Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno aldatılmış

dunno

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

dunno said:

yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla.

kusura bakma da, oğlana kızma hakkın yok. azı çoğu olmaz aldatmanın. öpüşürken sen oğlanla aklından geçti mi bu çocuk? hayır.

hadi yaylan bebeğim. sana bizden fikir çıkmaz daha. oğlana da helal olsun kütür kütür esnetmiş eski sevgiliyi. ikiniz bir arada götürmüş.

gelsin madalya verelim.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

dunno said:

yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla.

kusura bakma da, oğlana kızma hakkın yok. azı çoğu olmaz aldatmanın. öpüşürken sen oğlanla aklından geçti mi bu çocuk? hayır.

hadi yaylan bebeğim. sana bizden fikir çıkmaz daha. oğlana da helal olsun kütür kütür esnetmiş eski sevgiliyi. ikiniz bir arada götürmüş.

gelsin madalya verelim.

aklımdan geçti bu oglan. ona inat olsun diye izin verdim yabancının öpmesine. oglana "eski sevgiline bizden bahset, en azından hayatında biri oldugunu soyle ya da görüsme" diye binnnnlerce kez yalvardım, kavgalar cıkardım, agladım ama yapmadı. ben de "o beni bu kadar üzüyor, ben de onu sevmem o zaman" vs dedim kendime ama yine de sevemedim yabancıyı.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

dunno said:

gelsin madalya verelim.

doğru.
dunno bitmiştir benim için
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Buyse said:

dunno said:

gelsin madalya verelim.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Cassiline said:

Ben araları kaçırdım, yabancı zenci mi?

O zaman daha enteresan bir hikaye olur.

+2:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...