nevarya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sert ihtarlarımdan çekinen Trion invımı göndemiş.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 oha be bana gelmedi adamlara 54751 tane mail atmışsındır sen inv vermek zorunda kalmışlardır edit: tmm tmm gelmiş :p az daha basıyordum spamı
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Gelmeyen bir kişiye acc sağlayacağım.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hotmail Junk'a atmış beta invite'ı.. yok artık. invite'ı gelenlerden patch yapabilen var mı? ben betayı aktive etmiş olmama rağmen hala error 2002 alıyorum.
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Kanuni said: insanogluda birbirinin cakmasi sonucta. cakip cikiyoruz iste. ne bekleniyorki zaten dunyalari yenidenmi yaratacaklar adamlar, zaman icinde gelisiyor kendi icinde turler , hepsi birbirinin ustune insa ediliyorlar sonucta. >:D<
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bingildak said: Hotmail Junk'a atmış beta invite'ı.. yok artık. invite'ı gelenlerden patch yapabilen var mı? ben betayı aktive etmiş olmama rağmen hala error 2002 alıyorum. Dün sabah 4 gibi geldi bana invite, patchi direk yaptım sorunsuz. 160mb civarı bişeydi.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 169.2MB patch var zaten çok bişiy değil.
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sabah baktım inv gelmiş sonunda beni kaybetmek istemiyeceklerini biliyodum :D
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Arkadaşlar yarın stress test var =)
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Gerçi şunu eklemek lazım, bir önceki fazda, 2+ milyon kişi oynamış, zaten adamlar yeterince stres test yapmışlar.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 huhuu bana da gelmiş invite maili. good gooood
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bana da gelmiş de çok üşeniorum o kadar oyunu çek, geçen sefer denemiştim açılmamıştı zaten falan silmiştim sonra. çıksın oyun 1 aylık bedava zaman geçsin hala insanlar deli gibi devam ediosa ben de denerim hehe
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 oh gelmiş eet şimdi, paçımızı çeker gireriz akşama
Oski Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bana da gelmiş invite. çıkarın bayrakları, yurt sathında ve türki cumhuriyetlerde bayram havası var.
benobu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 banada daha önce sistem vip key vermişti. Ama beta event 6 için yeni invite de geldi. bu invi tıklayınca oyuna girdim. ama oyundaki bütün serverlar kapalı görünüyor. kilit sembolu var server adlarının yanında . Oyuna giremiyorum. Serverların hepsi low gözüküyor. 6. betaya kayıtlı gözükmeme ragmen niye serverlara giremiyorum ?
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 benobu said: kilit sembolu var server adlarının yanında . Oyuna giremiyorum. Serverların hepsi low gözüküyor. 6. betaya kayıtlı gözükmeme ragmen niye serverlara giremiyorum ? Ne alaka ya ben girdim gayet oynuyorum.;)
Oski Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben de girdim, ilk run'ı bitirdik de yeni instance süper olmuş
Öne çıkan mesajlar