Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: eski sevgilisine "eski sevgilim onu baskası icin bıraktıgımı örgenirse üzülür" diye(!) benden bahsetmemişti. sen bunu kabul ettiysen zaten sana herşey mübah. herif bağırmış ben o kızı seviyorum hala diye arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 di mi çünkü çoh önemli bi tespit yapmışsın maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yavuz gel konuyu kitle duşa gidiyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno msn ver erkek arkadaşına hain bir plan kuralım onu geri al o kızı da bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: eski sevgilisine "eski sevgilim onu baskası icin bıraktıgımı örgenirse üzülür" diye(!) benden bahsetmemişti. sen bunu kabul ettiysen zaten sana herşey mübah. herif bağırmış ben o kızı seviyorum hala diye seviyor ama "4 yıl cıkmıslar, onun üzülüp üzülmemesine önem vermesi normal ve iyi bişey" diye yorumlamıştım ben. aralarında mesafeli bir ilişki olacagına inanmıştım. bana bu kadar "vicdan vicdan" muhabbeti yapan adamdan böyle bi hareket beklememiştim. yanılmışım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Estel_Anorien said: di mi çünkü çoh önemli bi tespit yapmışsın maşallah. :///// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Friedman said: dunno msn ver erkek arkadaşına hain bir plan kuralım onu geri al o kızı da bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 fake hatun hesaplarını çıkarın arkadaşlar. gün bugün. dunno ver oğlanın msnini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dunno said: ... evet emiştik onla sabahlara kadar diyecek hali yok şurda ikinci kelimeyi okudum. harf basmamış herhalde diyip ne yazmak istediğini çözmeye çalıştım ilk sdfsklşdf bu arada omuzdan öpme meselesi çok fenaymış ya. dudaktan masum bir öpücük falan belki neyse de omuz off o güzel omuz, narin, tatlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Onun vücudunu, seninde ruhunu seviyodur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ama dunno dediğim gibi, eğer kızla eskiden bomba bir cinsel hayatı olduysa, sende onu bulamayıp kızla görüşmeye devam etmiş olabilir. baya baya kızla uzun süre sevişmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 o yüzden kızla birlikte voltranı oluşturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yalnız bu dunno feykse ve alayımızı trolluyorse bomba içerde patlar filan etc. Yoksa yalnız özel hayatını anlatmaya public ortama gelen bir insanın sürekli bali takviyesi yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 NE HİT OLDU BE. Daha 1 saat önce yeni açılmamış mıydı bu? Ne ara 10 sayfa drama çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kızdan ögrenmek istiyorum gercekleri. ama dün kızla oglanın mailinin chatiyle konusmaya basladım ve bunu ögrenen oğlan delirdi resmen!!! asırı heyecanlandı ve korktu. "onunla konuşursan ben de yabancıya sorarım her seyi! ben sen bana ne anlattıysan, ne dediysen inandım" vs dedi. benim kızla konusmamı engelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sana bi önerim var elemandan ayrıl bidaha da görüşme hayatına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: kızdan ögrenmek istiyorum gercekleri. ama dün kızla oglanın mailinin chatiyle konusmaya basladım ve bunu ögrenen oğlan delirdi resmen!!! asırı heyecanlandı ve korktu. "onunla konuşursan ben de yabancıya sorarım her seyi! ben sen bana ne anlattıysan, ne dediysen inandım" vs dedi. benim kızla konusmamı engelledi. bariz aldatılmışsın. oğlanı salla. sen yabancı elemanla birşey yapmamışsın öğrense ne olacak. ara kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 7772 olmuş post. 7777'ye dunnoyla girmek istemiyorum :( seni terk edeceğim dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kızla bomba bi cinsel hayatları yokmus. ama kız ona cok asıkmıs ve bunu hissettiriyormus. kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus. ama o cok ayrıntı olacak. oraya girmeyelim, konuyu kapatmasınlar. ben kızla ne yaşamış olduklarını oğlandan ögrenemem. oğlanın soylediklerine ve soyleyeceklerine inanmıyorum, güvenmiyorum su noktadan sonra. kıza ulaşmam gerek ama bunu oglanın bilmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ne arıycak ya, bas .igtiri hayatına bak, sonuçta bayansın 1-0 başlıyosunuz her maça.. yine de bi kızın aldatılmış olduğunu görmek gülümseme yarattı bende, dont take it personal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus. NE GIBI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: kızla bomba bi cinsel hayatları yokmus. ama kız ona cok asıkmıs ve bunu hissettiriyormus. kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus. ama o cok ayrıntı olacak. oraya girmeyelim, konuyu kapatmasınlar. ben kızla ne yaşamış olduklarını oğlandan ögrenemem. oğlanın soylediklerine ve soyleyeceklerine inanmıyorum, güvenmiyorum su noktadan sonra. kıza ulaşmam gerek ama bunu oglanın bilmemesi lazım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oğlan bu saatten sonra bilse ne olacak allah askına. bir de said: kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus kızın numarayı biz de alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar