Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kendini iyice düşürmek istiyorsan durduğun hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 peki senin durumun farkına vardığından haberi var mı ? varsa yalancıktan bi trip at, bidaha bana böle bişi yaparsan öldürürüm seni de. hiç bişi yokmuş gibi dewam edeceğinizi ima et. sonraki günlerde (yanlış anlama ama) göster ama elletme, kur yap sonra karşılık verme, aa arkadaşlarım çağırıyo gitmem lazım de bas git, aradığında açma, sonra msj at noldu bebeim meşguldum fln de. istediği kadar sana aşık olmasın seni seviyor olmasın, evlat acısı gibi koyar. daha brutal şeyler de var ama az önceki fikrini göz önünde bulundurursak fazla gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ne maili? Ben çoğunlukla okumuyorum son mesaja bakıp ona yorum yapıyorum. Deli gibi post akıyor dunno topiclerine. Yakalamak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 BAKSANA ABİ DAHA YAZARKEN SAYFA DEĞİŞTİ YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yannız dunno ya aşık olmamak elde değil. Sırf şu postlarından dolayı aşık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 cocugun cok sevdigi ve elde etmek istedigi bir sey ile, dunno nun yollarinin kesismesi lazim.. yani orda tas koymasi lazim bi defa.. onun disindakilerin hepsinde, herif sallamicaktir.. diger kizi da salladigini dusunmuyorum.. o yuzden bu planlar bence tutmaz.. adamin sevdigi istedigi seylere odaklanmak gerek.. dedim size 2 gun bekleyin valla ii plan cikcak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 İleride patron olduğunda iş vermesin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bi de msj atabileceğin ex varsa msj at, tel de bulunsun, sonra teli masada bırak wc ye git karıştırsın görsün fln. sadece arkadaşız naber nasılsın sadece muhabbetimiz fln de sorarsa da. dediklerimi uygula 1 haftada mutlu son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben hevesimi aldım geri alabilirsin erkeğini de kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yanlız maille haberleşen insanlar var lan hani iş için falan değil normal sevgiline mail atıyorsun nası iş lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno senin bi meriç vardı o noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: bi de msj atabileceğin ex varsa msj at, tel de bulunsun, sonra teli masada bırak wc ye git karıştırsın görsün fln. sadece arkadaşız naber nasılsın sadece muhabbetimiz fln de sorarsa da. dediklerimi uygula 1 haftada mutlu son. Bu ne ya? Allah aşkına orta öğretim misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Farinal said: yanlız maille haberleşen insanlar var lan hani iş için falan değil normal sevgiline mail atıyorsun nası iş lan o şundan 10 sene önce belki mektup da kullanmak garip geliyodu ama mektupla yazışınca böyle daha bi efektif oluyodu. şimdilerde onun yerini email aldı ne yazıkkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 benim aldatılma topacını gecemicek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Bu ne ya? Allah aşkına orta öğretim misiniz? ne dersen de, senin için orta öğretim olayı olsa bile çok efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yazdım azonce, postlayamadım: bu gerizekalının, "eski sevgilime cok üzülüyorum" bık bık tripleri ennn baştan beri vardı. ben bu konudan cok rahatsız oluyordum ve binlerce topic actım patiye de. o kadar gıcık oluyordum ki: ben de bu cocugu bir bakıma aldattım bi zamanlar. geçen hafta da bu gerizekalı benim maillerimi okumuş ve benim o yabancı cocukla maillerimi görmüş. ben yabancıya " i miss your lovely smile" vs yazmıstım. o da bana " i love you, i miss you" fln baya dösemişti. gecen hafta bunları ögrendiginde ağladı fln. ben de "ben o yabancıyı sevmiyorum aslında. sana kısasa kısas olsun diye başlamıştı, sonra da kesmedim muhabbeti, aslında hoslanmıyorum ondan" vs dedim. bunu kullanabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oo iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ajhhahahahahaha ağlamak nedir yahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aha eleman masummuş ya yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yabancıyı nerden buldun lol uykum açıldı topic giderek güzelleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Friedman said: ajhhahahahahaha ağlamak nedir yahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahah hasta mısınız abi herkes sizin gibi sekse dayalı ilişki yaşamak zorunda mı? Bazıları bi yandan seviyor da, duyguları falan oluyor. Hey allaam Ayrıca patide aldatmayan yada aldatılmayan yok mu ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ABOVVV AŞK-I DUNNO "o kadar gıcık oluyordum ki: ben de bu cocugu bir bakıma aldattım bi zamanlar. " http://i49.tinypic.com/2rzv3oo.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 insanlar aldatmaktan ne anlıyor anlamıyorum. hayır bişiler ters gidiyor olabilir tmm anlarım ama git sorunu sevgilinle hallet olmadı ayrıl ne pislik yersen ye nedir yani. dunno sana gelince harbi yazık olmuş git bi soğuk su iç unutmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi tamam da yabancı bi adamın mailinde I miss you I love you yazıyo diye ağlayanada bebe derler be :DD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar