LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: Buyse said: sevgilin patiden değil miydi bu arada? degil. ben ne yapmalıyım simdi? burnundan getirmek istiyorum bu gerizakalının. ama sakin sakin. böyle zekice bi plan olsın bunun icin cok erken, henuz taze dimi hadise? bir iki gun sakinlesmek icin bekle.. sonra ancak iyi bir plan yapabilirsin.. inan su anda cikaricagin en iyi plan bile 2 gun sonra aklina gelenin yaninda yavan kalicak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 illa intikam almak istiyorsan senin de gidip başkalarıyla olman çok koymaz. o seçeneği çıkar bi. "zaten yolluydu kız hacı baksana ayrılıp baskasına gitti" der. senden ayrıldığı için üzülmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 post kasmada yeni trend; dunno konuları, adminler görmeden saldırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: ShadowFury said: yuva yıkanın yuvası olmazmış1!11!11!! birbirini seven gençlerin arasına girmeden önce düşünseydin!!!!1!!11!!11!11!!! ya da boşver, 3some filan yapın herkes rahat etsin. kesinlikle aralarına girmedim. ben cok uzak davranıyodum. gerizekalı kendi kendine asık oldu. ben onun sevgilisi oldugunu bile bilmiyodum, yine de mesafeli davranıyordum. yemin ederim. dunno bi resim koy da cocuk nası öle şıp diye aşık olmuş bi anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 la bu olaylar komple gerçekse diye yazıyorum lol bu adam seninle fena ama çok fennnaaa testisini geçiyor oynatıyor parmağında sende çok çok büyük bir malsın hala intikam falan diosn adamın şeyinde bile deilsin konuşma bi daha kendin için iyi bir şey yapmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dunno yu geç de eski sevgililerini özleyen zırt pırt çağırıp sevişen sonra pişman modda qq diye gezen kızların allah belasını versin bu bazi insanlarda (erkek hatun farkmiyor) ozellikle uzun sureli iliskilerinden ciktiktan sonra, gecmiste hayatlarinda onem sahibi olduklari insanlar icin hala o kadar degerli olup olmadiklarini gorme egilimi.. tatmin durumu.. erkekdede var bu olay.. ama hatunlarla kisitlamak istiorsak, ona da saygi duyarim sfddsdfsdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: burnundan getirmek istiyorum bu gerizakalının. ama sakin sakin. böyle zekice bi plan olsın elinde bir koz var mı büyük bir sırrı falan yoksa sürahiye su koy buzluğa at şimdiden, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bu konuda ona ben de çok kırgınım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 BabacumMostors said: post kasmada yeni trend; dunno konuları, adminler görmeden saldırın! simdi aklimdan bu geciyordu :D o derece de durust insanim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: illa intikam almak istiyorsan senin de gidip başkalarıyla olman çok koymaz. o seçeneği çıkar bi. "zaten yolluydu kız hacı baksana ayrılıp baskasına gitti" der. senden ayrıldığı için üzülmesi lazım. kesinlikle katılıyorum. beni kaybettigi icin üzülmeli. icine dert olmalı, ici icini yemeli gerizekalının. simdilik söyle biseyler düsündüm. bi arkadasımla fake yazışmalar yaptık. sanki ben bu adamı cok seviyorum ama ona gösteremiyorum gibi. bi sekilde mailimi acık unutmus gibi yapıcam. o da okuyacak. (okuyor acık unuttugum zamanlarda) ne dersiniz???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Donunu kafasına kadar çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 olm dunno gibi kız aldatılır mı lan yazıktır. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 HEAR YE, HEAR YE! DUNNO ALDATILMIŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: Buyse said: illa intikam almak istiyorsan senin de gidip başkalarıyla olman çok koymaz. o seçeneği çıkar bi. "zaten yolluydu kız hacı baksana ayrılıp baskasına gitti" der. senden ayrıldığı için üzülmesi lazım. kesinlikle katılıyorum. beni kaybettigi icin üzülmeli. icine dert olmalı, ici icini yemeli gerizekalının. simdilik söyle biseyler düsündüm. bi arkadasımla fake yazışmalar yaptık. sanki ben bu adamı cok seviyorum ama ona gösteremiyorum gibi. bi sekilde mailimi acık unutmus gibi yapıcam. o da okuyacak. (okuyor acık unuttugum zamanlarda) ne dersiniz???? fail bu.. adam umursasa aldatmazdi.. kiskandirmak fail eder soyliim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: Buyse said: illa intikam almak istiyorsan senin de gidip başkalarıyla olman çok koymaz. o seçeneği çıkar bi. "zaten yolluydu kız hacı baksana ayrılıp baskasına gitti" der. senden ayrıldığı için üzülmesi lazım. kesinlikle katılıyorum. beni kaybettigi icin üzülmeli. icine dert olmalı, ici icini yemeli gerizekalının. simdilik söyle biseyler düsündüm. bi arkadasımla fake yazışmalar yaptık. sanki ben bu adamı cok seviyorum ama ona gösteremiyorum gibi. bi sekilde mailimi acık unutmus gibi yapıcam. o da okuyacak. (okuyor acık unuttugum zamanlarda) ne dersiniz???? ilkokula mı gidiyorsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu kadar asagilayici yorumdan sonra dunno dan karalama defterine akla hayale sigmayacak guzellikte fatality kivaminda bir yazi gelecek sabirsizlikla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 senin ona aşık olduğunu bilmesi de koymaz ki ona. onun sana aşık olması seni araması, köpek gibi özlemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Donunu kafasına kadar çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 adamın ipinde değil ki kız niye üzülsün dunnoyu kaybettiğine. tüh arada bi yiyişiodk beleşten die üzülür anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bir diger koz: (koz denebilir mi bilmiyorum da) bu diğer kızın telefon numarası ve maili var bende. ama kendimi açık ederek kızla konusursam güç kaybederim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 köpek gibi özletmek için de umursamaz moda gireceksin, ipimle kuşağım modunda gez onun çevresinde. eski sevgiliye de mesaj falan at, al senindir ne bok yerseniz yeyin diye. o kız da oradan piskolojik baskı yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: bir diger koz: (koz denebilir mi bilmiyorum da) bu diğer kızın telefon numarası ve maili var bende. ama kendimi açık ederek kızla konusursam güç kaybederim gibi geliyor. yok ya ara de, bundan sonra rahat rahat sevişebilirsiniz rahat olun, ikiniz de birbirinize tencere kapaksınız falan moduna gir. kızı ez, ağlasın zırlasın oğlana dadansın. bize ver biz arayalım olmazsa. sdgbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kızın gözünde sen kötü kadınsın ama, herifi kızdan çalmışsın yani ona göre. Bir boka yaramaz kıza dediğin herhangi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yok o maile göre kız kendisini kötü görüyor. öyle arada seviştiği için falan. sen benimsin bırakmam modunda değil eski kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar