Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno aldatılmış

dunno

Öne çıkan mesajlar

Farinal said:

yabancıyı nerden buldun lol uykum açıldı topic giderek güzelleşiyor

yurt dısında tanısmıstım. yakısıklı, kibar, duzgun bi cocuk. benden de hoşlandı. hayatında kimseye i love you dememiş, bana dedi vs. cikolatalar, hediyeler vs aldı, kartlar attı, mailler yazdı, şarkılar yolladı vs. iyi bi cocuk yani. ama aşık degilim ona. uzakta cünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Friedman said:

abi tamam da yabancı bi adamın mailinde I miss you I love you yazıyo diye ağlayanada bebe derler be :DD:D:D

doğru dio bencede

nileppezdel said:

Friedman said:

ajhhahahahahaha ağlamak nedir yahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahah

hasta mısınız abi herkes sizin gibi sekse dayalı ilişki yaşamak zorunda mı? Bazıları bi yandan seviyor da, duyguları falan oluyor. Hey allaam

Ayrıca patide aldatmayan yada aldatılmayan yok mu ya? :D

gereksiz muhalefet girişimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Friedman said:

ajhhahahahahaha ağlamak nedir yahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahah

VE İŞTE KENDİNİ YURDUMUN YETİŞKİN İNSAN KATEGORİSİNE SOKAN BİREYİNDEN ŞOK TEPKİ.

Helal.

Çünkü erkekler ağlamıyor arkadaşlar, çok delikanlıyız biz cinsiyetçe.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya tamam biraz komik olmuş da ben sevgilimi cidden seviyosam ve aldattığını zannedersem ağlarım heralde gayet. Sonra içer içer küfürler ederim falan :D

abi zaten kızı aldatıyorsun. sonra gidip mailin tekinde osuruktan i love you yazısını okuyunca ağlıyorsan garip bişiler vardır. yoksa hepimiz ağladık hepimiz aldatıldık yani yoksa patide ne işimiz olur
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya tamam biraz komik olmuş da ben sevgilimi cidden seviyosam ve aldattığını zannedersem ağlarım heralde gayet. Sonra içer içer küfürler ederim falan :D

aldatana ağlanmaz usta naptın ya. Ana bacı düz gidersin gerekirse el altındaysa iki tane yapıştırırsın da ağlamak ııh hiç yakıştıramadım sana tersten ledzeppelin.

Xea:

farkındamısın dunnonun yazdığı postta adam mailde I love you görüyo diye ağlıyo. Sen buna komik demiyosan benim suçum değil
Sosyal ağlarda paylaş

Friedman said:

nileppezdel said:

aldatana ağlarmaz usta naptın ya. Ana bacı düz gidersin gerekirse el altındaysa iki tane yapıştırırsın da ağlamak ııh hiç yakıştıramadım sana tersten ledzeppelin

Niye ağlanmasın ya? Öfkelenirsin tamam da ilk anda bir koyar, hayalkırıklığının dibine batarsın vs. Sonra içersin bikaç gün geçince küfürlere başlarsın nefret edersin hayatına devam edersin de aldatılmak sadece öfkelendiren basit bir şey değil ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Abi seni sevdiğini düşündüğün, senin de sevdiğin insan seni aldatsa ağlamaz mısın?

Makine misiniz abicim siz?

ağlarsın tabii ayyaş bile olursun intihar bile edersin ama adam zaten dunnoyu aldatıyor düzenli bir şekilde yani sonra bir mail için ağlaması garip. bu hikayedeki adam buysenin hikayesinde ki buyse gibi bir durumda deil yada ben o şekilde bakıorm bu adama daha bi evil sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...