Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 İlk olarak bu olayın ismi nedir? ( Erkek olduğumuda belirtiyim ) Saçım uzun süredir uzun . Sıkıldım artık kestirmek istiyorum ama kuyruk bırakıp uzun bi yanı olsunda aha benim saçım bak bu kadar uzundu demekte istiyorum :) Rasta'ya para yok Şimdi bayağı bi kişide gördüm ama gene açıklayım size. Bu böyle arkada ince uzun bi kuyruk şeklinde oluyor. Daha sonra kuyruk kısmınının nerdeyse tamamını renkli ip gibin şeylerle örüyorlar yada direk takıyorlar . Nerde yapılır, nasıl yapılır, Elde yapılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 iple öldürme okudum diyorum kendi at kuyruğuna kendini mi asıcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi cok cirkin gorunuyo, ben oyle bi tip gordugumde tiksinirek bakıyorum direk. ama zevk meselesi tabi sevkini kırmıyım ben yine de. ben stajdan aldıgım para ile rasta yaptırmıstım sana da tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ya yok heves ettim bir kere,stajdan saolsunlar para vermedikleri için rasta yalan, diğerinide arkadaşlara kastırır yaparım kolay bişise zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bulunduğun şehirde apaçi konsantrasyonunun yüksek olduğu bölgeleri ara, sonra oralarda kime sorsan gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ShadowFury said: bulunduğun şehirde apaçi konsantrasyonunun yüksek olduğu bölgeleri ara, sonra oralarda kime sorsan gösterir. apaçi örmez diker dikip öreni var o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi naptin sen ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kadin kuaforlerinin cogu yapiyor onu, sac rengi ipliklede orebiliosun.. ama kotu bi haber veriim cogu ciks kuaforlerde hazir uzun takileybil sokuleybil olani var.. eski nisanlim yapardi bole antin kuntin isler 10 sene once.. o zamanlar iplikle hallederlerdi bende ordan biliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bak benim kelim var kafamın üstünde. böle saçsız ama arkada var saç ben oraya öle bişi yapıp bak bak bu kel adamın bir zamanlar taaa buralara kadar saçı vardı teey tey demek istiyorum. keser döner sap döner gün olur devran döner demek istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 @cenx bro, bizim icin tip caresiz ahaha, keserin, sapin, zartin zurtun dondugu yok.. :) birak gencler takilsin olm.. ellesme.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Geçen sene bi kız arkadaşım 50 başka kıza yapmıştı onu, güzel olmuyor bence, ama yapması kolay; Sanırım 2 farklı renk ip ve 3. olaraksa saçı kullanıyordu, Normal saç örer gibi örüyorsun işte o 3ünü. Sonra da bi moka benzemiyor kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi yapmayın kuyruk falan hoş durmuyo, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 @Luniz olm deme lan ağlayacak gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 demek apaçiliğe adım böyle masumca başlıyor.sonra kendini çatla patla muziğiyle dans ederken buluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Farinal said: iple öldürme okudum diyorum kendi at kuyruğuna kendini mi asıcak acaba yemin ederim ben de öldürme diye okumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar