dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Farinal said: yabancıyı nerden buldun lol uykum açıldı topic giderek güzelleşiyor yurt dısında tanısmıstım. yakısıklı, kibar, duzgun bi cocuk. benden de hoşlandı. hayatında kimseye i love you dememiş, bana dedi vs. cikolatalar, hediyeler vs aldı, kartlar attı, mailler yazdı, şarkılar yolladı vs. iyi bi cocuk yani. ama aşık degilim ona. uzakta cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ya tamam biraz komik olmuş da ben sevgilimi cidden seviyosam ve aldattığını zannedersem ağlarım heralde gayet. Sonra içer içer küfürler ederim falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kız senden güzelse erkek arkadaşın haklı. Sen kızdan güzelsen bu seferde kız sevgilisini kaptırdığı için haklı. Yani burdan çıkaracağımız sonuç. Bir tek sen haklı değilsin üzgünüm. Hatta bunları yazarak ben bile haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 özet geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Friedman said: abi tamam da yabancı bi adamın mailinde I miss you I love you yazıyo diye ağlayanada bebe derler be :DD:D:D doğru dio bencede nileppezdel said: Friedman said: ajhhahahahahaha ağlamak nedir yahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahah hasta mısınız abi herkes sizin gibi sekse dayalı ilişki yaşamak zorunda mı? Bazıları bi yandan seviyor da, duyguları falan oluyor. Hey allaam Ayrıca patide aldatmayan yada aldatılmayan yok mu ya? :D gereksiz muhalefet girişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: hayatında kimseye i love you dememiş, bana dedi vs. cikolatalar, hediyeler vs aldı, kartlar attı, mailler yazdı, şarkılar yolladı vs. iyi bi cocuk yani. ama aşık degilim ona. uzakta cünkü. dilan naptın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Friedman said: ajhhahahahahaha ağlamak nedir yahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahah VE İŞTE KENDİNİ YURDUMUN YETİŞKİN İNSAN KATEGORİSİNE SOKAN BİREYİNDEN ŞOK TEPKİ. Helal. Çünkü erkekler ağlamıyor arkadaşlar, çok delikanlıyız biz cinsiyetçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 nileppezdel said: Ya tamam biraz komik olmuş da ben sevgilimi cidden seviyosam ve aldattığını zannedersem ağlarım heralde gayet. Sonra içer içer küfürler ederim falan :D abi zaten kızı aldatıyorsun. sonra gidip mailin tekinde osuruktan i love you yazısını okuyunca ağlıyorsan garip bişiler vardır. yoksa hepimiz ağladık hepimiz aldatıldık yani yoksa patide ne işimiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 nileppezdel said: Ya tamam biraz komik olmuş da ben sevgilimi cidden seviyosam ve aldattığını zannedersem ağlarım heralde gayet. Sonra içer içer küfürler ederim falan :D aldatana ağlanmaz usta naptın ya. Ana bacı düz gidersin gerekirse el altındaysa iki tane yapıştırırsın da ağlamak ııh hiç yakıştıramadım sana tersten ledzeppelin. Xea: farkındamısın dunnonun yazdığı postta adam mailde I love you görüyo diye ağlıyo. Sen buna komik demiyosan benim suçum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dasaaa said: özet geçin erkek arkadaşı başka kızlarla sevişiyormuş. boynuz vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maYonez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ayrılcaksın olcak bitcek anacıığım kıssaasa kıssas falan ugrasma denizde balık çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ya adam kendini tutamayıp sevişmiştir ama dunnoyu da seviyodur belki cidden. Ayrıca kendin yaparken her şey güzel oluyo da sevgilin yapınca öyle olmuyo işte. Olay o. Adamın masum olmasıyla alakası yok ağlamasının :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi seni sevdiğini düşündüğün, senin de sevdiğin insan seni aldatsa ağlamaz mısın? Makine misiniz abicim siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Friedman said: nileppezdel said: Ya tamam biraz komik olmuş da ben sevgilimi cidden seviyosam ve aldattığını zannedersem ağlarım heralde gayet. Sonra içer içer küfürler ederim falan :D aldatana ağlarmaz usta naptın ya. Ana bacı düz gidersin gerekirse el altındaysa iki tane yapıştırırsın da ağlamak ııh hiç yakıştıramadım sana tersten ledzeppelin Niye ağlanmasın ya? Öfkelenirsin tamam da ilk anda bir koyar, hayalkırıklığının dibine batarsın vs. Sonra içersin bikaç gün geçince küfürlere başlarsın nefret edersin hayatına devam edersin de aldatılmak sadece öfkelendiren basit bir şey değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ya kendini tutamayıp sevişmek de yalnızca IQ'su 70 altı insanların kullanabileceği bir bahanedir kimse kusura bakmasın. "Yapmasam donuma patlayacaktım" savunması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Abi seni sevdiğini düşündüğün, senin de sevdiğin insan seni aldatsa ağlamaz mısın? Makine misiniz abicim siz? ben ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Abi seni sevdiğini düşündüğün, senin de sevdiğin insan seni aldatsa ağlamaz mısın? Makine misiniz abicim siz? ağlarsın tabii ayyaş bile olursun intihar bile edersin ama adam zaten dunnoyu aldatıyor düzenli bir şekilde yani sonra bir mail için ağlaması garip. bu hikayedeki adam buysenin hikayesinde ki buyse gibi bir durumda deil yada ben o şekilde bakıorm bu adama daha bi evil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Ya kendini tutamayıp sevişmek de yalnızca IQ'su 70 altı insanların kullanabileceği bir bahanedir kimse kusura bakmasın. "Yapmasam donuma patlayacaktım" savunması. 70'in altındadır belki gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bak Buyse gerçek delikanlı. Diğer hepiniz sahtesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi yine çok geç kalmışım ufff dunno dilan mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 karı niye aldatmış diye ağlamadım, ortalığın böyle güzel bir ilişkinin içine mıçtın diye ağlamıştım. ama ben aldatıp da ağlamadım lan. oğlan tam mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuya bağlı olarak bakarsak böyle bi duruma ağlanmaz şimdi beyler yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 @fridman adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dilan dunno değil miydi lan. OHA BU DUNNO EYVAH. lan ben de bu manken kız diye yazıyorum sabahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar