nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 He bi ara geldi, geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bella said: oha 64 sayfa olmuş hepsini tabi okuyamam da topikte olay tüm yahudilere mal edilip nazilere falan mı getirildi konu? birgün öldürmediğim her yahudi için bana küfrediceksinize falan mı geldi? bir nazi işaretleri falan gördüm 60ın sonlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Cuce said: Viktor said: DoruK said: Lilly said: şu "bu gemide bebekler var, çocuklar var, yaşlılar var" kısmını da algılayamadım. ne işi var onların o gemide? :Ssaldırırlarsa duygu sömürüsü yapma niyetiyle çoluk çocuğun hayatını riske atan dengesizler işte. amacına ulaşabilir mi o bile şüpheli. kullandikalri taktik hamasla birebir ayni sert karsilik verecegini bildikleri halde tasla sopayla ates edip taciz ediyor, sonra israil dengesiz guc kullaninca INSALIKH DISIHHHH, BEBEK VAR GEMIDE YASLI VAARRRRRR IMANSIZLAR goturmiyicektin onlari o zaman kendin kasindin ama ne yazikki kamuoyu yiyor bu oyunlari iste, hamas oyunu olsun bunun adida ari kovanian comak sokanin "arilar ustume geliyor" diye sikayet hakki olmamali, en az israil kadar lesler gemideki canlari tehlikeye aticak sekilde hariket edenler israilin yaptığı dahamı farklı? uluslar arası sularda gemie saldır, "bana sopa cektiler" diye tara gemiyi. e farkı yokmus bak İsrail'in zaten orantısız güç kullanmayı devlet politikası haline getirdiği, sivilleri hiç umursamadan öldürdüğü bilinen bir gerçek. O gemilere bir müdahalenin olacağı da kesindi. Öyleyse devlet ne diye bile bile bu geminin gidişine göz yumdu? Çünkü amaçları yardım falan değil tamamen provakasyondu. Ha bir de neden sadece Türk bandralı gemiye saldırdıkları size ilginç gelmedi mi? O zaman buyrun: http://www.evrensel.net/haber.php?haber_id=69785 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bella said: oha 64 sayfa olmuş hepsini tabi okuyamam da topikte olay tüm yahudilere mal edilip nazilere falan mı getirildi konu? birgün öldürmediğim her yahudi için bana küfrediceksinize falan mı geldi? bir nazi işaretleri falan gördüm 60ın sonlarında. evet ne yazık ki, ama sonra absolute 'höt' deyince toparlandılar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Recep Bey çıktı açın açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tayyip konuşuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 somalilerle ittifak halinde olmalıyız. 20 tane somalili olsaydı gemide şimdi 82 tel-aviv di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Absolut said: DAHA FAZLA IRKÇI YAZI YAZANLARIN KONUDIŞINA YAZMA HAKLARI ELLERİNDEN ALINACAK UYARIYORUM. AONRA ABSO BABS YA NEDEN BEN BANLANDIM O DEGİL GİBİ ÖZEL MESAJLAR ATMAYIN. Arada bir hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Tamamen iki tarafın denyoluklarının toplamı olay. Gemiyi götürenler baştan belli troll, adamlar başlarına geleceği bilerek gidiyorlar, sırf olay çıksın diye. Ondan sonra bir sürü olay vs. Buradakiler zaten hazır trollenmeye, 30 tane madenci öldü geçen gün gıkını çıkarmayan insanlar, daha dün gece roketli füzeli saldırıyla 7 askerin şehit olmasını sallamayanlar şimdi burada bir anda delirdi. israil zaten (ırk değil yönetim olarak) denyo. her zaman denyoydu, yeni bir şey değil. tarih boyunca tüm ülkelerin burun kıvırdığı, hiç birinin sevmediği bir milletin zaten bunu haketmek için belli başlı bir karakteristiği olsa gerek. Hiç ırkçılık falan söylemlerine girmeyin, ırkçılık değil bu. Millete değil o milletin tarih boyunca yönetim tarzına eleştiri. Irkçılık bir "ön yargı"dır ayrıca, ön yargı herhangi bir somut sebebi daha görmeden yapıştırılan etikettir. Ancak etiketler doldu taştı çoktan. sonuçta her toplumun kendi etiği, kültürü, değerleri ve karakteristik davranış tarzı vardır. Adamlarınki de tarih boyunca böyle pis olduğu için sevilmemeleri doğal. Ancak eskiden güçleri yoktu, her isteyen hor görüp itip kakabiliyordu, şimdi var o yüzden sevmemenin dışında bir şey yapılamıyor. Hitler keyfinden yoketmeye çalışmadı yahudileri, ülkeye zarar veriyor ekonomiyi tek başlarına yönetiyor, kendi karları için isterlerse ülkenin ekonomisini batırıyorlardı bunu engellemek için yaptı. İspanyollar 1400lerde 1500lerde sebepsiz yere katliama uğratıp tüketmeye çalışmadı ülkelerinde. Orada da aynı şeyi yapıyorlar, kendileri dışında herkesi çiğnemeye kalkıyorlardı. Ha, yanlış anlamasın ne hitleri ne ispanyolları savunmuyorum. Irkçılığı da kabullenen biri değilim ancak bütün hepsinin bunların başına gelmesinin sebebi belli. Adamlar Israil kurulmadan öncesinde dahil binlerce yıl boyunca aynı "benmerkezci" yönetimi benimsedi, kendilerini güçlendirmek adına önlerine çıkan herkesi amaçsızca ezmeyi ve girdikleri yayıldıkları bölgelerde geri kalanlara çektirmeyi seven bir politika izledi. Ha, nolursa olsun İsrail'in yaptığı hayvanlığa çok sert tepki gösterilmeli ona karşı değilim. Adamların tüm ülkelerarası ve ticari anlaşmalarını feshetmekten konsoloslarını ülkeden kovmaya kadar her türlü tepki yerindedir şu anda. Ama tutup da her gün ülkede bu kadar ölümü görmezden gelip de müslümanlık ana başlığı altına sokarak ülkeyi galeyana getirebildiği için bunu gazladıkça gazlayan insanlara da dikkat etmek lazım. Ufak bir not daha, tartışmanın geneli için. Bahsedilen denizaltılar nükleer silah taşıyor mu bilmiyorum. Taşıyor olmaları da kuvvetle muhtemel. Ancak "nükleer denizaltı" nükleer silah taşıyan değil nükleer reaktörle çalışan denizaltı demektir normalde. Ayrıca silahları da varsa bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Rewendor said: tarih boyunca tüm ülkelerin burun kıvırdığı, hiç birinin sevmediği bir milletin zaten bunu haketmek için belli başlı bir karakteristiği olsa gerek. said: Adamlarınki de tarih boyunca böyle pis olduğu için sevilmemeleri doğal. said: Hitler keyfinden yoketmeye çalışmadı yahudileri ırkçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Gezi amaçlı yollamıyor herhalde o denizaltıları yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Oyy çok güzel yazmışsın Rew, ortadaki bir kısma tam olarak katılmasam da :D Kesinlikle safça yardım olduğunu düşünmüyorum ben de, molla trollerin gösterisi ve planı diye düşünüyorum. Kaldı ki herşeye sessiz kalan mollalar buna patladılar işte. İki taraf da çirkin ama İsrail çok daha çirkin tabi. Trollü beslememeleri gerekirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 tayyip metin hazırlatmış peh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gezi amaçlı değil de hani normal silahı torpidosu vs vardır ama nükleer reaktörü vardır. İlla nükleer silah taşımak zorunda değil, özellikle nükleer başlığı var diye belirtilmedikçe direkt öyle varsaymak yanlış demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ben anlamadım şimdi Tayyip herhangi bir askeri yada politik/ekonomik yaptırımdan bahsetti mi yoksa sadece kınadı mı? Telefondan falan böyle adam gibi anlaşılmıyo takip edemiyorum Ayrıc rew haklı nükleer denizaltı meselesinde. Nükleer denizaltı, nükleer silahlı denizaltı demek değil. Yani öyle de olabilir durum orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bişeyler saçmaladı işte.kınıyorum felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ben korkuyorum Kasımpaşalılığı tutup savaşa falan sürüklemesin de ülkeyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nükleer silah kullanamaz şu an hiç kimse , sıkar biraz abartmayın o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ilk olarak, büyükelçi çekme vs onlar yapıldı. birleşmiş milletler güvenlik konseyi toplantıya çağrıldı. nato ile irtibat kuruldu toplantı için netenyahu arkasındayım demişti. atara atar yaptı başbakan sen arkasındaysan ben her türlü karşındayım dedi. itidalli işte yine de. vurun alayına diyecek hali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Rewendor said: Tamamen iki tarafın denyoluklarının toplamı olay. Gemiyi götürenler baştan belli troll, adamlar başlarına geleceği bilerek gidiyorlar, sırf olay çıksın diye. Ondan sonra bir sürü olay vs. Buradakiler zaten hazır trollenmeye, 30 tane madenci öldü geçen gün gıkını çıkarmayan insanlar, daha dün gece roketli füzeli saldırıyla 7 askerin şehit olmasını sallamayanlar şimdi burada bir anda delirdi. bu işte. Rewendor said: bir not daha, tartışmanın geneli için. Bahsedilen denizaltılar nükleer silah taşıyor mu bilmiyorum. Taşıyor olmaları da kuvvetle muhtemel. Ancak "nükleer denizaltı" nükleer silah taşıyan değil nükleer reaktörle çalışan denizaltı demektir normalde. Ayrıca silahları da varsa bilmiyorum çakı gibi küçük şeylerin bile olmadığı söylendi gemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yahudiler en cok hangi agaci diker biliyirmiydiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dediğim gibi en fazla 1 ay sonra unutulur.1 ay gündemi meşgul eder sadece.gerçi orduda toplanmış onlarda açıklama yapıcak heralde onuda beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 eee laf laf laf salatası yine. "sessiz kalmayacağız!'!!'111" diyor 2 gün sonra özür dilerler "taam bi daa olmasın ama ha" der bizim millet de helal der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu tam olarak okumadım ama birkaç şey yazıcam. Birincisi, bu "insani yardım". İnsanı yardımdan anlamak için insan olmak gerekli ki eğer işgalci tutum sergileyen israil insan olsaydı, oraya yardım gitmesine bile gerek olmazdı zaten. O yüzden insanlıktan nasibini gıdım almamış beyinlerin böyle bi tutum sergilemesi doğal açıkçası. İkinci konu, giden yardımla pkk ya gidebilecek yardım aynı kefeye koyulmuş konu içerisinde bi yerlerde. Açıkçası nasıl bi kafayla yazılmış onu da pek anlayamadım ama bikaç şey söylemek gerek. Birincisi, filistin ile pkk aynı kefeye konulamaz. Filistin bi devlet. Bi ülke. Pkknın bi devleti yok, kürdistan diye birşey yok ortada. Kürtlerin bi devleti falan yok. O yüzden Türkiye Cumhuriyeti oraya operasyon yaptığı zaman, var olan bi devletin üzerine değil, bi avuç isyancı köpeğin üzerine bomba yağdırıyor. Ama dönüp öbür tarafa bakarsanız, israil orada var olan bir devletin topraklarına şerefsiz bi köpek misali hırlaya hırlaya, yer yer salyalarını akıtarak saldırıyor. Şu iki olayı aynı kefeye koyup da "e israil pkk ya yardım yapsa hede hödö" diyen zihniyetin mantıklı ufacık bir açıklaması dahi olamaz. Üçüncü konu, israilli zibidiler gemiye indiklerinde taşla sopayla karşılandıklarını söylüyorlar. E efendim, gül mü bekliyorlardı? Sofra mı kursaydı adamlar önlerine? Sen yıllardır çocukların üzerine fosfor bombası bırak, milleti kurşuna diz, silahsız insanları tara bırak bi köşede, milletin ülkesinin milletinin ağzına sıç at. Sonra da dünya senin yollarına gül döksün? Beyefendiler bunu bekliyormuş, babayı almışlar en kalınından. Ha olay çıkmış, evet. Ama hepimiz çok iyi biliyoruz ki gemidekiler hiçbirşey yapmasa da şerefsizler elbet bi pislik yapacaklardı. Kanında dolaşıyor adamın pislik, genlerinde var yani. Engelleyemezsin. Yüzünde meymenet olmayan milletten insanlık beklemek normal mi, değil. Editlendi içerik yüzünden / Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar