Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
trathias said:

Wayne said:

kombinasyon bitiriyo insani hala karar veremedim zaten... necro ile bi pyromancer kombinasyonu arasinda gidip geliyorum :S

necro/warlock/archon bence en iyi single target kombinasyonu

pyro archon chrono aoe damagede gayet iyi st'da da başaralı

chrono/archon/dominator pve de aranan setup bolca cc, buff ve cok da başarılı healing (konsantre bi şekilde oynayınca tankı tek başına tutabiliyor)

heal aramiyorum dps ariyorum ya daha cok pvp agirlikli pve dede idare etcek sekilde

pyro archon archmage dusundum ama bakalim
Mesaj tarihi:
pvp de ilk yazdığımı dene inanılmaz güzel bi kombinasyon 4 dot var 3 ü instant bi tanesi de 1 sn cast var sürekli hareket halinde oynuyosun. purge diye bi skill alıyosun bi de, chaneling hem vuruyo hem de kendine ve petine heal atıyo. mana bitme olayı da yok, ayrıca fear ve % 70 snare var. ek olarak da 2 tane aoe skill var iyi dps yapıyo mutlaka dene derim.
Mesaj tarihi:
abi pyronun gerçekten op bir aoe dmgi var. Ve o dmgi out etmek healerlar için zor.Grup pvp de storm caller hariç dierleri dot based olduğu için patlayıcı bi dmg yi yok.Bi hot atıosun adamın kafasına o atılanm dotu karşılıyor. eğer single takılmıcaksanız ve pure dmg istiosanız pyro/archon kombosu ne kadar basit gibi görünsede bence şu an en ideali.
Mesaj tarihi:
trathias said:

pvp de ilk yazdığımı dene inanılmaz güzel bi kombinasyon 4 dot var 3 ü instant bi tanesi de 1 sn cast var sürekli hareket halinde oynuyosun. purge diye bi skill alıyosun bi de, chaneling hem vuruyo hem de kendine ve petine heal atıyo. mana bitme olayı da yok, ayrıca fear ve % 70 snare var. ek olarak da 2 tane aoe skill var iyi dps yapıyo mutlaka dene derim.

deniyecegim tesekkurler bilgi icin
  • Yeni Oluştur...