barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 FUUUUUUU. bütün soullarım nerf yemiş. gerçi bekliyordum. flamespear atıp sonra da o kılıcı yakma zımbırtısı ile mage kestim rangeden ama bakalım nasıl oldu simdi. umarım cok da asagıya cekmez. gerçi champion tree si inmiş baya bi ama :(
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi neydi o spear yaa... bugun ergenin biriyle duel attim adamin hp yi yariya cekemedim bile yani melee adam gelmis tonla ranged dmg veriyor bana her spell castimde
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 iyi oldu iyi void knightlar resmen god mode dolasiyolar
narsor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Hmm oyunu oynadim bi miktar, crafting filan da yaptim ufaktan, sevdim, aliyorum preorder
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Wayne said: abi neydi o spear yaa... bugun ergenin biriyle duel attim adamin hp yi yariya cekemedim bile yani melee adam gelmis tonla ranged dmg veriyor bana her spell castimde abi bg de çok zevkliydi o spear. adam mesela arkada duruyor mage. çaktırmadan uzaktan atiyosun paso. noldunu anlayana kadar zaten yarı cana iniyo. sonra charge + finisher gg
KingV Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oyunda etrafı göremiyorum sağda solda duran insanlar var bir tek. bilgisayarım Age of Conan oynatıyor. ama rift... nasıl bir durum bu yaw
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 etraf/zemin siyah gözüküyorsa grafik ayarlarından bişeyi kapatman lazım,hatırlamıyorum hangi ayar ama high ve ultra ayarda seçili oluyordu sanırım o özellik. low/normal e alıp adım adım yukarı çık ayarlardan.
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 nvidia kartlarinda sorun vardi galiba 1 2 sayfa once yaziyordu biseyler. en bilindik yol bu gibi durumlarda gogo driver update
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 En son driverinda sorun varmış Nvidianın, ondan go go update değil go go driver rollback yapmak lazım :)
narsor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sadece nvidia degil, ati'nin biraz eski driveriyla oyuna girdim benim adam filan hayalet gibi gorunuyor, baska hicbisey gorunmuyordu (onceki betalar boyle degildi). Neyse en son ATI driveri kurdum duzeldi
KingV Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hallettim başta oyun minimize etmiş ayarlarımı. advanced moda en üstteki tiki kapattım. sonra low detailse çektim. ondan sonrasında sorun ortadan kalktı. bişi spire pvp serverına girdim. lvl 6 oldum. oyunu deneyeceğim 1 ay. baktım da bu arada herkes de pet var :) pyro-elemantalist-ar.. bişi seçtim güzel gibi. warhammer a benzettim wowdan çok. meydan savaşlarına imkan verecek gibi görünüyor oyun.
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 nalet olası steam ne zaman açacak downloadları :D 24 ünde başlıyoruz az kaldı artık açsana sitiiiiiiimmmmmm
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 KingV said: oyunu deneyeceğim 1 ay. Oyun 2 gün sonra çıkıyor sen nasıl 1 ay deniyon :) Satın aldıktan sonra ona denemek denmez bariz oynamış oluyorsun :P
Loex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oynayarak deniyebilir zaten başka şekilde mesela giyerek deniyemez
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 gençler, betaya gireyim dedim account aldım vs vs ancak oyunun beta clientı update edemiyor, şöyle bir hata vaR: hata said: Error opening file for writing: C:...Rift BetaQtCore4.dll Nedir bunun sebebi, nasıl düzeltilir bilen var mı?
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 steam den ne zaman cekebilcez oyunu valla sıkıntılara gark oldum beta clientımı da sildirttiniz.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tunnel ile bağlanıp bu oyunu oynayabilirmiyim? bir deneme yaptım fakat rift.exe ile oyunu çalıştıramıyoruz. illa launcherdan bağlan diyor. öyle olunca da tunnel bi işe yaramaz. büyük ihtimal tunnel gerekicek illa. okulda 150k+ ms aliyorum. p2p throttle var. ve büyük ihtimal bağlantı rift de wow gibi p2p benzeri bişi. bu da p2p ile karıştırıldığından bağlantı çok kötü oluyor.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Hacı 80 portundan izin sağlıyor oyun.
narsor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Rewendor said: gençler, betaya gireyim dedim account aldım vs vs ancak oyunun beta clientı update edemiyor, şöyle bir hata vaR: hata said: Error opening file for writing: C:...Rift BetaQtCore4.dll Nedir bunun sebebi, nasıl düzeltilir bilen var mı? vista ya da windows 7in var ve admin degilsin gibi. Sag tus ve yonetici olarak calistiri dene
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 admindim aslında da nedense böyle hata verdi, sonra oyunu reinstall ettim bu sefer çalıştı, ilginç :) Şimdi giriyorum bi bakalım...
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sannin said: Hacı 80 portundan izin sağlıyor oyun. mesajımda belirtmişim. port kapatma olayı yok. p2p i kısıyorlar diyim basitçe böylece kullanamıcak kadar düşük hızlara çekiliyor gibi düşün. sorun şu ki wow ve rift de aynı gözüküyor şuan. belki diğer online oyunlar. bağlantı sistemleri yüzünden p2p ile benzerlik gösteriyor ve bilgi işlem bunu ayırt edemediğinden 155k+ ms geliyor. portlar kapansa belki daha iyi. en azından 80 üzerinden bağlanırdım. gerçi denedim rift için 600 ve 6020 portlarını kapatmayı kaspersky kullanarak ama olmadı. ya da ben beceremedim.
narsor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Portlari degistiler gecen, o portlari cikis yonunde bloke edersen 80e zorlamis olursun baglantiyi, kaspersky'den anlamam isin doorusu ama her firewall bunu yapabiliyodur bisekil. Belki rift kendini exception listesine ekleyip portlarini yazmistir cikis giris izni almak icin?(ne biliyim olur mu olur, ya da kaspersky yapmistir bu islemi sana sormadan vs vs)
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 öyleydi zaten. ben el ile kural girdim. tcp, udp(sanırım böyleydi) bunlara hem çıkış hem giriş yönünde 6000 ve 6020 portlarını ayrı ayrı kurallar şeklinde blockladım ve ekledim rift için özel olarak. fakat gene de yüksek latency deişmedi. 80 portu üzerinde de oyunu kontrol edip p2p sanıyorsa o zaman yandım zaten. ama ben doğru şekilde blocklayabildim mi onu da bilemiyorum.
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ne bakımmış arkadaş açılmadı oyun geri
jonq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Sizde de Türkçe Karakterlerden "ı" ile ilgili sorun var mı ?
Öne çıkan mesajlar