Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FUUUUUUU. bütün soullarım nerf yemiş. gerçi bekliyordum. flamespear atıp sonra da o kılıcı yakma zımbırtısı ile mage kestim rangeden ama bakalım nasıl oldu simdi. umarım cok da asagıya cekmez. gerçi champion tree si inmiş baya bi ama :(
Mesaj tarihi:
abi neydi o spear yaa... bugun ergenin biriyle duel attim adamin hp yi yariya cekemedim bile yani melee adam gelmis tonla ranged dmg veriyor bana her spell castimde
Mesaj tarihi:
Wayne said:

abi neydi o spear yaa... bugun ergenin biriyle duel attim adamin hp yi yariya cekemedim bile yani melee adam gelmis tonla ranged dmg veriyor bana her spell castimde

abi bg de çok zevkliydi o spear. adam mesela arkada duruyor mage. çaktırmadan uzaktan atiyosun paso. noldunu anlayana kadar zaten yarı cana iniyo. sonra charge + finisher gg
Mesaj tarihi:
etraf/zemin siyah gözüküyorsa grafik ayarlarından bişeyi kapatman lazım,hatırlamıyorum hangi ayar ama high ve ultra ayarda seçili oluyordu sanırım o özellik. low/normal e alıp adım adım yukarı çık ayarlardan.
Mesaj tarihi:
sadece nvidia degil, ati'nin biraz eski driveriyla oyuna girdim benim adam filan hayalet gibi gorunuyor, baska hicbisey gorunmuyordu (onceki betalar boyle degildi). Neyse en son ATI driveri kurdum duzeldi
Mesaj tarihi:
hallettim başta oyun minimize etmiş ayarlarımı. advanced moda en üstteki tiki kapattım. sonra low detailse çektim. ondan sonrasında sorun ortadan kalktı. bişi spire pvp serverına girdim. lvl 6 oldum. oyunu deneyeceğim 1 ay. baktım da bu arada herkes de pet var :) pyro-elemantalist-ar.. bişi seçtim güzel gibi. warhammer a benzettim wowdan çok. meydan savaşlarına imkan verecek gibi görünüyor oyun.
Mesaj tarihi:
KingV said:
oyunu deneyeceğim 1 ay.

Oyun 2 gün sonra çıkıyor sen nasıl 1 ay deniyon :)
Satın aldıktan sonra ona denemek denmez bariz oynamış oluyorsun :P
Mesaj tarihi:
gençler, betaya gireyim dedim account aldım vs vs

ancak oyunun beta clientı update edemiyor, şöyle bir hata vaR:

hata said:

Error opening file for writing:

C:...Rift BetaQtCore4.dll

Nedir bunun sebebi, nasıl düzeltilir bilen var mı?
Mesaj tarihi:
tunnel ile bağlanıp bu oyunu oynayabilirmiyim? bir deneme yaptım fakat rift.exe ile oyunu çalıştıramıyoruz. illa launcherdan bağlan diyor. öyle olunca da tunnel bi işe yaramaz.

büyük ihtimal tunnel gerekicek illa. okulda 150k+ ms aliyorum. p2p throttle var. ve büyük ihtimal bağlantı rift de wow gibi p2p benzeri bişi. bu da p2p ile karıştırıldığından bağlantı çok kötü oluyor.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

gençler, betaya gireyim dedim account aldım vs vs

ancak oyunun beta clientı update edemiyor, şöyle bir hata vaR:

hata said:

Error opening file for writing:

C:...Rift BetaQtCore4.dll

Nedir bunun sebebi, nasıl düzeltilir bilen var mı?

vista ya da windows 7in var ve admin degilsin gibi. Sag tus ve yonetici olarak calistiri dene
Mesaj tarihi:
Sannin said:

Hacı 80 portundan izin sağlıyor oyun.

mesajımda belirtmişim. port kapatma olayı yok. p2p i kısıyorlar diyim basitçe böylece kullanamıcak kadar düşük hızlara çekiliyor gibi düşün. sorun şu ki wow ve rift de aynı gözüküyor şuan. belki diğer online oyunlar. bağlantı sistemleri yüzünden p2p ile benzerlik gösteriyor ve bilgi işlem bunu ayırt edemediğinden 155k+ ms geliyor.

portlar kapansa belki daha iyi. en azından 80 üzerinden bağlanırdım. gerçi denedim rift için 600 ve 6020 portlarını kapatmayı kaspersky kullanarak ama olmadı. ya da ben beceremedim.
Mesaj tarihi:
Portlari degistiler gecen, o portlari cikis yonunde bloke edersen 80e zorlamis olursun baglantiyi, kaspersky'den anlamam isin doorusu ama her firewall bunu yapabiliyodur bisekil. Belki rift kendini exception listesine ekleyip portlarini yazmistir cikis giris izni almak icin?(ne biliyim olur mu olur, ya da kaspersky yapmistir bu islemi sana sormadan vs vs)
Mesaj tarihi:
öyleydi zaten. ben el ile kural girdim. tcp, udp(sanırım böyleydi) bunlara hem çıkış hem giriş yönünde 6000 ve 6020 portlarını ayrı ayrı kurallar şeklinde blockladım ve ekledim rift için özel olarak.

fakat gene de yüksek latency deişmedi. 80 portu üzerinde de oyunu kontrol edip p2p sanıyorsa o zaman yandım zaten. ama ben doğru şekilde blocklayabildim mi onu da bilemiyorum.
  • Yeni Oluştur...