Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim doğuruyor =)


Manve_13

Öne çıkan mesajlar

Sonunda kedim bu gece doğurmaya karar verdi. Zaten bugün biraz belli etmişti ben de erkeğiyle ikisini ayırmıştım. Az önce kendi odasına bi bakayim diye gittim. Bi baktim kutunun içinde bi ufaklik saf saf bakiniyor. Hemen ışığı kapatıp kaçtım.

Ne kadar sürer bu doğum işi? Bi de napcam lan ben şimdi =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hazırladığım yeri beğenmeyip bizim çer-çöp kutusuna(1.fotoğraf) girmeyi başarmış. Orası ona daha güvenli gelmiştir heralde=)

Sabah kalkınca yeni yer hazırladım ama orayı da beğenmedi(2.fotoğraf).

Daha sonra yeniden yavrularını çer-çöp kutusuna taşımaya kalkınca o kutuyu(3.fotoğraf) bu sefer ona hazırladım ama sonradan o kutunu dar geldiğini düşünüp daha geniş bir kutuyu onun yerine koyunca bu sefer benim hazırladığım kutuyu(Son fotoğraf) sevdi =)

İlk yavrumuz ilk dakikarı =)



Doğum sabahı



İlk göz ağrısı=)



Baba olaylara anlam vermeye çalışırken



Pisicik 1

http://i45.tinypic.com/b3por5.JPG


Pisicik 2

http://i45.tinypic.com/2luw4l2.JPG


Pisicik 3

http://i50.tinypic.com/xav4nl.JPG


Pisicik 4

http://i50.tinypic.com/fapyyd.JPG


Uykucular =)

http://i47.tinypic.com/1givs6.JPG

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lan milletin kedisi ne rahat doğuruyor, bizimki 2 tane doğurdu teki yaşıyordu, kutusuna girmedi inatla yatakta yorganın altında doğurdu, habire de yanına geliyordu ilgi gösterin lan doğum yaptım diye bitane olan hayvanını bırakıp, daha sonra hayvanı da yatağa getiriyordu yatalım beraber diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla heralde ilk yavruları diye acayip anaç davranıyor. 2 gündür kutusundan dışarı sadece 2-3 kere tuvalet için çıktı. onun dışında yavrularını bir sn bırakmıyor. Benim dışında birisi yavruları almaya kalkarsa da huysuzlanıyor hemen.

Ayırmak hiç istemiyorum ama isteyen olursa yavruları sütten kesildikten sonra vermeyi düşünüyorum =( Bi de şöyle bir durumum var malesef. Haftaya benim okulum bitiyor ve evimi boşaltıyorum, şehir dışına taşinmam gerekiyor. Ben annesini ve yavrularını bir veterinere bıraksam, 1-1.5 ay onlar baksa, yavrular falan büyür bu arada sonra da ben yanıma alırım onları. Böyle bi hizmetleri falan oluyordur heralde demi veterinelerin? Oluyorsa ne kadar para isterler ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...