Sannin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 zaten güzel olanda bu toplaşma, bu yeni heyecan değilmi? bu şaşkalozluk değilmi bizi buraya getiren? yeni bir nefes değilmi? başka bir heyecan?
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 trathias said: Wayne said: kombinasyon bitiriyo insani hala karar veremedim zaten... necro ile bi pyromancer kombinasyonu arasinda gidip geliyorum :S necro/warlock/archon bence en iyi single target kombinasyonu pyro archon chrono aoe damagede gayet iyi st'da da başaralı chrono/archon/dominator pve de aranan setup bolca cc, buff ve cok da başarılı healing (konsantre bi şekilde oynayınca tankı tek başına tutabiliyor) heal aramiyorum dps ariyorum ya daha cok pvp agirlikli pve dede idare etcek sekilde pyro archon archmage dusundum ama bakalim
trathias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 pvp de ilk yazdığımı dene inanılmaz güzel bi kombinasyon 4 dot var 3 ü instant bi tanesi de 1 sn cast var sürekli hareket halinde oynuyosun. purge diye bi skill alıyosun bi de, chaneling hem vuruyo hem de kendine ve petine heal atıyo. mana bitme olayı da yok, ayrıca fear ve % 70 snare var. ek olarak da 2 tane aoe skill var iyi dps yapıyo mutlaka dene derim.
interperez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi pyronun gerçekten op bir aoe dmgi var. Ve o dmgi out etmek healerlar için zor.Grup pvp de storm caller hariç dierleri dot based olduğu için patlayıcı bi dmg yi yok.Bi hot atıosun adamın kafasına o atılanm dotu karşılıyor. eğer single takılmıcaksanız ve pure dmg istiosanız pyro/archon kombosu ne kadar basit gibi görünsede bence şu an en ideali.
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 trathias said: pvp de ilk yazdığımı dene inanılmaz güzel bi kombinasyon 4 dot var 3 ü instant bi tanesi de 1 sn cast var sürekli hareket halinde oynuyosun. purge diye bi skill alıyosun bi de, chaneling hem vuruyo hem de kendine ve petine heal atıyo. mana bitme olayı da yok, ayrıca fear ve % 70 snare var. ek olarak da 2 tane aoe skill var iyi dps yapıyo mutlaka dene derim. deniyecegim tesekkurler bilgi icin
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu arada serverlar ne zaman aciliyor yav
Soris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Serverlar açıldımı şimdi? Birde druid oynayan varmı?
sardius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 heh wayne bi kac sayfa geriye dogru okursan abi dreagloth cıldırıp kendini asmadan önce:)
bemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 serverlar 18:00 de açılıyor.. 10:00 pasifik saati ile, 8 saat fark var aramızda
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 beyler yavaş asılın serverlara çökertmeyin.Triona yük olmasın.
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aha açıldı ama server bekle bekle bekle bekle...
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 "herkes 14'ünde kutluyor, biz 15'inde kutlayalım" diyen ağzımı.. yemeğe gider.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aha açıldı hangi server da toplanılıyor
tinu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 la bu kadar adam bı server da toplansaydık desenize su server dıye de dalalım yaw
Öne çıkan mesajlar