nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahahahahhahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bence xwhiplashx = dylan = dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ya adam sütten çıkmış ak kaşık olsa ağlardı da, yediği boklardan sonra ağlaması birazcık savunma mekanizmasına giriyor tabi. Hani şimdi ben buna böyle bir tepki verirsem benden asla yanlış bişey beklemez, ben de diğer karıyı akşam simidi gibi yerim ruhu duymaz diye düşünmüş olabilir. Hak veriyorum size bu tartışmada, yenisine geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vazgeçtim bi feature değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya peki oglanın ben bu maili okudugumu soyledikten sonra hala "dudaktan öpüşmedik. bi kere boynumu öpmüstü. ben de bi kere onun omzunu öpmüstüm ama hic bi zmaan sehvet olmadı aramızda" demesine ne diyorsunuz???? yatakta yakalanana kadar inkar et felsefesi mi bu? ne bu? hala yok diyor hala inkar ediyor!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: karı niye aldatmış diye ağlamadım, ortalığın böyle güzel bir ilişkinin içine mıçtın diye ağlamıştım. ama ben aldatıp da ağlamadım lan. oğlan tam mal. Bende yüzde 90 örtüşen şey yaşadım Buyse'yle bende ağladım zamanında ama bahsettiğim şey bu işte adamın aldatıp sonra bi mail için ağlaması bi mallık var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dilan dunno değil miydi lan. OHA BU DUNNO EYVAH. lan ben de bu manken kız diye yazıyorum sabahtır. HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 et ete değmediyse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: ya peki oglanın ben bu maili okudugumu soyledikten sonra hala "dudaktan öpüşmedik. bi kere boynumu öpmüstü. ben de bi kere onun omzunu öpmüstüm ama hic bi zmaan sehvet olmadı aramızda" demesine ne diyorsunuz???? yatakta yakalanana kadar inkar et felsefesi mi bu? ne bu? hala yok diyor hala inkar ediyor!!!!! Ben de şimdi eski sevgilimin evine gidiyorum, o beni boynumdan öpecek ben de onun omzunu dilliycem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: ya peki oglanın ben bu maili okudugumu soyledikten sonra hala "dudaktan öpüşmedik. bi kere boynumu öpmüstü. ben de bi kere onun omzunu öpmüstüm ama hic bi zmaan sehvet olmadı aramızda" demesine ne diyorsunuz???? yatakta yakalanana kadar inkar et felsefesi mi bu? ne bu? hala yok diyor hala inkar ediyor!!!!! tabi ki inkar edecek. evet emiştik onla sabahlara kadar diyecek hali yok. kızı ara adam gibi öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: ya peki oglanın ben bu maili okudugumu soyledikten sonra hala "dudaktan öpüşmedik. bi kere boynumu öpmüstü. ben de bi kere onun omzunu öpmüstüm ama hic bi zmaan sehvet olmadı aramızda" demesine ne diyorsunuz???? yatakta yakalanana kadar inkar et felsefesi mi bu? ne bu? hala yok diyor hala inkar ediyor!!!!! kız bunun boynunu emmiş kocaman mor leke bırakmış oğlan da kızın omuzlarını yalamış yutmuş dudaktan öpse nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Farinal said: Xaenin said: Abi seni sevdiğini düşündüğün, senin de sevdiğin insan seni aldatsa ağlamaz mısın? Makine misiniz abicim siz? ağlarsın tabii ayyaş bile olursun intihar bile edersin ama adam zaten dunnoyu aldatıyor düzenli bir şekilde yani sonra bir mail için ağlaması garip. bu hikayedeki adam buysenin hikayesinde ki buyse gibi bir durumda deil yada ben o şekilde bakıorm bu adama daha bi evil sanki yalnız eleman o ağlama olayından önce ex ini götürmüş mü götürmemiş mi orası kesin deil ki ? belki o "ay lav yu" mailini görmeden önce sadece konuşuodu ex ine üzüldüğü için, sora o maili gördü, sevdiğim hatun arkamdan iş çeviriyo dedi, gitti, çıkardı masaya vurdu belki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 omuzdan etkilenmiyomuş onu anlıyoruz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dunno said: ya peki oglanın ben bu maili okudugumu soyledikten sonra hala "dudaktan öpüşmedik. bi kere boynumu öpmüstü. ben de bi kere onun omzunu öpmüstüm ama hic bi zmaan sehvet olmadı aramızda" demesine ne diyorsunuz???? yatakta yakalanana kadar inkar et felsefesi mi bu? ne bu? hala yok diyor hala inkar ediyor!!!!! tabi ki inkar edecek. evet emiştik onla sabahlara kadar diyecek hali yok. kızı ara adam gibi öğren. abi oğlan doğruyu söylüyosa da kız yattık yattık sabahlara kadar seviştik der aralarını bozmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yok yok oğlan kızla sürekli evinde buluşup omuzdan dudaktan vs götürüyormuş zaten. yeni olan olay değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben resimsiz anlamıyorum kendinin oğlanın bi de diğer kızın resimleri lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi 5. sayfaya kadar gelebildim okurken siz 10 a geçmişsiniz. Luniz bile gelip benden önce mesaj atmış abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: Farinal said: Xaenin said: Abi seni sevdiğini düşündüğün, senin de sevdiğin insan seni aldatsa ağlamaz mısın? Makine misiniz abicim siz? ağlarsın tabii ayyaş bile olursun intihar bile edersin ama adam zaten dunnoyu aldatıyor düzenli bir şekilde yani sonra bir mail için ağlaması garip. bu hikayedeki adam buysenin hikayesinde ki buyse gibi bir durumda deil yada ben o şekilde bakıorm bu adama daha bi evil sanki yalnız eleman o ağlama olayından önce ex ini götürmüş mü götürmemiş mi orası kesin deil ki ? belki o "ay lav yu" mailini görmeden önce sadece konuşuodu ex ine üzüldüğü için, sora o maili gördü, sevdiğim hatun arkamdan iş çeviriyo dedi, gitti, çıkardı masaya vurdu belki ?? yok abi bu olay aylardır var yabancı mnaili yeni bişi ama oğlan eski sevgilisini nerdeyse 1 yıldır falan yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs054.snc1/4490_89042364648_580694648_1577295_1615156_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 belki dunno'da bulamadığı cinselliği dğer kızda buluyordu. dunnoya olan aşkı çok saftı.. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bir dakika, eski sevgilin eski sevgilisi evine atıp omzundan mı öpüyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Farinal said: yok abi bu olay aylardır var yabancı mnaili yeni bişi ama oğlan eski sevgilisini nerdeyse 1 yıldır falan yiyor ohşş o zaman. dunno eksik/çarpık bilgi veriyosun gereksiz post atıyoruz bak topic e. o zaman elemandan çok iyi aktör olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Estel_Anorien said: abi 5. sayfaya kadar gelebildim okurken siz 10 a geçmişsiniz. Luniz bile gelip benden önce mesaj atmış abv. "bile" derken baskanim.. ne assalion olm, yasli ve yorgun bir adami ayiptir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Bir dakika, eski sevgilin eski sevgilisi evine atıp omzundan mı öpüyormuş? biri birini omzundan emiyormuş, diğeri boynundan. ayrıntı vermiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Bir dakika, eski sevgilin eski sevgilisi evine atıp omzundan mı öpüyormuş? NEEEEEEEEEEE ÖYLE ŞEYMİ OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar