Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha be bana gelmedi
adamlara 54751 tane mail atmışsındır sen inv vermek zorunda kalmışlardır

edit: tmm tmm gelmiş :p az daha basıyordum spamı
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

insanogluda birbirinin cakmasi sonucta. cakip cikiyoruz iste. ne bekleniyorki zaten dunyalari yenidenmi yaratacaklar adamlar, zaman icinde gelisiyor kendi icinde turler , hepsi birbirinin ustune insa ediliyorlar sonucta.

>:D<
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Hotmail Junk'a atmış beta invite'ı.. yok artık.

invite'ı gelenlerden patch yapabilen var mı? ben betayı aktive etmiş olmama rağmen hala error 2002 alıyorum.

Dün sabah 4 gibi geldi bana invite, patchi direk yaptım sorunsuz. 160mb civarı bişeydi.
Mesaj tarihi:
bana da gelmiş de çok üşeniorum o kadar oyunu çek, geçen sefer denemiştim açılmamıştı zaten falan silmiştim sonra.

çıksın oyun 1 aylık bedava zaman geçsin hala insanlar deli gibi devam ediosa ben de denerim hehe
Mesaj tarihi:
banada daha önce sistem vip key vermişti. Ama beta event 6 için yeni invite de geldi. bu invi tıklayınca oyuna girdim. ama oyundaki bütün serverlar kapalı görünüyor. kilit sembolu var server adlarının yanında . Oyuna giremiyorum. Serverların hepsi low gözüküyor. 6. betaya kayıtlı gözükmeme ragmen niye serverlara giremiyorum ?
Mesaj tarihi:
benobu said:

kilit sembolu var server adlarının yanında . Oyuna giremiyorum. Serverların hepsi low gözüküyor. 6. betaya kayıtlı gözükmeme ragmen niye serverlara giremiyorum ?

Ne alaka ya ben girdim gayet oynuyorum.;)
  • Yeni Oluştur...