rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 özet geçiyorum: dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dunno said: yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla. kusura bakma da, oğlana kızma hakkın yok. azı çoğu olmaz aldatmanın. öpüşürken sen oğlanla aklından geçti mi bu çocuk? hayır. hadi yaylan bebeğim. sana bizden fikir çıkmaz daha. oğlana da helal olsun kütür kütür esnetmiş eski sevgiliyi. ikiniz bir arada götürmüş. gelsin madalya verelim. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dunno said: yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla. kusura bakma da, oğlana kızma hakkın yok. azı çoğu olmaz aldatmanın. öpüşürken sen oğlanla aklından geçti mi bu çocuk? hayır. hadi yaylan bebeğim. sana bizden fikir çıkmaz daha. oğlana da helal olsun kütür kütür esnetmiş eski sevgiliyi. ikiniz bir arada götürmüş. gelsin madalya verelim. aklımdan geçti bu oglan. ona inat olsun diye izin verdim yabancının öpmesine. oglana "eski sevgiline bizden bahset, en azından hayatında biri oldugunu soyle ya da görüsme" diye binnnnlerce kez yalvardım, kavgalar cıkardım, agladım ama yapmadı. ben de "o beni bu kadar üzüyor, ben de onu sevmem o zaman" vs dedim kendime ama yine de sevemedim yabancıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: dunno said: yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla. kusura bakma da, oğlana kızma hakkın yok. azı çoğu olmaz aldatmanın. öpüşürken sen oğlanla aklından geçti mi bu çocuk? hayır. hadi yaylan bebeğim. sana bizden fikir çıkmaz daha. oğlana da helal olsun kütür kütür esnetmiş eski sevgiliyi. ikiniz bir arada götürmüş. gelsin madalya verelim. doğru. dunno bitmiştir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 said: "o beni bu kadar üzüyor, ben de onu sevmem o zaman" bu nedir ya? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ben araları kaçırdım, yabancı zenci mi? O zaman daha enteresan bir hikaye olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Xaenin said: Buyse said: dunno said: yabancı beni ziyarete geldi türkiyeye. cok bisey yapmadım ama el ele tutustuk ve öptü de beni. cok romantik 4 gün yasadık yabancıyla. kusura bakma da, oğlana kızma hakkın yok. azı çoğu olmaz aldatmanın. öpüşürken sen oğlanla aklından geçti mi bu çocuk? hayır. hadi yaylan bebeğim. sana bizden fikir çıkmaz daha. oğlana da helal olsun kütür kütür esnetmiş eski sevgiliyi. ikiniz bir arada götürmüş. gelsin madalya verelim. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Cassiline said: Ben araları kaçırdım, yabancı zenci mi? O zaman daha enteresan bir hikaye olur. +2:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno, şu an herkesin gözünde şu konumdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben dunnonun nasıl bir tip olduğunu tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 şöyle bir kız bence dunno http://emochicks.info/wp-content/uploads/2009/01/cute-emo-girl-picture.jpg bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 öpmesine izin verdim dediğim son gün, giderken yanagımdan, sonra da dudağımdan öptü 1 kere. ama el ele tutuşmak bile yeterli bi alçaklık. savunacak yanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahaha buyse hayal kuruyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Dunno, geyik yapmaya geldim ama geyiğin boynuzu burda kalmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bırak kendi yoluna bak artık. sana oğlan mı yok sadığından. patide bile sana şefkat gösterip elinden tutacak yağız bi ton deliganlı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 karalama defterinin modu aramızdaysa lütfen patinin sağlığı için dunno'yu banlasın oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 DUNNOYU BEN TUTARIM BEYLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesela aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://i49.tinypic.com/99zyo7.jpg Xunn'dan geliyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 xunn sizde mi lan, işim olmasa direk damlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vanil topigin 17. sayfasina yetistigi icin cok üzgün =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 MADBOY said: http://i49.tinypic.com/99zyo7.jpg Xunn'dan geliyor bu. ahah AHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oy babbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dunno said: öpmesine izin verdim dediğim son gün, giderken yanagımdan, sonra da dudağımdan öptü 1 kere. ama el ele tutuşmak bile yeterli bi alçaklık. savunacak yanım yok. Of devam et, durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 selam tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 I CAME HAZIZIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar