RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mart ayına kalmadan bilgisayarı upgrade etmem gerekiyor. E8200 2,66 işlemci 2 GB Ram 8800 GT 1 GB Bunlarla şu an High ayarda AA kapalı haldeyken 1900x1200 çözünürlükte 20-30 FPS alıyorum eskaza yol üstünde PQ ya rastlarsam eğer 9 - 10 FPS arası oynuyor. Oyun akıcı olsun diye tüm ayarları minimuma çektim 50 FPS anca alabildim. Acaba sadece ekran kartı ve ram takviyesimi yapsam ? Yoksa işlemci, ram, ekran kartı yeni anakart falan komple değiştirsem mi bilemedim.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Norak said: bide şu MATHOSIANS * Added: Hibernate: The Mathosian collapses and enters a deep sleep for up to 1 minute, causing enemies to ignore them and despawning any pets the Mathosian may have. After 1 minute the Mathosian will die unless they wake themselves up. This ability cannot be used in combat. olay iyi olmuş tuvalete felan giderken kullanılabilir lol 1 dakika sonra oluyon len nesi wc afk :)
jonq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 MMORPG RIFT KEY veriyor isteyen varsa. 7,414 Keys Left
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 RedallHoor said: Mart ayına kalmadan bilgisayarı upgrade etmem gerekiyor. E8200 2,66 işlemci 2 GB Ram 8800 GT 1 GB Bunlarla şu an High ayarda AA kapalı haldeyken 1900x1200 çözünürlükte 20-30 FPS alıyorum eskaza yol üstünde PQ ya rastlarsam eğer 9 - 10 FPS arası oynuyor. Oyun akıcı olsun diye tüm ayarları minimuma çektim 50 FPS anca alabildim. Acaba sadece ekran kartı ve ram takviyesimi yapsam ? Yoksa işlemci, ram, ekran kartı yeni anakart falan komple değiştirsem mi bilemedim. çok ilginç aynı sistemle ben çok daha düşük fps aldım.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 high veya midde oyna paran cebinde kalsın işte.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ya aslında doğru söylüyorsun makina şu an için idare ediyor oyunu. Fakat 27" monitörde low ayarda oyun oynayınca, at ve kelebek ilişkisi oluyor biraz. Hakkını vermek lazım monitörün. Var mı " sisteme şunları ekle rahat rahat oynarsın " diyebilecek birileri. *Donanım/yazılım bölümüne doğru yol alır*
samaella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 işlemci oc yap + ekran kartı al derim ben.
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ÜStad bende 1,8 ghz işlemci var :D 3 gb ram ektan kartım gtx 460.Daha öncede yazmıştım hiç anlamam teknik olaylardan ama oyunu custom grafik bıraktığım zaman şişiyor makina amma ve lakin ultraya aldığım zaman muhteşem bi performansla oynuyorum.Tek sıkıntım işlemcim sanırsam. Race lerın yeni özellikleri hoşuma gitti benim.Bİldiğin törpülemişler iyide etmişler zannımca. Rog PvP si hep aynı arkadaşlar.Stealth ten çıktınmı ilk iş öldürmeyi dğeilde oyunda hayatta kalmayı öğreneceğiz.Bir çok ability geliyor talentlerden.Yanlız bişiy göremedim ben WOW daki vanish gibi bi ability yokmu rog larda ?
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oyunun ultra seçeneği ultra değil zaten :) ultraya getiriyorsun daha hala açacak bir sürü ayar oluyor. AA bile kapalı oluyor ultra'da mesela.
Thorta Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://www.tentonhammer.com/giveaways/rift/beta burasıda key veriyor ilgilenenler için. bulduğum bütün keyleri girdim accounta>:D<
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi AA da gözüm yok akıcı olsun benim olsun :D Da şu mesleklere fena taktım ben...Bi yerde bulamadım doru dürüst bilgi alabileceğim mesela hangi meslek grupları var toplamda hangisi ne yapar reçeleri ne...Toplayıcı ve icra meslekleri oalrak 2 ye ayırmışlarmı mesela...Varmıdır bu tip bilgileri içeren bir site bilen ?
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Phenom II 1090T HD5870 ile custom ayar yapıp ultradan biraz ileri aldığımda veya AA açtığımda oyun oynanmaz hale geliyor. Ultrada ise bir sıkıntı yok. Optimum ayarları galiba ultra ile belirlemişler. Oyunun crossfire desteği varsa ancak 5970 ile tüm özellikler açık oyananabilir herhalde.
