EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Saçmalık şurda: Türkiye, avrupa ülkeleri falan hesapta israile karşılar. İsrail'in yaptığı yanlıştır bıdı bıdı ediyolar. Ama ne karışan var ne bi iş yapan var bu konuda. Anca yardım gemileri bilmem ne. Neye yarıyoki? Şuna yarıyor, ülke olarak sözde İsrail'e karşı oluyoruz, oluyorlar. Böylece halk yatışıyor, tamam işte karşı durduk yeter diyorlar. Hiç bi ülkenin İsrail'e karşı çıktığı falan yok. İsrail'de bunun farkında. Sırf kamuoyu rahatdursun diye bu yardım zırvalıkları. Karşıysan müdahele edersin, diilsen bidi bidi etmezsin. Sen gidip adamın düşmanına yardım edersen adamda senin gemine saldırma hakkını bulur kendinde. Ya gidip sende saldırırsın ya susarsın. Doğru olanın İsrail'e saldırmak olduğunu savunmuyorum bu arada, sadece olaydaki saçmalığı anlatmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/note.php?note_id=395935922615&id=143714713585 ÜŞÜYORUZ REİS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Aket-Atum said: blabla bansheee said: Aket-Atum said: Smoke said: yıllar önce kıbrıs da türk bayrağına tırmanmaya çalışan rumu ensesinden vuran asker ne kadar haksızsa, israil de o kadar haksız. veya tam tersi. Kendi sınırında kendi bayrağını koruyan asker mi haksız? Saçmalıyorsun. Ne yapacaktı adam? Abi dur gözünü seveyim yakışıyo mu koskoca adamsın mı diyecekti? Böye gerizekalı bir yorum görmedim ben ya. Gemilerde 9 Türk'ün öldüğü haberi var bu arada. haklı mı?? bayrağı indirmeye çalışan adam muhtemelen silahsız, kimsenin canına kastetmemiş serserinin biri. Gidip beklersin yanında inince alırsın içeri bayrağa hakaretten.İsrailin yaptığı da aynı derecede haksız(gemileri sokmamakta haklı olsa bile). O kadar komandon var "alayı silahsız sivilleri zarar vermeden etkisiz hale getiremedim" diyosan buna kimse inanmaz. O bayrak bir kere orada silahsız biri tarafından Türk askeri bakarken indirildikten sonra, yarın öbürgün silahlı biri de gelir onu indirecek cesareti kendinde bulur. Bayrak lan bu, hadi soyadım olmasını geçtim senin de vatanının simgesi. Öyle harley davidsonla gelip ağzında sigara ile direğe çıkıp onu indiremez kimse. O asker mahkemeye çıktı biliyorum ama bu aralar pek bi leyla olduğumdan yanlış hatırlıyor olabilirim. Bir de askeri bi karakol bölgesine 'saldırı' o bayrağı indirmeye çalışan adamın yaptığı. O bayrak senden benden daha değerli sonuç itibari ile tasvip etseniz de etmeseniz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dasaaa said: said: Dediğim gibi etik değil ama adamlar öyle çok aşırı haksız da değiller. abi her şeye 101'den başlamak lazım sana.. uluslararası ne demek bilyorsun değil mi.. uluslararası karasularının farkındasın değil mi? said: Bence askerler çok haklı olarak gemiye çıktılar damn! farkında değilmişsin.. nato'ya göre çıktı desek lan gemide beyaz bayrak var.. yine fail.. bizimkiler türkiyedeki musevi vatandaşlarımıza saldırmaz umarım.. Ya tamam eski eski mesajlarımı alıntılamayın, ondan sonra hatamı anlayıp açıklama yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Ha savaş kanunları var da bu kanunların işlenebilirliğinden bahsetmişti çok arka sayfalarda suark, e yani şimdi benim düşmanıma yardım gidiyor olsa uyarımı da dinlemiyorlarsa indiririm. Bunu demek istiyorum. Bakın, İsrail bu savaşı yapmakta haksız. Yapılan şey soykırımdır, şerefsizliktir. Ama ortada mevcut bir savaş varsa düşmanına gidecek yardımı engellemeye hakkı var. Bunu diyorum sadece. Ha adamları öldürmeleri de yanlış, ilk ateşi İsrail açmadıysa da videodaki gibi inen askere direk saldırdılarsa o zaman ona da bir şey diyemem. Bana göre bu düşüncen de haksızsın çünkü giden yardım savaşın kaderini değiştirecek yada savaşı daha da körüklüyecek bir silah yardımı vb.. değil. Gönderilen şeyler sivil halka yardım amaçlı toplanan şeylerdi, gıda, erzak, giyecek vb... Ayrıca benim bildiğim kadarıyla yardıma giden gemilerin hepsi sivil gemilerdi böyle bir geminin koskoca savaş gemisine verebileceği zararın 0 olduğunu düşünürsek direkt ateş açılmasına ve can kaybının verilmesine tahamül edilemez. Gerçi İsrail hükümeti ve ordusundan da tersi beklenemez savaşta sivillere yaptıklarını düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Diazepam said: nileppezdel said: Edin nefret abi. Şuradaki insanların çoğundan daha az faşistim yani. Milliyetçi denmiş, milliyet kavramından nefret eden bir adamım. Milliyet gibi bir saçmalık olmasa çok daha az savaş olurdu dünyada. Sadece ben savaştaysam düşmanıma gidecek yardımı engellerim, ha öldürmeden engellerim. Öldürmeden engellemeyi beceremezsem de yapacka bir şey yok düşmanıma yardım gidemez. Kendi halkımı korumak zorundayım. Ama İsrail genel olarak haksız, evet Savaş sihirlibir kelime değil. Söylenince herşeyi meşru göstermez. Savaş hukuku, beyaz bayrak gibi şeyler bu yüzden var. Ben savaştayım lan yaparım lafı da, israili de seni de kurtarmaz. Oturduğunuz yerden mantık sallamayın. Bebekleri öldürüp yarın büyünce bunlar bana saldıracaktı diyen adam ne kadar mantıklıysa bunların hareketi de o kadar mantıklı. Empatik olacağım diye girdiğiniz hallere bakın :S Meşru demiyorum zaten mantıklı diyorum. Haksız olduğunu ben de kabul ettim. :) Mantıklı da değil. Paranoya, psikolojik problemler demek lazım. Ayrıca adam durumu yanlış anladığını kabul etmiş gütmeyin daha üstüne dağılın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dasaaa said: bizimkiler türkiyedeki musevi vatandaşlarımıza saldırmaz umarım.. ayni sey geciordu aklimdan.. gecmiste yasananlar vs.. umarim boyle bisey olmaz.. bu arada mecidiyekoydeki durum nedir bilmiorum ama, zincirlikuyu levent taraflari bir suredir sakin, hayat normale donuyor gibi.. acaba guruh taksime mi ilerliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 böyle aşağılık bir saldırının üstüne şurda bazı kişilerin yazdıklarını görünce cidden üzüldüm yazıklar olsun diyorum İsrail - Filistin olayını ve birkaç saat önce yaşanan insani yardım gemisine yapılan saldırıyı Türk-Kürt mevzusuna ve pkk ya çekebilcek kadar at gözlüklü insanlar olması ne kadar acı verici 6 şehit verdik dün gece tüm mayıs ayı boyunca nerdeyse gün başına bir şehit verdik neyin mücadelesini yaptığını bile bilmeyen cahil kuduz köpek sürüsünü bu olayla bir tutanlara cidden yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hiç ağlama özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Aket-Atum said: nileppezdel said: Yahu adamlar SAVAŞTA! Bunun nesini anlamıyosunuz. Yarın öbür gün Allah korusun biz bir savaşa girsek, bütün dünya bu savaşı haksız bulsa bizi kınasa falan ama biz kendimizi haklı bulsak tekinizin gıkı çıkmaz ama insan hakları falan diye. Haklıyız dersiniz. Onlara göre de onlar haklı işte. Bunu görmek çok mu zor? Bana göre de haksızlar, ama savaşta olan bir devletin bunu yapması normaldir. Yoksa filistine eziyet var, insanlık suçları var trilyon tane hepsinde haklısınız. Abi bak iyi niyetle söylüyorum yanlış birşeyler var kafanda. Biraz daha dur, dinle, incele. İsrail'in kuruluşuna falan bak bi. Çok büyük hatalar var çünkü mantığında sanırım. Bana biraz anlatsana bu İsrail in kuruluşunu, hamas ı fln? Ne alakası var İsrail in kuruluşu ile bu durumun? Hamas bir terör örgütü. Yıllardır giden yardımları dağıtmayıp kendine alan Hamas şimdi insanı yardım cart curt diye zırlıyor, türkiyedeki terör örgütünün yaptığının aynısı.. Herşeyde olduğu gibi terörizmde bile PR çok önemli artık. Filistinde insanlar açlık yokluk çekiyorsa bunun %60 sebebi israil geri kalanı hamastır.. İsrail in kuruluşuna bak amerika, yahudiler kurdurdu fln demek kolay bunu kahvehanedeki çaycıda söylüyor Not: İsrail (bana göre) iğrenç bir devlettir, uluslarası sular cart curt olayına hiç girmeyeceğim bile (İsrail o müdahale ile türk topraklarına müdahale etmiştir aslında one minute diyip koltuğu terkeden siyasetçilerimiz nasıl bir tavır izleyecek acaba).. İstese o gemileri kimsenin burnu kanamadan ele geçirebilirdi ama izlediği bir politika var, İsrail tarafından bakarsanız uygulanması gereken bir politika ama bizler açısından kabul edilemez, nefret edilesi, iğrenç birşey. Ama unutmayalım her kavganın tartışmanın 2 tarafı vardır vede herkes kendi sebebini haklı bulur.. Not2: Haftasonu boyunca 12 şehit 20 nin üzerinde yaralı verdik bunları konuşmak, tartışmak varken. Doğuda yoksulluk açlık sefalet had safhada iken. Şırnak, hakkari gibi yerler yerine taa gemilere binip filistine yardım etmeye giden zihniyetide ayrıca kınıyorum.. Ülkemizde herşey güllük gülistanlık filistin kaldı kurtarılacak. Neymis başbakan one minute demiş vay anasını ne bicim milletiz ne salağız ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Habertürk'te kalabalıklar Taksim'de toplanıyor diyordu, öyle sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Alexi_Septimus said: Hiç ağlama özelden. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Habertürk'te kalabalıklar Taksim'de toplanıyor diyordu, öyle sanırım 68 kuşagını taşlıyan dinciler koşturuyor taksime kahrolsun israil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ee son politik durum ne kınadık mı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Llama said: nileppezdel said: Habertürk'te kalabalıklar Taksim'de toplanıyor diyordu, öyle sanırım 68 kuşagını taşlıyan dinciler koşturuyor taksime kahrolsun israil diye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dasaaa said: bizimkiler türkiyedeki musevi vatandaşlarımıza saldırmaz umarım.. çoktan saldırılar oldu bile. edirne de israilli bisikletçilere saldırı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Cuce said: Alexi_Septimus said: Hiç ağlama özelden. ahahah Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Esnaf said: ÜŞÜYORUĞZH REİSH http://www.facebook.com/note.php?note_id=395935922615&id=143714713585 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Cuce said: Alexi_Septimus said: Hiç ağlama özelden. ahahah Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 adresi yazsın, bi adam yollayıp çektirecem bilgisayarının fişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gellidus said: not2: Haftasonu boyunca 12 şehit 20 nin üzerinde yaralı verdik bunları konuşmak, tartışmak varken. Doğuda yoksulluk açlık sefalet had safhada iken. Şırnak, hakkari gibi yerler yerine taa gemilere binip filistine yardım etmeye giden zihniyetide ayrıca kınıyorum.. Ülkemizde herşey güllük gülistanlık filistin kaldı kurtarılacak. Neymis başbakan one minute demiş vay anasını ne bicim milletiz ne salağız ya.. Buda doğru. Alışkanlık oldu galiba asker kaybetmemeiz, sanki hiçbirşey olmamış gibi devam ediliyor hayata. O şerefsizler (anladınız kim olduklarını) Yok Dağlıcanın intikamını alacağız, siz rahat uyuyun diye nutuk atmayı iyi bilirler, lakin bırak dağlıcayı, hiç bir şeyin karşılığı alınamadı hala. Ölen sadece bizim askerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 mani said: dasaaa said: bizimkiler türkiyedeki musevi vatandaşlarımıza saldırmaz umarım.. çoktan saldırılar oldu bile. edirne de israilli bisikletçilere saldırı olmuş. Bildiğin iqsu 80in üzerine çıkamamış adamlar dicem ama çoğu manipule ediliyordur. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 insanların anlamadığı şey şu: israilin, filistinle savaş halinde olmasının bu gemilere saldırmasına sebep göstermek komik bir durum. Madem saldırına kendi sularında saldır o zaman. Gidip de uluslararası karasularında saldırırsan bu saldırmaktır resmen. Bunun savunması mı olur? Hadi empati yaptık. Aynısı bizim başımıza geldi. Avrupadan yardım geliyor. Ee bizde o zaman italyanın güneyinin altında girelim gelen gemilere? Herkes çullanır üstümüze. Demokrasi getirirler ülkemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 LuNiZ said: dasaaa said: bizimkiler türkiyedeki musevi vatandaşlarımıza saldırmaz umarım.. ayni sey geciordu aklimdan.. gecmiste yasananlar vs.. umarim boyle bisey olmaz.. bu arada mecidiyekoydeki durum nedir bilmiorum ama, zincirlikuyu levent taraflari bir suredir sakin, hayat normale donuyor gibi.. acaba guruh taksime mi ilerliyor.. Evet taksime gidiyor 10bin kişi dedi ntv.Ordan da uyarı yapıldı musevilere saldırılmasın ülkemizde diye. Uluslararası sularda sivil gemilere silahlı saldırı yapanların savunulacak hiçbir tarafı yok.Savaş sebebidir umarım diplomatik şekilde çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Cuce said: Alexi_Septimus said: Hiç ağlama özelden. ahahah Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya Katılmadan edemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar