Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno aldatılmış

dunno

Öne çıkan mesajlar

dunno said:

ohyeah said:

dunno said:

galiba cogunuzun da dedigi gibi en dogrusu bu oglanı kendi haline bırakmak ve hayata devam etmek.
belki onun kadar sanatsalı, onun kadar başarılısı ve onun kadar güzel öpüşeni cıkmayacak karsıma ama ondan daha az problemli ve daha heyecan dolu, daha eglencelisi çıkar belki.

su geçen 2ye yakın yılıma acıyorum. onun icin bu kadar ağlamışken, ona kendimden çok güvenmişken, onun tam da en hassas oldugum bu konuda bu kadar rahat davranmış olması beni ASIRI hayal kırıklıgına ugrattı.

askolsun ona.

o kadar cok seviyordum ki onu en başta.

buraya bile asıgım diye topicler acmıstım.
her sey bambaşka olabilirdi.
cok daha güzel olabilirdi.
keske böyle olmasaydı.

neyse

Adam seni kütür kütür aldatmış hala söylediğin şeye bak. Ne yani adam sanatsal olsa, iyi öpüşse ve CEO olsa 3lü döner mi? NAsıl bi mantık lan bu

intikam falan gereksiz demek istedim.

abi asdam sanatsalmıs ama ya
aldatmamıstır o
sanatcı ya duygularını temsikl etmistir euahsdhufhuasdhufa

ya sanatsal ne gozunuzu seviyim diyotrum hep abi muhendisten iyi sevgili olmaz
sanatcı ne ya dertlenir aglar felan
Sosyal ağlarda paylaş

he adam sanatsalsa iş değişir. belliki adamın amacı çok farklıymış ilham arıyormuş. hem bak adam şehvette yok demiş yani niye bu kadar büyüttün dunno anlayamadım.

şöyle düşün aktörlerde senaryo gereği önüne gelenle sevişir ama mesleğin getirdiği zaruriyetler. biraz çağdaş olun çağdaş.

o değilde ilham geç geldiyse sorun olmuştur biraz.

edit: @Seagle EUHAEUHUAEHUAHEH
Sosyal ağlarda paylaş

onun kadar güzel öpen nedir ya, aşın bu sığ düşünceleri, sizin gibiler yüzünden evlilik kurumunun boku çıktı zaten, kaza bela bi şekilde patlak vermeyen bi flirt dönemi sonrası evlenip çift taraflı sayko şeklinde insanlar haline geliyosunuz. İyi olmuş bu yönden, tecrübe olmuş.

Saplanıp kalmayın insanlara, hayata asılın onun yerine. Yalnız doğdunuz yalnız öleceksiniz, bunun arasında başkalarını hayatını yaşamayın kendi hayatınızı yaşayın.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:

copry said:

düşmanımın başına gelmesin, amin.

aldatmadım aldatılmadım ama eminim çok kötü bir duygudur.

Aldatmaman tamam da aldatılmadığından asla emin olamazsın

yepp kesinlikle katılıyorum ama bilmediğim sürece sorun yok. aslında bilmeden aldatılmak da double aldatılmak bir yerde =) özetle aldatılma acısı yaşamadım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...