Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saça kuyruk bırakıp, iple ördürme muhabbetini nerde nasıl yaparız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk olarak bu olayın ismi nedir? ( Erkek olduğumuda belirtiyim )

Saçım uzun süredir uzun . Sıkıldım artık kestirmek istiyorum ama kuyruk bırakıp uzun bi yanı olsunda aha benim saçım bak bu kadar uzundu demekte istiyorum :) Rasta'ya para yok

Şimdi bayağı bi kişide gördüm ama gene açıklayım size. Bu böyle arkada ince uzun bi kuyruk şeklinde oluyor. Daha sonra kuyruk kısmınının nerdeyse tamamını renkli ip gibin şeylerle örüyorlar yada direk takıyorlar . Nerde yapılır, nasıl yapılır, Elde yapılır mı ?
Mesaj tarihi:
abi cok cirkin gorunuyo, ben oyle bi tip gordugumde tiksinirek bakıyorum direk. ama zevk meselesi tabi sevkini kırmıyım ben yine de. ben stajdan aldıgım para ile rasta yaptırmıstım sana da tavsiye ederim :)
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

bulunduğun şehirde apaçi konsantrasyonunun yüksek olduğu bölgeleri ara, sonra oralarda kime sorsan gösterir.

apaçi örmez diker
dikip öreni var o ayrı
Mesaj tarihi:
kadin kuaforlerinin cogu yapiyor onu, sac rengi ipliklede orebiliosun..

ama kotu bi haber veriim cogu ciks kuaforlerde hazir uzun takileybil sokuleybil olani var..

eski nisanlim yapardi bole antin kuntin isler 10 sene once.. o zamanlar iplikle hallederlerdi bende ordan biliorum..
Mesaj tarihi:
bak benim kelim var kafamın üstünde.
böle saçsız
ama arkada var saç
ben oraya öle bişi yapıp
bak bak bu kel adamın bir zamanlar taaa buralara kadar saçı vardı teey tey demek istiyorum.
keser döner sap döner gün olur devran döner demek istiorum.
Mesaj tarihi:
Geçen sene bi kız arkadaşım 50 başka kıza yapmıştı onu, güzel olmuyor bence, ama yapması kolay;

Sanırım 2 farklı renk ip ve 3. olaraksa saçı kullanıyordu, Normal saç örer gibi örüyorsun işte o 3ünü.

Sonra da bi moka benzemiyor kanaatimce.
  • Yeni Oluştur...