Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hailandkill said: şuan pre-order lar oyuna giriş yapabiliyor mu ?) yok, ayın 15ini bekliyoruz open beta için :)
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Rift için beta vip inv code olan pm atabilir mi acaba?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sonraki beta open olacak. siteden kaydolun, betanın açılmasına 1 gün falan kala key'iniz gelir.
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Ne zaman open beta başlicak pei
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bak hemen senin mesajının üstünde yazıyor, farklı sayfa da değil yani, hemen senin mesajın üstü.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Xenocide said: orasını bilemem ama üyeler ukala olmazsa, aklı başında olursa hiçbişey olmaz. Guildi kuran çekirdek kadroda sorun çıkmadıkça salla gerisini. Açıkçası öyle bir durumda gitcek olan çıksın gitsin. Başkalarının huzurunu kaçırmadan, başkalarının da ayrılmasına neden olmadan hızlıca halledilse iş yeter. Kimse hint kumaşı değil. Adam mı yok sanki. Oyunda tonla olacak oradan büyütülür guild :) Guildin adı "PATİ" olmasın lütfen. :)
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Daha dün fark ettim WTFAST'e "RIFT BETA" eklemişler, ben .exe uzantısından denemiştim olmamıştı, süper olmuş.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Guildin adı tartışılır ya bence en son sorun edilecek şey guildin adı. Önce kimler kesin oynayacak onu bilmek lazım
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yabancı guildler coktan sayfalarını acmış üye alımlarına baslamışlar:) bencede biran önce bişiler yapılacaksa adım atmak lazım. oynayacak baya insan var patiden ama bir kısmı coktan guildlerini buldular veya planlı geciyorlar rifte zaten. artık geriye ne kadar adam kalıyosa:)
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben kesin oynuyorum pre-order verdim zaten. bu arada tarafla ilgli oyum defianttir ama aksi cikarsa da farkmaz, cogunluga uyarim.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Kim nereye giderse gitsin benim amacım oyunu geyik yaparak muhabbet ederek oynamak. Çok hardcore oynayamam zaten
bck Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 beyler zamanım hiç yok kusura bakmayın yazılmış olabilir.closed betaya katılan lar open beta için tekrardan davetiye almasına gerek varmı.?
bck Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 o olmasa zaten yazmazdım.adam çok sevap kazandı sayemde :)
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 open beta ne zaman baslıyo? muhhahh!
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 keşke biran önce guild oluşumu için girişimde bulunsak anketle taraf,sınıf dağılımı, isim vb gibi..Open Beta dan göstermek lazım köklü olduğumuzu... Moderatöre sinyal gönderir..
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bende pre-order verdim, hatta bahanem oldu yeni pc topladım. ne kadar düşüncem oyunun 6 ay ömrü olucağı yönünde olsa da, 6 ay eğlendirmesi benim için tatmin edici olacaktır. bende hardcore anlayışını 2 yıl önce bıraktım, casual seviyede, kaliteli ve düzeyli olduktan sonra tadından yinmez. anketi burda yaparsak foruma giren hemen herkes oylayacaktır, bu oylayanların belki 70% i pati oluşumunda yer almayacak veya oyunu betadan sonra oynamayacak, ama meh, o kadar da önemli değil oyunda factionlar. ben guardian taraftarıyım. divine > tech asıl önemli olan, guildomatic'den fln kıytırıp bir sayfamız olsa application alır, elde kaç tane rogue, kaç tane healer, kaç tane tank var onu görürdük.. kişiler rakamlara göre tercihlerde bulunurdu live'da.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Zerg Hostile Kısa ve net olalım. Hardcore Massive PVP ve Raid guildi. Beta7 de Sagespire EU English - PVP - The Guardians tarafında olacağız ama head startda nasıl bir yol izlenir şuan için belirsiz. Şuanda alphadaki arkadaşlarımızında sayesinde tüm dungeonların ve raidlerin formasyon ve taktiklerini biliyoruz. Relase sonrası hem defiant hemde the guardian tarafının tüm instanceları farma alınacak. İçlerinden bazılarında world first yada server first olabilirmiyiz bilmiyorum ama olması için elimizden geleni yapacağız. PVP konusunda guildin duruşunu izah etmem gerekirse eğer şimdi yada endgame de sadece massive pvp resmi olarak olacak. Yani open world pvplerede warfontlarada grup olarak gidilecek, grup çıkmazsa gidilmeyecek yada üyeler fevri gidecek. Craft konusuna çok ağırlık veriyoruz. Özellikle bazı dungeonlarda craft sete ve iteme ihtiyaç olacak. Bu konuda iş bölümü ve paylaşımı yaptık. Herkez her mesleği kasamayacağı gibi bir mesleğide tamamlaması çok uzun sürecek. Bunların recipe yani reçeteleri için dungeonların farmlanması gerecek. İşte tüm bu sebeplerden ötürü craft işini guild resmi olarak üstlenmiştir. Kurduğumuz sistem sayesinde kimsenin mesleklerle ve crafting ile ilgili sıkıntısı bulunmayacaktır. Recruit yani üye alımınada değinecek olursak eğer. Şuan için her class ve lvlda üye alımı gerçekleştirilebilinir fakat biz end game görüp raidlere girmeye başladığımızda end game lvli sınır olarak gelecektir. Yeni üye alımlarında dikkat ettiğimiz kriterlerden bahsetmek istediğimde ise söyleyebileceğim; olabildiğince mature bir yaş olması, ilk kez bir mmo oynamıyor olması, az da olsa söyleneni anlayabilecek kadar bir ingilizceye vakıf olması, ventrilo kullanan ve her gün online olabilecek aktif ve takım oyununa uyumlu arkadaşlarla beraber oynamak istiyoruz. İlgilenen arkadaşlar web sitemizden başvurabilirler. Başvurmadan önce detaylı bilgi almak isteyenleriniz ise bana özel mesaj atarlarsa vente davet ederim sohbet ederiz.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 +1 bende grd taraftarıyım:p her oyunda bu sefer kötü taraf olacam desemde iş secime gelince gitmiyor elim:)
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 faction olayı sırf çeşitlilik olsun diye konulmuş ya, horde/alliance gibi sağlam lore'lu survival bazlı çok uç noktalardaki factionlar değil, ikisi de aynı şeyi istiyor, ikisi de aslında "iyi" sadece kullandıkları araçlardan dolayı anlayaşamıyolar. faction'ın oyunda pek bir rolu olcağına inanmıyorum pvp dışında.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 evet guardians iyiler defiant kötüler gibi anlaşılıyor, doğru değil
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 evet bu bi anlatım biçimiydi ama belki tam dogruları yansıtmadı:) neyse siz anladınız ne demek istedigimi:P
Öne çıkan mesajlar