Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yani, ASıl oğlan başka birini simit ederken, aynı anda dunno'da başkasına simit olmak üzere miymiş, isteyerekten?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: askolsun ona. FITITITIAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 gibi gibi. 17. sayfada okumaya başladım bitirene kadar 21 oldu. ayrıca 21 de güzel bi sayıdır. Bkz: Blackjack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kral çıktı bana dün, ası atmasaydım keşke ya pizza kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 E bu niye ağlıyor o zaman, hem elin zencisine yüz veriyor, öpüşüp oynaşıyor, sonrada aldattığım çocukta beni aldatıyormuş diye ağlıyor:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 this is dunno! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 biri özet geçse şu 21 sayfayı :p edik: bi önceki sayfada varmış özet tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 iki adamdan ibaret olduğu iyi yine, bir ara uzaktaki yakındaki bay serin diye 3 kişilerdi bu da ilerleme sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 iDunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Revangelis said: biri özet geçse şu 21 sayfayı :p edik: bi önceki sayfada varmış özet tamam çok geç. 3-4 sayfa geride geniş bi özeti vardı. aramaya inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 arkadaşlar konuya açıklık getireyim, dunnonun yabancı sevgilisi ZENCİ olmayabilir ! şahsen bence değil. zenci olsaydı daha öbür elemanla uğraşmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 21.sayfa !!!! ilk sayfadakilere özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: galiba cogunuzun da dedigi gibi en dogrusu bu oglanı kendi haline bırakmak ve hayata devam etmek. belki onun kadar sanatsalı, onun kadar başarılısı ve onun kadar güzel öpüşeni cıkmayacak karsıma ama ondan daha az problemli ve daha heyecan dolu, daha eglencelisi çıkar belki. su geçen 2ye yakın yılıma acıyorum. onun icin bu kadar ağlamışken, ona kendimden çok güvenmişken, onun tam da en hassas oldugum bu konuda bu kadar rahat davranmış olması beni ASIRI hayal kırıklıgına ugrattı. askolsun ona. o kadar cok seviyordum ki onu en başta. buraya bile asıgım diye topicler acmıstım. her sey bambaşka olabilirdi. cok daha güzel olabilirdi. keske böyle olmasaydı. neyse Adam seni kütür kütür aldatmış hala söylediğin şeye bak. Ne yani adam sanatsal olsa, iyi öpüşse ve CEO olsa 3lü döner mi? NAsıl bi mantık lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dönmez mi hemde ne döner bilion mu kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ohyeah said: dunno said: galiba cogunuzun da dedigi gibi en dogrusu bu oglanı kendi haline bırakmak ve hayata devam etmek. belki onun kadar sanatsalı, onun kadar başarılısı ve onun kadar güzel öpüşeni cıkmayacak karsıma ama ondan daha az problemli ve daha heyecan dolu, daha eglencelisi çıkar belki. su geçen 2ye yakın yılıma acıyorum. onun icin bu kadar ağlamışken, ona kendimden çok güvenmişken, onun tam da en hassas oldugum bu konuda bu kadar rahat davranmış olması beni ASIRI hayal kırıklıgına ugrattı. askolsun ona. o kadar cok seviyordum ki onu en başta. buraya bile asıgım diye topicler acmıstım. her sey bambaşka olabilirdi. cok daha güzel olabilirdi. keske böyle olmasaydı. neyse Adam seni kütür kütür aldatmış hala söylediğin şeye bak. Ne yani adam sanatsal olsa, iyi öpüşse ve CEO olsa 3lü döner mi? NAsıl bi mantık lan bu intikam falan gereksiz demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 boş işler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 okumadım 4S kuralı daima gecerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 22. SAAYFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Lan ne boş şeyler tartışmış millet, 3 saatte 22 sayfa olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno iyi öpüşmek nasıl oluyor ?? Harbi ders istiyorum bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dili ayarında kullanıcaksın. zaman zaman küçük sürprizler yapıcaksın mesela çekilirken azcık alt dudağı çekiceksin sonra bırakcaksın falan filan bi ara anlatırım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NGMLXGJPtKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar