DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Farinal said: dunno said: kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus. NE GIBI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kız sevişirken kafasının üstünde copter atıyomuş dunno bence daha fazla yarışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tahmin ediyo gibiyim asjkgba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tajmin ettiğim şeyi yapıyorsa ben de giderdim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bende giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ÖYLE BİŞEYLER YAPIYOMUŞ DİYİP KURTULAMAZSIN SÖYLEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ben gittim geldim tahmin ettiğimiz şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dunno said: kızdan ögrenmek istiyorum gercekleri. ama dün kızla oglanın mailinin chatiyle konusmaya basladım ve bunu ögrenen oğlan delirdi resmen!!! asırı heyecanlandı ve korktu. "onunla konuşursan ben de yabancıya sorarım her seyi! ben sen bana ne anlattıysan, ne dediysen inandım" vs dedi. benim kızla konusmamı engelledi. bariz aldatılmışsın. oğlanı salla. sen yabancı elemanla birşey yapmamışsın öğrense ne olacak. ara kızı yabancıyla tam da bisey yapmadık diyemem. intikam almak istiyordum bu gerizekalıdan ve kendi capımda intikam da aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kız büyük ihtimalle senle konuşmak istemicektir, ver teli, biz hallederiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunnoya rep verdim ama tahmin ettiğim şeyi yapmadığı için. daha ileri gidebilirdi maazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: kızla bomba bi cinsel hayatları yokmus. ama kız ona cok asıkmıs ve bunu hissettiriyormus. kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus. ama o cok ayrıntı olacak. oraya girmeyelim, konuyu kapatmasınlar. ben kızla ne yaşamış olduklarını oğlandan ögrenemem. oğlanın soylediklerine ve soyleyeceklerine inanmıyorum, güvenmiyorum su noktadan sonra. kıza ulaşmam gerek ama bunu oglanın bilmemesi lazım. Şu postun üstüne bu topic 15 sayfa daha gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 OFF AĞIR TROLL BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: yabancıyla tam da bisey yapmadık diyemem. intikam almak istiyordum bu gerizekalıdan ve kendi capımda intikam da aldım. ahaha süper ya her yerden boynuz çıkıyo dsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: yabancıyla tam da bisey yapmadık diyemem. intikam almak istiyordum bu gerizekalıdan ve kendi capımda intikam da aldım. yurtdışındayken beraber mi oldun? olmadıysan da en fazla cam açıp memeni falan göstermişsindir. bişey çıkmaz ondan, oğlan direk patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 BEYLER SALDIRI VAR TÜNELDEN GELİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu arada, kız 1bucuk yıldan sonra, geçen hafta beni ögrendi. bu oglanın kuzeni bu kıza soylemiş. dunno sen varken bile vardı, 1 bucuk senedir takılıyorlar vs demiş. hayatım cok karısık bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben olsam dunnoyu aldattiktan sonra dunnoyu da bi ara doverim sonra ne hali varsa gorsun diye kaktiririm baktim agliyo bi tokat daha atarim islak yuze iyi oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 resim istiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Fistan said: ben olsam dunnoyu aldattiktan sonra dunnoyu da bi ara doverim sonra ne hali varsa gorsun diye kaktiririm baktim agliyo bi tokat daha atarim islak yuze iyi oturur abi HAHAHAHHASFAKSGBJASGKHASJFAJS AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dunno said: yabancıyla tam da bisey yapmadık diyemem. intikam almak istiyordum bu gerizekalıdan ve kendi capımda intikam da aldım. yurtdışındayken beraber mi oldun? olmadıysan da en fazla cam açıp memeni falan göstermişsindir. bişey çıkmaz ondan, oğlan direk patlamış yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 karşılıklı aldatmışsınız boş geç o intikam ayağını. beraberlik durumu var. bundan sonra ya ayrılın ya da silip devam edin. ama devam edersiniz bunları atlatmış bir ilişkiyi üçlü dörtlü filan paklar. o yapmadığın şeyler normal hale gelir filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 lan adam trollüyor yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 özet geç demek için erken mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla. kusura bakma da, oğlana kızma hakkın yok. azı çoğu olmaz aldatmanın. öpüşürken sen oğlanla aklından geçti mi bu çocuk? hayır. hadi yaylan bebeğim. sana bizden fikir çıkmaz daha. oğlana da helal olsun kütür kütür esnetmiş eski sevgiliyi. ikiniz bir arada götürmüş. gelsin madalya verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aldatmak en büyük erdemdir dunno. O seni 1 aldattıysa sen onu 10 aldatmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar