Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu oyun zaten ısınma problemi olan fabrika çıkışı oc'li ekran kartımı yakmıştı ve başka bir kart aldım. Diğer forumlardanda araştırdığım kadarıyla oyunun beta 7 versiyonunda ekran kartı (aşırı) ısınma problemi çoğu kişide varmış. Şimdi içimde doğal olarak bu kötü deneyimden sonra bir korku oluştu "ya ekran kartım yine yanarsa" diye.

Bu konuda firma bir yama çıkardımı? optimizasyon yaması gibi veya nebileyim, ekran kartını bu kadar yormasını, ısınmasını engelleyici bir yama falan ?

Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
Oyunda optimizasyon sorunu kesin var,en azından ati kartlar ile.

Oyunun ekran kartını yakmasi ilginçmiş,driverlarin ekran kartı yaktıgınıda duydum da,oyunun ekran kartını yaktigini ilk defa duydum.

Ne bilim en fazla pc donar,restart atar gibime geliyor,ha tabi fan hizi otomatik degil de düşük bir devirde sabitlenmişse,bir ihtimal yanabilir.
Mesaj tarihi:
"Oyun inanılmaz kasıyor makineyi. Zotac gforce gtx460 ekran kartı var. Deadspace 2 gibi kasıntı grafikli bir oyunda full grafiklerde fanın sesi bile duyulmuyor ama Rift te uçak gibi çalışıyo makine. Tempurature Monitor indirdim ekran kartı 95 derecelere kadar ısınıyor.

Aynı durumu yaşayan varmı ?"

Bunu yazmıştı önceki sayfalarda bir üye (Argoel)
Mesaj tarihi:
ekran kartına sağlam bindiriyor o kesin. Yalniz oyunun yaptıklarını, onca kisiyle pvp filan yapınca, e olur o kadar da dedim doorusu

Ekran kartı ne olursa olsun yanmamalı, ya fan arıza yapmıştır, ya driverda hata vardır vs vs. Oyun ne komut verirse versin karti yakamaz, kart işleyebileceği kadar komutu işler, işleyemedikleri sırada bekler. Ha driver o arada kartı overclock eder, fanı zart eder zurt eder o ayrı
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi kart inanılmaz ısınıyodu zaten, Yani parmağımı kartın üstünde üç saniye bile tutamıyodum aşırı bir sıcaklık vardı ama diğer oyunları çok yüksek sıcaklıklara çıksa bile oynatıyodu saatlerce.

Fakat riftde dahada yüksek bir sıcaklığa ulaştı ve dondu kaldı oyun. karta elimi değdirdiğimde bu sefer iki saniye bile tutamadım. Oyun donunca restart attım çünkü başka çarem yoktu ve ana kart logosu çizgili noktalı çıktı sonra windowsda altışarlı olmak üzere 6 tane diklemesine çizgi çıktı ve sonrada kullanılamaz hale geldi.

bide adını vermeyeyim başka bir forumun teknik servisinde zotac amp kartlarda (fabrika çıkışı hız aşırtmalı) aşırı ısınma zaten bilinen ve çoğu kişinin şikayetçi olduğu birşeymiş.

rahatlıkla 8 tane (zotac amp) farklı modellerde ve aynı model kartlarda aşırı ısınma konusuna denk geldim 10-15 sayfa ilerleyerek ve bu bahsettiğim forumun dışındada birçok forumda zotac amp'lerden hep ısınma şikayeti vardı.
Mesaj tarihi:
o kartta kesinlikle problem var belliki. çünkü gtx 460lar düşük sıcaklıklarda çalışıyor. bnm gtx 460 baya bi ocli olmasına rağmen en fazla 70 görüyor.
Mesaj tarihi:
Merhaba oyunu aldım an itibari ile DL etmeye başladım , patinin ağırlıklı olarak oynadığı sizlerin tavsiye edebileceğiniz bir server vs var mıdır ?
Mesaj tarihi:
Zotac ekran kartlarında rastlanan bir problemmiş o ısınma. Benim kart 97 derecelere çıkmıştı en son. Garantiye yolladım, idareten 9900 kart verdiler hiç problemsiz oynuyorum şuan.
Mesaj tarihi:
bende 9800GT Amp var, 1600 x 900'de anca low da oynatıyor oyun bana çok düşük geldi, bu ayarda ekran kartı olanlar nasıl oynuyor oyunu??
En azından bi medium olsa iyiydi yauw atari oyunu gibi oynuyorum
Mesaj tarihi:
Her işte bir hayır vardır derler ya, benimkiside o hesap, yeni ekran kartıyla birlikte ram'ide yükselttim, işlemci zaten iyi sayılır.

Fakat şimdi yaşadığım bu kötü tecrübeden mütevellit içimde bir korku oluştu, oyunu alamıyorum, ya ekran kartım tekrar yanarsa diye.

bir arada starcraft 2 beta, ekran kartlarını yakmıştı hatırlarsanız. (ana menüdeki bir kod ile güncel nvidia driverı'nın çakışması sonucuydu yanlış hatırlamıyorsam.)

O kadar diyorum kendime o kart sorunluydu zaten aşırı ısınıyodu, oyunda tuzu biberi oldu, sen al oyunu bişey olması çok zor diyorum ama yok ikna olmuyorum.

altı senelik wow oyuncusuyum, ondan evvelde ultima online (uo'yu hala oynuyorum), en evvelide oyunlarla tanışmama vesile olan canım commodore 64'üm

Resmen internetteki rift ile ilgili video olsun inceleme olsun, oynayanların yorumları olsun hepsini okudum ve izledim ama oyun beni cezbedemedi.
Mesaj tarihi:
guzel kardesim, ya ekran kartim yanarsa diye oyunu almamak nasi bi korkudur?

oyun yuzunden ekran kartinin yanmasinin ihtimali, yolda yururken kafana lightning yemekle ayni hemen hemen
  • Yeni Oluştur...