Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno aldatılmış

dunno

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

eski sevgilisine "eski sevgilim onu baskası icin bıraktıgımı örgenirse üzülür" diye(!) benden bahsetmemişti.

sen bunu kabul ettiysen zaten sana herşey mübah. herif bağırmış ben o kızı seviyorum hala diye

seviyor ama "4 yıl cıkmıslar, onun üzülüp üzülmemesine önem vermesi normal ve iyi bişey" diye yorumlamıştım ben.

aralarında mesafeli bir ilişki olacagına inanmıştım.

bana bu kadar "vicdan vicdan" muhabbeti yapan adamdan böyle bi hareket beklememiştim.

yanılmışım=(
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

dunno said:

...

evet emiştik onla sabahlara kadar diyecek hali yok

şurda ikinci kelimeyi okudum. harf basmamış herhalde diyip ne yazmak istediğini çözmeye çalıştım ilk sdfsklşdf

bu arada omuzdan öpme meselesi çok fenaymış ya. dudaktan masum bir öpücük falan belki neyse de omuz off o güzel omuz, narin, tatlı...
Sosyal ağlarda paylaş

kızdan ögrenmek istiyorum gercekleri. ama dün kızla oglanın mailinin chatiyle konusmaya basladım ve bunu ögrenen oğlan delirdi resmen!!! asırı heyecanlandı ve korktu.

"onunla konuşursan ben de yabancıya sorarım her seyi! ben sen bana ne anlattıysan, ne dediysen inandım" vs dedi. benim kızla konusmamı engelledi.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

kızdan ögrenmek istiyorum gercekleri. ama dün kızla oglanın mailinin chatiyle konusmaya basladım ve bunu ögrenen oğlan delirdi resmen!!! asırı heyecanlandı ve korktu.

"onunla konuşursan ben de yabancıya sorarım her seyi! ben sen bana ne anlattıysan, ne dediysen inandım" vs dedi. benim kızla konusmamı engelledi.

bariz aldatılmışsın. oğlanı salla. sen yabancı elemanla birşey yapmamışsın öğrense ne olacak.

ara kızı
Sosyal ağlarda paylaş

kızla bomba bi cinsel hayatları yokmus. ama kız ona cok asıkmıs ve bunu hissettiriyormus. kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus. ama o cok ayrıntı olacak. oraya girmeyelim, konuyu kapatmasınlar.

ben kızla ne yaşamış olduklarını oğlandan ögrenemem. oğlanın soylediklerine ve soyleyeceklerine inanmıyorum, güvenmiyorum su noktadan sonra. kıza ulaşmam gerek ama bunu oglanın bilmemesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

kızla bomba bi cinsel hayatları yokmus. ama kız ona cok asıkmıs ve bunu hissettiriyormus. kız oğlana benim oglana yapmadıgım biseyler de yapıyormus. ama o cok ayrıntı olacak. oraya girmeyelim, konuyu kapatmasınlar.

ben kızla ne yaşamış olduklarını oğlandan ögrenemem. oğlanın soylediklerine ve soyleyeceklerine inanmıyorum, güvenmiyorum su noktadan sonra. kıza ulaşmam gerek ama bunu oglanın bilmemesi lazım.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...