Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bence benim bu mesajımdan sonra topic kitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Rikkie said: 22. SAAYFA Şunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 30a gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 _anijav_ said: dunno iyi öpüşmek nasıl oluyor ?? Harbi ders istiyorum bu konuda dille tukmuk aktarimi falan yapican alt dudak emmeli falan filan derse gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vay kardesim... neyse sonucta intikamdan vaz gecilmis olmasi, ve durumun 1-1 oldugunu ogrenmek enteresan oldu hakikaten :) neyse, ben hala israrciyim.. 2 gun sonra up larsin sen bu konuyu dunno.. fikrim geldi seklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: ohyeah said: dunno said: galiba cogunuzun da dedigi gibi en dogrusu bu oglanı kendi haline bırakmak ve hayata devam etmek. belki onun kadar sanatsalı, onun kadar başarılısı ve onun kadar güzel öpüşeni cıkmayacak karsıma ama ondan daha az problemli ve daha heyecan dolu, daha eglencelisi çıkar belki. su geçen 2ye yakın yılıma acıyorum. onun icin bu kadar ağlamışken, ona kendimden çok güvenmişken, onun tam da en hassas oldugum bu konuda bu kadar rahat davranmış olması beni ASIRI hayal kırıklıgına ugrattı. askolsun ona. o kadar cok seviyordum ki onu en başta. buraya bile asıgım diye topicler acmıstım. her sey bambaşka olabilirdi. cok daha güzel olabilirdi. keske böyle olmasaydı. neyse Adam seni kütür kütür aldatmış hala söylediğin şeye bak. Ne yani adam sanatsal olsa, iyi öpüşse ve CEO olsa 3lü döner mi? NAsıl bi mantık lan bu intikam falan gereksiz demek istedim. abi asdam sanatsalmıs ama ya aldatmamıstır o sanatcı ya duygularını temsikl etmistir euahsdhufhuasdhufa ya sanatsal ne gozunuzu seviyim diyotrum hep abi muhendisten iyi sevgili olmaz sanatcı ne ya dertlenir aglar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno sen burda konuyu okurken çocuk kaç satır daha yazmıştır kızın bedenine acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 he adam sanatsalsa iş değişir. belliki adamın amacı çok farklıymış ilham arıyormuş. hem bak adam şehvette yok demiş yani niye bu kadar büyüttün dunno anlayamadım. şöyle düşün aktörlerde senaryo gereği önüne gelenle sevişir ama mesleğin getirdiği zaruriyetler. biraz çağdaş olun çağdaş. o değilde ilham geç geldiyse sorun olmuştur biraz. edit: @Seagle EUHAEUHUAEHUAHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 SeaGle said: dunno sen burda konuyu okurken çocuk kaç satır daha yazmıştır kızın bedenine acaba ahahahahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 onun kadar güzel öpen nedir ya, aşın bu sığ düşünceleri, sizin gibiler yüzünden evlilik kurumunun boku çıktı zaten, kaza bela bi şekilde patlak vermeyen bi flirt dönemi sonrası evlenip çift taraflı sayko şeklinde insanlar haline geliyosunuz. İyi olmuş bu yönden, tecrübe olmuş. Saplanıp kalmayın insanlara, hayata asılın onun yerine. Yalnız doğdunuz yalnız öleceksiniz, bunun arasında başkalarını hayatını yaşamayın kendi hayatınızı yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 çok degisik olabilirdi cok guzel olabilirdi ne lan. olmus iste 2 sene evlenicekmiydin oglanla oglan diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Erkeği güzel öpüştüğü için seçtiğine göre, adamda kız seçimini güzel ti.işene göre yapmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hadi deli oglaaan mmfffsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Karasakal said: Erkeği güzel öpüştüğü için seçtiğine göre, adamda kız seçimini güzel ti.işene göre yapmış olmalı. Banhammer geliyooooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi evet nedir bu kişiseldeki katı uygulamalar. her bölüm özerkmi oldu. deyim yazdım banlandım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben bu dunnonun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sen de ne çektin be var bana diyorum dinlemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ohyeah said: Karasakal said: Erkeği güzel öpüştüğü için seçtiğine göre, adamda kız seçimini güzel ti.işene göre yapmış olmalı. Banhammer geliyooooooor İçin fesat senin için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 düşmanımın başına gelmesin, amin. aldatmadım aldatılmadım ama eminim çok kötü bir duygudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 copry said: düşmanımın başına gelmesin, amin. aldatmadım aldatılmadım ama eminim çok kötü bir duygudur. Aldatmaman tamam da aldatılmadığından asla emin olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oha 23 sayfa olmuş lan. edit: oha 24 sayfa olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ohyeah said: copry said: düşmanımın başına gelmesin, amin. aldatmadım aldatılmadım ama eminim çok kötü bir duygudur. Aldatmaman tamam da aldatılmadığından asla emin olamazsın yepp kesinlikle katılıyorum ama bilmediğim sürece sorun yok. aslında bilmeden aldatılmak da double aldatılmak bir yerde =) özetle aldatılma acısı yaşamadım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu okumadım. İntikam almak istersen pm atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kaça satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yüz cipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar