escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 an itibariyle inci olarak bi israil forumuna saldırıyoruz. gerçi bi boka yaramıcak ama en azından tatmin için falan. http://www.israelforum.com/board/ http://www.israelmilitary.net/forumdisplay.php?f=23 evet gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bi yandan da, kimse gemine tufekle cıkarma yapan adama karsı bıcakla saldırıcak kadar aptal olamaz diye dusunuyo insan? safça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Gemilerde NAzilerin Yahudielre yaptığı holokosttan kurtulan yahudilerde varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 türkiye bu gemileri yola çıkartmayacaktı en başından itibaren. madem arabuluculuğa sulanıyorsun her fırsatta ozaman diyecektin ki benim garantörlüğüm altında ben israil ile anlaşıp şu şu insanı yardım malzemelerini götürücem. israil denetimi olacak ve öyle dağıtılacak. ayrıca oraya hastane gemisi gidebilirdi mesela. ben merak ediyorum neden kimse yollamıyor. açıkta bir hastane gemisi herşeyden daha fazla yarar sağlar. israil'de laf edemez kolay kolay. son olarak israil istese zaten o gemileri durdurabilirdi çıkarma yapmadan. çok zor olduğunu sanmıyor yolcu gemisinin dümenini gemiye batırmadan yok etmenin. sonra getirirsin oraya kendi yolcu gemini içinde silahlı askerlerle kontrollü olarak aktarırsın insanların direnci kırılınca. kimseninde burnu kanamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Most users ever online was 3,642, 07-17-2006 at 01:47 AM. İncis ker, alayinizin amk, Aliyah1995, arbibliop, balili, BlackPearl, cashonline, cccinciccc, cccs2ciccc, cCc_inci_cCc, ccc_inci_cccc, dedeler, Fckİsrael, Gfb, Holyshit, I am David 2, inci seeker, inci sikecek, inciaminakor, incioper, incisikertir, incistan-bull, incitmedensiker, ismail gulduren, korgozlukcu, MehmetKüçük, polytren, rtr, sananela, sikiminsuyunuic, TüRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 1- gayet de taş sopa ve bıçaklarla bekleyen bi eylemci azınlık vardı, "bu gemiye bi adım atsınlar da görsünler bakalım" şeklinde birbirlerini gaza da getirmişlerdir. korkakları zaten farklı katlara dağıtmışlar, operasyon o yuzden devam edip sürdü. 2- adamlar aynı miktarda yardımı kendileri de gönderiyo ve emir zincirine göre hareket eden bi tim ordaki sonuçta, ve israil yönetiminde boru gibi sağcı bi parti olduğunu bile bile adamların teröristlerine nuhun gemisi gibi gidersen ne bekliyosun ki ? empati yoksunluğu bariz. bi ülke kalkıp "pkk'da genç yoksul çocuklara gani gani yardım göndericez çok kötü durumları" dese nakliyeleri yola çıkarsa biz ne halt ederdik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 KahnX said: empati yoksunluğu bariz. bi ülke kalkıp "pkk'da genç yoksul çocuklara gani gani yardım göndericez çok kötü durumları" dese nakliyeleri yola çıkarsa biz ne halt ederdik? Kesinlikle adamları katletmezdik diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Filistinide hamasıda pkk ile bir tutamayız ama hadi tutki tuttuk bazı ülkelerde pkk gibi bir terör örgütüne insanı yardım götürmeye kalktılar... 16 tanesini öldürürmüydük? taş sopa bıçak silah bile çekseler biz öldürürmüydük? Cevabı ben biliyorum sizinde bildiğinizi umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 pkkya yollamak var, kürtlere yollamak var (kürdistan diye bişey olaydı oraya yollanırdı) hamasa yollamak var, gazzeye yollamak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Gemiyle gelseler 50 metreden canister headshot çeken polislerden oluşan bir grupla biber gazına boğardık herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: When has Israel ever given a shit about the Geneva Conventions? I think the UN needs to chapter VII these motherfuckers. Too bad the US runs that soup sandwich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 an itibariyle buyukdere caddesinin bi basindan diger ucuna kadar insan dolu.. millet isi gucu birakti camda kalabaligi seyrediyor. LuNiZ canli olarak Zincirlikuyu dan bildiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Tayyip istediğini aldı sanırım, kendi ülkesindeki terör olaylarına bakmazken kilometrelerce ötesine yardım etmeye çalıştı. Olaylar büyürse hadi bakalım başlasın Turkey vs Israil. Misket bombaları falan yağarsa şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bak biber gazına lafım yok bizden daha çok sıkan yoktur heralde bizim polis bakkalar derneği bile toplansa biberi dayar hatta çoğunda kendilerinede sıkıyorlar çünkü biz toplum olarak biberi severiz zaten pullusudur sivrisidir ondan yane insani yardım gelse onlarada evet sadece biber verirdik ama 16 tanesini makinali tüfekle öldürmezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Adamların düşünce yapısına bak ya http://www.israelforum.com/board/showpost.php?p=319900&postcount=23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 true blood ilk sezonunda eric ve saz arkadaşlarının samin barına geldiğinde yaptığı konuşma sonunda redneckin ericin üstüne atladığı sahnede söylediği lafı şimdi evde haykırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 adam how to troll a turk'u okumuş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Wispy said: Adamların düşünce yapısına bak ya http://www.israelforum.com/board/showpost.php?p=319900&postcount=23 abi diyorum işte.. misal mefkure batırılması son derece normal bir olaymış yani.. cevap vermemiş, e o zaman normaldir batırılması.. ve struma trajedisi çok bi so-called trajediymiş.. normal bi olaymış meğer lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Farinal said: Suark said: aah ah. anlaşamıyoruz işte.. Tamam etik değil tamam common sense tamam insanlık falan filan Adamlar iki gün sonra PKK ya gemiyle yardım götürürse hiç birşey diyemicez. Al bak buraya yazdım, gıkımızı çıkaramicaz. abi ne anlatıosn allah aşkına ya adamlar hamasa gidiorz die mi yola çıktı? orda ki yaralı, aç, evsiz insanlara yardım etmek için yola çıktılar. depremden sonra ülkelerin bir bölgeye yardım etmesi gibi. of kendimi ilk okulda hissettim ne saçma şeyler ya pkk ya yardıma isveç gelse napamışız falan allam Dhaa gerilerdeyim okuya okuya geliyorum da adamı anlamamakta ısrar ediyorsunuz. İsrail yarın gelse, "bence Kürt halkı eziliyor Türkiye'de, onlara yardım getiriyorum" diye bi yığın erzak vs. yollasa ki hepimiz biliyoruz PKK'ya gideceğini, o zaman ne diyeceksiniz? Şu giden yardımın Hamas'a gitmemesinin imkanı yok bir kere. İSrail'in yaptığı çok büyük şerefsizlik ona bir şey diyemem ama PKK'ya gideceği belli bir yardım grubu gelse Türk askeri de onları öyle yada böyle sokmazdı bölgeye. Bundan eminim. Doğrusu da budur çünkü ülkeleri yönetenler için ülkenin menfaati önce gelir. PS: Doğrusu derken ülke yönetimi mantığı açısından, yoksa etik değildir ve ABV hepsinin yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 adamlar dirak haklı duruma düştü şimdi şiddetle karşılaştık diyorlar bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ya dememiz gereken tek şey uluslararası sudaki gemiye niye saldırıyorsunuz, saldırsanız da nasıl bir operasyon bu diyemiyorsak bırak zaten naparsan yap bişey bulacak adamlar cevap vermezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 her elinde sopa olan bıçak olan adamın kafasına sıkıcaksanız işimiz var. senin eline o silahı adamı öldür diye vermiolar sonucta. adamı bacağından vur kolundan vur. ama işlerine gelmio tabi. okadar eğitim alan adam karşında bıçaklı sopalı adamları öldüğrmedende etkisiz hale getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=TA-pVAGQg7I bakın videosu. adamlar sopalarla girmişler inen askerlere afasfjafj bi tanesi çılgın gibi sallıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 adamların haklı çıktığı filan yok. ulusalar arası sularda Türk bayraklı gemiye çıkamazsın çıkarsan bizede telavive çıkma hakkı doğar. konu bu kadar ciddidir bıçaklı direnişe dua etsinler aslında gemiye her çıkanın kafasına sıksak o zaman ne diyeceklerdi kime ne şikayette bulunacaklardı biz yine barışcıl davranıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: Dhaa gerilerdeyim okuya okuya geliyorum da adamı anlamamakta ısrar ediyorsunuz. İsrail yarın gelse, "bence Kürt halkı eziliyor Türkiye'de, onlara yardım getiriyorum" diye bi yığın erzak vs. yollasa ki hepimiz biliyoruz PKK'ya gideceğini, o zaman ne diyeceksiniz? Şu giden yardımın Hamas'a gitmemesinin imkanı yok bir kere. İSrail'in yaptığı çok büyük şerefsizlik ona bir şey diyemem ama PKK'ya gideceği belli bir yardım grubu gelse Türk askeri de onları öyle yada böyle sokmazdı bölgeye. Bundan eminim. Doğrusu da budur çünkü ülkeleri yönetenler için ülkenin menfaati önce gelir. PS: Doğrusu derken ülke yönetimi mantığı açısından, yoksa etik değildir ve ABV hepsinin yani gerilerde olduğunu bilyorum ama anlamamakta ısrar etmemen için uyarayım da.. dostum burada önemli olan nokta, ne olursa olsun sivil gemiye silahlarla çıkanların orantısız güç kullanması.. bizde tersi bi durum olsa da gelen "yardım(!)" grubuna askerler silahla ateş açıp milleti katletse "ooo barbar türkler!" diye ayağa kalkar dünya.. anında EU'dan bi sürü delege akın akın poşularını takıp gelirler ya orası da ayrı saçmalık, ayrı ikiyüzlülük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar