkadaşları şiddetle askere gitmeye davet ediyorum. Üst devrenim ben senin serdar. Orada gördüklerin aldatmacadan ibaret, nerden biliyorum? Ankara'nın göbeğinde Elektronik Harp'te yaptım ben askerliğimi. Öyle ucundan kıyısından classified olmayan bilgilere ulaşabildiğim kadarıyla, bizim gerçekten güzel bir ordumuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Benim İhh ile ilgili de şüphelerim var fakat bu İsrail'lilere böyle barbarca davranma lüksü vermiyor. Konu işin acı çekme duygu sömürüsü boyutu olmamalı bence şu boyutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi çocuk yav çocuk... annesinin veya babasının hatası yüzünden ölse orda ne olacak. Sorsana çocuğu gzzaeden, ummetcilikten, israilden bik bikten haberi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gitmeyiversin çocuğuyla, dünyanın en hararetli bölgesine tehditler altında gidiyosun, çocuumu bırakıcak yerim yoktu bir bahane değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Castiel said: kodlarını bilmeden kullanamayacağını onay sistemlerinin öyle basit olmadığını bilmiyorsun sanırım :p ver bakayım şu bombaları sağa sola atacağım diyerek alsan bile kullanamıyorsun yani. ha juliet gibi taşla vura vura patlatabiliriz belki. yıl 2010 halen daha software'ları değiştiremediğimizi düşünenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Behlul said: bi ihtimal ölürse süper propaganda olur diye kökü bende değil mi nasıl olsa zihniyeti var adamlarda Bu bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olm software değiştirme dediniz ya, içim rahatladı. Daha önce topiklerden birinde sormuştum yine böyle bi olayı, oyunmuş allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 israil silahlı bir şekilde müdehale ediliceğini söylemedi sadece geçirmiycez dedi yardım yapmak istiyorlarsa önce bizim limana gelir götürülücekleri biz götürürüz dedi adamlar ancak uluslararasi karasularında böyle bir müdehale yapmak cidden cesaret ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bülent arınç kimse bizden savaş açmamızı beklemesin demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 khalad said: israil silahlı bir şekilde müdehale ediliceğini söylemedi sadece geçirmiycez dedi yardım yapmak istiyorlarsa önce bizim limana gelir götürülücekleri biz götürürüz dedi adamlar ancak uluslararasi karasularında böyle bir müdehale yapmak cidden cesaret ister. Abi adamlar deli yani, napacakları belli mi olur? adamlar bütün dünyaya restini çekmiş öle oynuyor. Sen bu adamın kuşattığı bir yere yardım götürüyorsun da oyunu kurallarına göre oynuyacağını hangi mantıkla düşünüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi software olayı, yok abd uçaklarına kitlenemiyoruz, yok isteseler bizim jetleri uydudan düşürebilirler gibi saçmalıklar değil, ilk başlarda bazı savaş kabiliyetlerinden yoksunduk ama zilyon kez modernize edildiler ve dünyada jdam tarzı lazer güdümlü bombardıman yapan sayılı ülkelerdeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Suark said: Prawler said: Bu süper über bir ordumuz diyen var arkadaşları şiddetle askere gitmeye davet ediyorum. Üst devrenim ben senin serdar. Orada gördüklerin aldatmacadan ibaret, nerden biliyorum? Ankara'nın göbeğinde Elektronik Harp'te yaptım ben askerliğimi. Öyle ucundan kıyısından classified olmayan bilgilere ulaşabildiğim kadarıyla, bizim gerçekten güzel bir ordumuz var. Ankara'nın göbeğinde yaptığın için görememişsin işte... Nedir aldatmaca olan? Köy karakolunda yaptım askerliğini il merkezinden tut cezaevine kadar köyüne kadar a dan z ye jandarmanın her türlü rütbelisini gördüm. Elindeki silahlar değil önemli olan. Ha senin için TSK elindeki bombadır, silahtır, tanktır tüfektir. Benim için ise içindeki alicengiz olaylarıdır, askere yapılan muameledir, halkla ilişkilerdir, insanların işlerini ne kadar düzgün yaptıklarıdır. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum TSK hakkında. İçinde işini iyi de yapan var kötü de yapan var. Ama ayrılırken pek memnun ayrıldığım söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 jandarmaya javelinmi vericeklerdi yoksa bazukami polisin daha agir silahlisi iste ne bekliyorsunki, jandarmada askerlik yapip tankla gezmeyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ben şeyi düşünüyorum. Hani tamam, TC tarihinin büyük bi bölümünde hiç böyle ekonomik ve askeri yönden güçlü sayılabilecek ülkelere bu tarz olaylarda sağlam tepki veremedik. -istisnası vardır, hariç tutuyorum- Şimdi burda diğer Avrupa ülkelerinden de insanlar vardı. Onlar sesini çıkarırsa, ya da hakikatten büyük bi tepki oluşursa, israil'in pısma ihtimali nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 beyler sakin olun .Kurtlar vadisi intikamızı alıcaktır max 2 hafta sonra ekranda bu olay.Adamlar diziyi uzatmak için saçmalıyorlardı iyi oldu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Yok Jandarma'dan izlenimlerimi belirttim ki diğer kuvvetlerin de pek bir farkı olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Serdar savaş durumunda askerler çok daha bilinçli, organize ve disiplinlidavranacaklardır. Eğitim askerliğinde falan yan gelip yatıyorlar komutanlar, bir sürü kirli oyun var ama olay vatanı savunmak ve canını korumak oldu mu gayet de güzel iş yaparlar. İşini çok iyi bilen imba komutanalr dalan da var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ya ara ara bakıyorum bu konuya da. bazı hayvanlar canlı kalkan diye goturuldu cocuklar demis. bu arkadaşlara cidde söyliyecek birşey bulamıyorum. oradaki olay en fazla gerzek, gazı almış türklerden başka birşey değil. sırf konuşmak için konuşmayın diye belki 1000 defa filan soyledik surada ama hala var. canlı kalkanmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Manve_13 said: khalad said: israil silahlı bir şekilde müdehale ediliceğini söylemedi sadece geçirmiycez dedi yardım yapmak istiyorlarsa önce bizim limana gelir götürülücekleri biz götürürüz dedi adamlar ancak uluslararasi karasularında böyle bir müdehale yapmak cidden cesaret ister. Abi adamlar deli yani, napacakları belli mi olur? adamlar bütün dünyaya restini çekmiş öle oynuyor. Sen bu adamın kuşattığı bir yere yardım götürüyorsun da oyunu kurallarına göre oynuyacağını hangi mantıkla düşünüyorsun ki? o kadar da kafayı sıyırdıklarını düşünmüyordum en azından sonuçta uluslararası suları ihalal etmek yardım gemisine ateş açmak falan bambaşka çılgınlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Var abi, Eğer bir asker ( yüzbaşı ) Benimle elektromanyetik dalgayı tartışıyorsa, fark vardır personelde. Çok dolu subaylarımız, çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gayet de canlı kalkan işte adamların baskın yapacağını bile bile 1 yaşında çocuğu oraya ancak davanı haklı göstermek için götürürsün. bu hayvanlıktan da öte bir şey. dinci bağnazlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar