Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno aldatılmış

dunno

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

dunno said:

kızdan ögrenmek istiyorum gercekleri. ama dün kızla oglanın mailinin chatiyle konusmaya basladım ve bunu ögrenen oğlan delirdi resmen!!! asırı heyecanlandı ve korktu.

"onunla konuşursan ben de yabancıya sorarım her seyi! ben sen bana ne anlattıysan, ne dediysen inandım" vs dedi. benim kızla konusmamı engelledi.

bariz aldatılmışsın. oğlanı salla. sen yabancı elemanla birşey yapmamışsın öğrense ne olacak.

ara kızı

yabancıyla tam da bisey yapmadık diyemem. intikam almak istiyordum bu gerizekalıdan ve kendi capımda intikam da aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

kızla bomba bi cinsel hayatları yokmus. ama kız ona cok asıkmıs ve bunu hissettiriyormus. kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus. ama o cok ayrıntı olacak. oraya girmeyelim, konuyu kapatmasınlar.

ben kızla ne yaşamış olduklarını oğlandan ögrenemem. oğlanın soylediklerine ve soyleyeceklerine inanmıyorum, güvenmiyorum su noktadan sonra. kıza ulaşmam gerek ama bunu oglanın bilmemesi lazım.

Şu postun üstüne bu topic 15 sayfa daha gider.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

yabancıyla tam da bisey yapmadık diyemem. intikam almak istiyordum bu gerizekalıdan ve kendi capımda intikam da aldım.

yurtdışındayken beraber mi oldun? olmadıysan da en fazla cam açıp memeni falan göstermişsindir. bişey çıkmaz ondan, oğlan direk patlamış
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

dunno said:

yurtdışındayken beraber mi oldun? olmadıysan da en fazla cam açıp memeni falan göstermişsindir. bişey çıkmaz ondan, oğlan direk patlamış

yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla.

kusura bakma da, oğlana kızma hakkın yok. azı çoğu olmaz aldatmanın. öpüşürken sen oğlanla aklından geçti mi bu çocuk? hayır.

hadi yaylan bebeğim. sana bizden fikir çıkmaz daha. oğlana da helal olsun kütür kütür esnetmiş eski sevgiliyi. ikiniz bir arada götürmüş.

gelsin madalya verelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...