Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RRa said:

hee anladım tek build yapmıycan yani.
valla pvp de de pve de de tanklık yapayım diyorsan paladin yanı olacak.
reaver ikisinde de bulundurursun. pve de warlord eklersin pvpde 2h istiyorsan champion eklersin. oldu bitti :)
ben esas kendime bir duel buildi yapmak istiyorumda bir türlü beceremedim. şöyle bol cc li mümkünse anti cc li filan.
massive ve open pvp tamam benim pve de şükür tamam. geriye birtek duel kaldı. 3. ağacıda onla tamamlamak istiyorum.

yok ben pvp de de sword shield gidicem:) amac dps degil warhammerdaki sistemim oyala, yatır, ucur, kacır, ölme dalga gec mantıgı:)
rift forumlarınada baktım zaten soullara da bakınca defansif soullar paladin ve warlord. bu ikisi fix olur zaten 3. reaver veya void knight pvp ve pve ye göre degiştirilebilir işte neyse open beta da bunu test edicem egenmezsem zaten assassine devam:)
Mesaj tarihi:
nevarya said:

Artifacterlar varya şehirlerde onların yanında alıyosun soluğu sana ödül kese veriyor içinden para item vs çıkıyor.Birde ne işe yaradığını bilemediğim Lucky adında bi token.

Da şu gizli puzlle çözmek nedir yaw ? hiç öyle bişeye denk gelmedim ben ? O kadarmı gizli yani nedir ?

lucky token ile sana evcil hayvan veriyor yanına göstermelik sadece :)

puzzlelar çok kilit noktalar biz alphada çakallar :) level 50 en önce hiç birini yapmadık level e göre random item veriyordu ama değişti artık bulunduğun map in leveline göre vericek. 11 tane var puzzle dışında da o tür şeyler var.
Mesaj tarihi:
Today's downtime will be slightly extended for additional back end updates.

Alpha 26-10-A
2/9/2011

GENERAL GAMEPLAY
* Fixed a crash related to trading items directly from your bank.

SOULS

JUSTICAR
* Soul points have been reset as a result of the below soul tree change:
* Shield of Faith: Moved to a tier 4 branch ability, bonus increased to 3-15%.

DUNGEONS AND RAIDS
* Fixed an issue where the damage of Expert dungeon mobs was incorrectly lowered in the last patch. They should now return to pre-patch levels.

GREENSCALE [Raid]
* Johlen: Swarming Wisps are now active throughout the last phase of this encounter.

GRAPHICS AND AUDIO
* Fixed shadows causing a dark outline on characters.
* Also tweaked portraits so they appear less blurry.

UI/SETTINGS
* Cleaned up item comparison tooltips so they won't show stats twice.
* Failed area quests (zone events, etc) will be removed from your quest log and quest stickies after 15 seconds.

CLIENT/SERVER
* Fixed some issues with the client hanging/crashing on shutdown.
Mesaj tarihi:
şimdi aklıma geldi bak, ben pvp questi almıştım, codex'te guardian'ın kontrol ettiği bi base'e saldır ve ele geçir diye, aynen guardian kontrollü bi base'e saldırıp ele geçirdim ama complete olmadı, bug'lı mıdır acaba yoksa ben bişeyi yanlış mı yapıyorum?
Mesaj tarihi:
önceden bahsi geçtiyse affola,

pati toplanıcak diye bahsi geçmiş ama elle tutulur bir guild oluşumu var mı? varsa link rica edicem. düşük levellarda bile oyunda guild çok önemli role sahip.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

bir ara ebonlore denen pvp guildi eq 1 de sanirim zoneun giris cikislarini kapamisti sadece kendi guild mensuplari zoneda levelliyordu. varmi bunun otesi pvp planlamasi ve guzelligi ama birde gel o zone a giremeyen oyuncuya anlat olayi :)

no pvp :D

iyi hatırlattın :)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

önceden bahsi geçtiyse affola,

pati toplanıcak diye bahsi geçmiş ama elle tutulur bir guild oluşumu var mı? varsa link rica edicem. düşük levellarda bile oyunda guild çok önemli role sahip.

release'e yakın son bi toplaşma falan olur, kadro belirlenir, server seçilir, release'de resmen kurulur :)
Mesaj tarihi:
orasını bilemem ama üyeler ukala olmazsa, aklı başında olursa hiçbişey olmaz.

guild dağılması olayı genelde 1 kişi yüzünden çıkıyor abi. biri saçma saçma konuşur, ukalalık yapar, gereksiz atarlanır, guild iç huzuru bozulur, o adamdan sıkılan biri olayın çözümlenmesini bekleyeceğine o da atarlanıp guildten çıkar, sonra ilk atarlanan eleman da çıkar, sonra eff püff eden 1-2 kişi daha çıkar, geriye sorunu çözmek isteyenler kalır ki bunlar genelde 2-3 kişidir, 1-2 tane de kendi halinde takılan adamlar vardır, guild tamamen inaktif olsa da onlar o guildte kalırlar dsfg böyle böyle dağılır işte.

Özet: Liseli atarı yapmayın, liseli atarı yapan varsa ef püf edip guildten ayrılmayın. bişecik olmaz böyle olursa.
Mesaj tarihi:
mage oynarsam kesin chloro, storm spec'li olucaz. çok beğendim.

guildin temeli şimdiden veya OB süresince atılsa, basitte olsa 1 hazır web sayfası olsa, takip etmesi daha kolay olurdu. forumda yazan herkese göre değil, pati guilde katılmak isteyen herkes için bir defiant / guardian anketi yapılırdı en azından.
Mesaj tarihi:
chrono main denedim gayet eğlenceli ama necro/warlock/chrono(verdiğim skill pointlere göre dizdim) cok fena ya. dot manyağı yapıyo adamı, yeterince cc(fear stun %70 snare vs vs) ve debuff(healing/damage vs vs reduce) da var, hp den alıp manaya ekliyosun mana da bitmiyo, e kendini de healliyosun daha ne olsun ayıp yahu :)
Mesaj tarihi:
abi bende de chloro düşüncesi vardıda warfrontta filan denedim de pve deki efektifliği yok gibi.Yada işte pug olmıcak grubun.

Ama tabi end game görmek lazım. rank 21 e kadar mı ne oynadım işte. Chloro/necro/warlock.Wf de filan heal damage done çoğu kez fail oluyodu.işte damage yaparın grubada heallerim olayı pve de çpok güzel oluyo ama pvp de şu an için öyle gitmiyo işler.
  • Yeni Oluştur...