kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 neyse insanlar kötü mmo oynamaktan bıkmadılar senelerce buda fail olacağı için takılabilirler kendi çaplarında. lulz
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 İşte bunu anlatmaya çalışıyorum başından beri de konu benim oyunculuğuma geldi ahaha. Dk ile arenada 0 resi adamları kesip kendini gladyatör sanan mı ararsın şehri canavar bastı daha iyi bu oyun diyen mi ararsın. Neyse said: Pasta Lütfen artık tanımadan etmeden aptalca yorumlar yapmayın hakkımda. Bu tarz yorumlarla muhattap olmayacağım artık.
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Burası ne güzel bir topicdi noldu buraya ya ,gerizekalı 2-3 adam yüzünden millet hangi soullarla nasıl combinasyon yapılcağını konuşcağına kim glad. olmuş kim olmamış onu tartışıyor :D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi misal wowun 3 talenti icin 3 ayri class yapan bir oyun gibi gördüm ben. ha su guzelligi var iste misal wowdaki fire mage ile warlocku birlestirebiliyorsun falan.. aslinda her sey makyajlanmis, enha shaman + holy paladin olabiliyorsun ayni anda. oyun fanboylarini olusturmaya baslamis ama patlayacagini sanmiyorum. genel olarak bakarsak oyunda yenilik yok.
interperez Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 off abi greenpeace mmorpg icin division mı açtı:).Tamam kötü mmorpg olsun rift.Çöp olsun filan tamam. Çöp olduğunu düşünen oynamaz.Seven adam oynar. Soullar filan tartışılsın artık.Gerçekten vakit kaybı oldu baya.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hadi beyler bi beta daha bitti kim ne denediyse yazsın bakalım izlenimlerini valla ben assasin denedim gayet gimp yada ben oynayamadım:)
bck Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bir gün daha uzatma yok mu ? ulen işten geldik oynayacaz diye içimizde patladı.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi millet "fanboileri oluşmuş" falan demişte, yani daha oyunu oynamadan saldıran insanlar var. bunu nasıl yapabiliyorsunuz ben anlayamadım şahsen, iyidir-kötüdür, kopyadır-orjinaldir, bir oyunu 1 kere bile açmadan "bu oyun tutmaz, bu oyun kopya" vs gibi yorumları neye dayanarak yapıyorsunuz? yani sizin bu körleme atışlarınıza karşı tepki gelince de "FANBOI FANBOI LOLZ" yapıyosunuz. bu oyunu ne benim babamın oyunu, ne de sizin düşmanınızın oyunu. ben niye körlemesine savunayım, siz niye körlemesine saldırıyorsunuz? amacınız ne? ayrıca @Pasta oyunla ilgili kişisel fikirlerimi söylüyorum diyosun da; Pasta said: Hiç bir zaman ödüllü rift turnuvaları dönmeyecek karambolde sağa sola aoe atıp LOLOL SKİLLZ diye gezeceksiniz. şurada bariz saldırı yapıyosun yani. heralde trollüyorsun başlığı diye düşünüyorum. yoksa böyle ragelere girmek için geçerli bi sebep göremiyorum.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 E konuyu benim oyunculuğuma getirirseniz oyunu savunmak için ben de dalga geçerim. Kaşınmayın.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 su anda sehir disindayim ama oynadim abi ben oyunu. misal veriyorum wow"un 3 talentle yaptigi seyi tek soul haline getirip bölmüs, iste kombinasyonlar falan yapiyorsun. bu yani mevzu. grafik olarak da sarmadi beni ne bileyim belki benim sistem cok iyi olmadigindandir. oynayacak olanlara hayirli olsun biz begenmedik diye yapim sirketi oyunu kapatacak degil.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 beğenmediğini ifade edene kimsenin bişey söylediği yokki. bazı postlar var direk saldırı kokuyor buram buram. ben anlamıyorum hakikaten sevmesen bile niye saldırasın. blizırdın ceo'su olsan falan hani belki bi geçerli sebep olur, sonuçta kendine tehdit gördüğün şeye saldırmak bi çeşit çözümdür. ama bu saldıranlar niye kendine tehdit görüyormuş gibi saldırıyor, neyin tehdidi bu abi asdf
Loex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ahmedinejad said: su anda sehir disindayim ama oynadim abi ben oyunu. misal veriyorum wow"un 3 talentle yaptigi seyi tek soul haline getirip bölmüs, iste kombinasyonlar falan yapiyorsun. bu yani mevzu. grafik olarak da sarmadi beni ne bileyim belki benim sistem cok iyi olmadigindandir. oynayacak olanlara hayirli olsun biz begenmedik diye yapim sirketi oyunu kapatacak degil. grafik konusunda fikirlerimiz ayniydi taki grafikleri sonuna kadar acip oynadigim ana kadar tek kelimeyle inanilmaz
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 RRa said: Ben daha çok riftde eski uo, sb, df, aoc oyuncularını görürsem daha çok hoşuma gider carebearslarla çok anlaşamıyorum zaten. Bak buraya kadar oyun tartışılmış burda bu ibibik gelmiş carebear demiş oyunu beğenmedik diye. Ne saldırıcam ben ilk postuma baksana bi gayet normal bi yorum yapmışım.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben genel konuşuyorum, üzerine alınmak zorunda değilsin. ayrıca oyunun grafikleriyle ilgili hakikaten tırt falan demeyin abi, beni ilk cezbeden şey grafikleri oldu. kaldı ki ultra'ya getirince bile herşeyi full açmıyor, onları da açınca kasılmaya başlıyor, kasmasa muazzam görüntüler çıkıyor ortaya :)
interperez Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bu beta kaçırdım ben.Ama diğer phase 4 ve 5 de paladin denedim .yanınada void knight gayet iyiydi.3. soul warlord aldım riftt bosu dungeon bossu durumlarında paladin/warlord combosuna geçiyodum. warfrontta ve orvr de vk ve paladin eldeki soul pointslere göre daha mantıklı.Tabi end game de bi çok şey değişcek.Tekrar ayarlanıcak filan.Paladinde ki one handed more dmg olayı sanki %15 den fazlaymış gibi.daha efektif yani. Vk daki total hpnin %6 sını(x6 pactsle ) hp regen etme olayı çok imba. Nerf bekliyorum bu hp regene. http://rift.zam.com/en/stc.html?t=1cghA.Ec0VIz0h.E0Mho
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bu mesajdan sonra lütfen oyun ile ilgili tartışmaya dönün, kıyaslama yapmayın, gereksiz tartışmaya girmeyin. Tersini yapanı bölümden uzaklaştırmak zorunda kalacağım.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 warlorck-necroda denedim ben lvl 20 ye kadar 5-6 tane dot oluyor zaten iskeletide saldınmı pvede cok rahat ama warfrontlarda iş değişiyo clericin attıgı hot bile benim dmgımı overheal yaptığı için cok zorlandım.Ama mage kasacaklar için en güzel soul kombinasyonu bence.2-3 mobu rahat alıyo ki diğer classlarla 2-3 mob kesmek aynı anda intihar gibi bişi
Loex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 15 OCAKDAN ITIBAREN OPEN BETA WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!
Loex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Riftgame RIFT RIFT™ OPEN BETA EVENT SCHEDULED TO START FEBRUARY 15TH! http://cot.ag/e4mp8F ^Zann
Loex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 evet ama ilk defa bu kadar uzun sure acik olucak bi turlu zaman uyduramiyoduk dogru duzgun
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hmm 6 gün, galiba bide haftaya son beta phase var 7. 3 günde ordan desen, zaten 24'ünde başlıyor oyun oo iyi :D biraz daha gezip dolaşırım open betada, ortamlar çok güzel yeni yeni şeyler hep. ne oynayacağımı belirledim gerçi amadier 1-2 cleric sınıflarına bakarım olmadı.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 vee bu haftalıkta bu kadar. Bir sonraki betada görüşmek dileğiyle...
Öne çıkan mesajlar