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 nevarya said: Abi AA da gözüm yok akıcı olsun benim olsun :D Da şu mesleklere fena taktım ben...Bi yerde bulamadım doru dürüst bilgi alabileceğim mesela hangi meslek grupları var toplamda hangisi ne yapar reçeleri ne...Toplayıcı ve icra meslekleri oalrak 2 ye ayırmışlarmı mesela...Varmıdır bu tip bilgileri içeren bir site bilen ? Toplama Meslekleri Miner (Maden) Butcher (Hayvan derisi vs) Forager (Bitki ve Odun) Crafting Outfitter (Cloth ve Leather diker) yanına Butcher ister Armorsmith (Chain ve Plate yapar) yanına Miner ister Waeaponsmith (Bow, Sword, Mace, Dagger vs yapar) yanına Miner ve Forager ister Apothecary (Pot, Flask vs yapar) yanına Forager ister Artificier (Kolye, Yuzuk, Staff ve Wand yapar) yanına Miner ve Forager ister Runecrafter (Enchant ve Rune yapar) yanına ayran ister... kasmadım bu meslegi bilmiorum Armor Mage ve Rogue class'larındaki arkadaslar Outfitter mesleğini Cleric ve Warrior arkadaslar Armorsmith mesleğini Weapon Mage ve Cleric arkadaşlar Artificier mesleğini Rogue ve Warrior arkadaşlar Weaponsmith mesleğini Takı + Pot + Enchant Class bağımsız isteyen bu meslekleri kasabilir afiyet olsun
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ne alakası var? Herkes her mesleği kasabilir, maksat gelir elde etmek.
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 tabi neden olmasın sen her meslegi kasabilirsin, mesela "Mage" olup "Armorsmith" kas ama kendine faydan olmasın para kazanırsan da şanslısın artık... Seçici davranmakta fayda var, kastıgınız meslek aynı zamanda size fayda saglamalı cunku her meslegi kasamazsınız... Oyunda meslek seçimi "sınırlı" yani ancak sectiginiz ve emek verdiginiz meslegi "silip sıfırdan" diger meslegi kasabilirsiniz Yine de keyif sizin
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ben aksini çok tecrübe ettim, illaki uygun mesleğim artıları vardır da, istediğin mesleği seçmek daha mantıklı. Birde, bir üstteki mesajın tamamını quote lamıyoruz.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 meslekler eğlencelik olucak bence ya, ben uğraşmamayı düşünüyorum.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesleklerden ne gibi bir gelir elde edilir ki? Evet wow oynamadım bilmiyorum
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Belirli meslekler için zaten Class bağımsız dileyen kasabilir yazdım ama diger meslekler için class'a uygun secim yapmak lazım diye düşünüyorum, o kadar emek harcadığın meslekten "en azından" kendin faydalanabilmelisin bence... Uste para kazanırsın kazanamazsın orasını bilmem Yine de benim yazdıklarım sadece tavsiye, dileyen diledigi gibi meslek secer
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 pluton, level cap e ulaşıp questing kısmısı bitince bi yerden gelirin olmalı yoksa nası yemekti çantaydı repairdi mounttu karşılayacan :) gayette çok para kazanılır crafting ve gathering şeylerinden, wowda felan 100k+ goldla dolaşan çoktu etrafta, o yüzden np
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 gold için guildi harasslemek varken hiç gerek yok bence yea. dsf
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Norak said: pluton, level cap e ulaşıp questing kısmısı bitince bi yerden gelirin olmalı yoksa nası yemekti çantaydı repairdi mounttu karşılayacan :) gayette çok para kazanılır crafting ve gathering şeylerinden, wowda felan 100k+ goldla dolaşan çoktu etrafta, o yüzden np Gülme ağzını burnunu kırarım. Neyse ne dicem tamam da nasıl kazanılıyor. Misal Armorsmith ne kadar sağlam armor yapabilir ki? Bosslardan düşen epic itemlar kadar yapamaz heralde
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 onu ayarlarlar misal tier tier gidecekse armorlar belki en üst tiere eş birşey craft edilmez doğal olarak ama ortalarda bi yerde olurki oyunculara faidesi dokunsun crafting in, wowda sayısız örneği var :p bide şu artifact lere karşılık verilen çantalardan epic item çıkabiliyor bana çıkmıştı bi kılıç hala çantadaydı beta biterkene
Mina Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bosslardan dusen dropları herhangi bi yerde gormedim ama, weaponsmithlerin lvl 30'larda yaptıgı silahlar baya bi saglam oluyor.Guzelce de satabiliyorlar.Ben faction silahı kullanıyorum assasinimle,10 dps lik lvl 27+. Weaponsmithin craft lvl 30 silahları hem stat hemde dps acısından cok daha iyilerdi.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 valla riftleri kapatınca gelen itemlar arasında craft itemlarını güçlendiren şeyler var. o yüzden crafting'in üzerinde durmuşlardır diye düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar