DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Tek kelime muhteşem! Serinin en iyi filmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 DareJedi said: Tek kelime muhteşem! Serinin en iyi filmi! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 seriden bagimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 aquila said: oh be adam gibi xmen filmi sonunda. film benim de çok hoşuma gitti. tamam %100 sadık değil ana materyala, ama ilk 4 filme oranla çok daha başarılı olmuş. ilk filmlerde karanlık renkler beni çok rahatsız etmişti. matrix özentisi gibi gelmişti. bunda daha renkli bir filmle karşılaştık, ama buna rağmen karanlık bir atmosfer vermeyi başarmışlar. her bir karakteri ayrı ayrı değerlendirmeyi başarmışlar. ilk filmdeki eleştirilere karşı "e ama çok karakter vardı, o yüzden becerilebilecek bir konu değil" deniyordu. bu film aksini ispatlamış. her karaktere özenilmiş, mükemmel olmamış belki ama önceki filmlere göre kesinlikle daha başarılı olmuş. tam bir x-men filmi gibi hissettim, güçler havada uçuşuyor, büyük savaşlar yaşanıyor felan. zevkliydi. tabii birkaç eksik vardı. mesela wolverine'i hugh jackman olarak görmek istemezdim. ilk takımda cyclops - beast - angel - iceman gibi bir kadro olmasını isterdim, gerçi bu da fena değil. beast çok zayıf olmuş, bi de sesi çok ince. emma frost'u görmek şaşırttı, o daha genç biri değil miydi? bir de filmden bağımsız olarak, baştaki nazinin apocalypse olmasını ve ilk sahneden sonra geri plana çekilmiş olmasını isterdim. daha gizemli bir hava katardı sanki. bunların dışında gayet eğlenceli bir yaz aksiyon filmi olmuş. 7.5-8 arası bir not veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 10/7 'birde bakmışsın kel olmuşum' :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Xavier ve magnetonun yaslilik yillarina göndermeler cok hostu. Begendim filmi. Hatta basinda agladim bile. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahah buna ben de koptum:) Darko2 said: 10/7 'birde bakmışsın kel olmuşum' :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bone said: aquila said: oh be adam gibi xmen filmi sonunda. film benim de çok hoşuma gitti. tamam %100 sadık değil ana materyala, ama ilk 4 filme oranla çok daha başarılı olmuş. ilk filmlerde karanlık renkler beni çok rahatsız etmişti. matrix özentisi gibi gelmişti. bunda daha renkli bir filmle karşılaştık, ama buna rağmen karanlık bir atmosfer vermeyi başarmışlar. her bir karakteri ayrı ayrı değerlendirmeyi başarmışlar. ilk filmdeki eleştirilere karşı "e ama çok karakter vardı, o yüzden becerilebilecek bir konu değil" deniyordu. bu film aksini ispatlamış. her karaktere özenilmiş, mükemmel olmamış belki ama önceki filmlere göre kesinlikle daha başarılı olmuş. tam bir x-men filmi gibi hissettim, güçler havada uçuşuyor, büyük savaşlar yaşanıyor felan. zevkliydi. tabii birkaç eksik vardı. mesela wolverine'i hugh jackman olarak görmek istemezdim. ilk takımda cyclops - beast - angel - iceman gibi bir kadro olmasını isterdim, gerçi bu da fena değil. beast çok zayıf olmuş, bi de sesi çok ince. emma frost'u görmek şaşırttı, o daha genç biri değil miydi? bir de filmden bağımsız olarak, baştaki nazinin apocalypse olmasını ve ilk sahneden sonra geri plana çekilmiş olmasını isterdim. daha gizemli bir hava katardı sanki. bunların dışında gayet eğlenceli bir yaz aksiyon filmi olmuş. 7.5-8 arası bir not veriyorum. la bir tek sen okumadın bunları, çizgi romanları ben kıçımdan cıkartırım havasından vazgeç, ne tripli adamsın arkadaş sen neymişsin ya. zannedersinki tek bone okumuş bunları. o da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 5/10 sıkıldım. Bitsede gitsek moduna girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 şu yukardaki gibi fake veya troll olup da "herşeyi bir tek ben biliyorum, ben saksı değilim" modundaki üyeler sadece post israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 senden ögreniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sinemada izlenecek filmlerden biri olmuş, bence gidin izleyin. serinin diğer filmlerine göre daha iyi bence. magneto çok ayıp etmiş orası ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Senin de anneni naziler gözünün önünde öldürse böyle düsünmezdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mahidevran said: Senin de anneni naziler gözünün önünde öldürse böyle düsünmezdin. nazilere dalmasına bişey demiyorum. adam nazilerin hıncına bütün insanlığa savaş açtı. ve bizim telepatik oğlana satış koydu. o olmasa güçlerini bile kullanamayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Abi o gücler bende de olsa ben de savas acarim. Kelebek kanatli kiz tüm insanliga savas acabilir mi mesela? acamaz. Cekerler hemen köseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bone said: şu yukardaki gibi fake veya troll olup da "herşeyi bir tek ben biliyorum, ben saksı değilim" modundaki üyeler sadece post israfı. nereden biliyorsunki fake ya da troll, ha. ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bone said: aquila said: oh be adam gibi xmen filmi sonunda. film benim de çok hoşuma gitti. tamam %100 sadık değil ana materyala, ama ilk 4 filme oranla çok daha başarılı olmuş. ilk filmlerde karanlık renkler beni çok rahatsız etmişti. matrix özentisi gibi gelmişti. bunda daha renkli bir filmle karşılaştık, ama buna rağmen karanlık bir atmosfer vermeyi başarmışlar. her bir karakteri ayrı ayrı değerlendirmeyi başarmışlar. ilk filmdeki eleştirilere karşı "e ama çok karakter vardı, o yüzden becerilebilecek bir konu değil" deniyordu. bu film aksini ispatlamış. her karaktere özenilmiş, mükemmel olmamış belki ama önceki filmlere göre kesinlikle daha başarılı olmuş. tam bir x-men filmi gibi hissettim, güçler havada uçuşuyor, büyük savaşlar yaşanıyor felan. zevkliydi. tabii birkaç eksik vardı. mesela wolverine'i hugh jackman olarak görmek istemezdim. ilk takımda cyclops - beast - angel - iceman gibi bir kadro olmasını isterdim, gerçi bu da fena değil. beast çok zayıf olmuş, bi de sesi çok ince. emma frost'u görmek şaşırttı, o daha genç biri değil miydi? bir de filmden bağımsız olarak, baştaki nazinin apocalypse olmasını ve ilk sahneden sonra geri plana çekilmiş olmasını isterdim. daha gizemli bir hava katardı sanki. bunların dışında gayet eğlenceli bir yaz aksiyon filmi olmuş. 7.5-8 arası bir not veriyorum. şu koyulaştırdığım cümlene sorum..neden hugh jackman olarak görmek istemezdin onu anlamadı bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Süper film. Gidilir. Yenisi de çekilir inşallah artık ne kaldıysa seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sanırım...verecekleri bir sonraki, flashback halindeki x-men serisi...first class'tan bir 10-15 sene sonrası olur...daha geriye gitmezler..gidemezlr diye düşnüüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 daha gerisi ne, xmen yok daha gerisinde. xmenin baslangiciydi iste bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 wolverine var nasıl yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nope....bunun gerisinde wolverine var..origin of wolverine..first class..sonra 1-2-3 olması gerek. aquila said: daha gerisi ne, xmen yok daha gerisinde. xmenin baslangiciydi iste bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 e yapildi o zaten de xmem deil o, wolverine. origin filmleri ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 olur mu ya o da origin...http://www.imdb.com/title/tt0458525/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar