Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Sonunda kedim bu gece doğurmaya karar verdi. Zaten bugün biraz belli etmişti ben de erkeğiyle ikisini ayırmıştım. Az önce kendi odasına bi bakayim diye gittim. Bi baktim kutunun içinde bi ufaklik saf saf bakiniyor. Hemen ışığı kapatıp kaçtım. Ne kadar sürer bu doğum işi? Bi de napcam lan ben şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ohşş gz. analı babalı büyüsün yavrucaklar =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bence 7/24 açık olan veterinerlerden birini ara hemen sor. gerekli bilgiyi verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahah off ne tatlıdırlar şimdi onlar mıncır yavruları hemen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Dayanamadim gene baktim da çok çirkin yaw =) Ama süperler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yirim onları yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kaç tane çıktı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 resim koyman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şu ana kadar 2 tane geldi, sanirsam 1 ya da 2 tane daha var. Fotoğraf çekemem zaten oda çok karanlık ben de rahatsız etmemek için ışığı açmak istemiyorum ama belki birazdan çekerim bi tane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Benim hazırladığım yeri beğenmeyip bizim çer-çöp kutusuna(1.fotoğraf) girmeyi başarmış. Orası ona daha güvenli gelmiştir heralde=) Sabah kalkınca yeni yer hazırladım ama orayı da beğenmedi(2.fotoğraf). Daha sonra yeniden yavrularını çer-çöp kutusuna taşımaya kalkınca o kutuyu(3.fotoğraf) bu sefer ona hazırladım ama sonradan o kutunu dar geldiğini düşünüp daha geniş bir kutuyu onun yerine koyunca bu sefer benim hazırladığım kutuyu(Son fotoğraf) sevdi =) İlk yavrumuz ilk dakikarı =) Doğum sabahı İlk göz ağrısı=) Baba olaylara anlam vermeye çalışırken Pisicik 1 http://i45.tinypic.com/b3por5.JPG Pisicik 2 http://i45.tinypic.com/2luw4l2.JPG Pisicik 3 http://i50.tinypic.com/xav4nl.JPG Pisicik 4 http://i50.tinypic.com/fapyyd.JPG Uykucular =) http://i47.tinypic.com/1givs6.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 supermis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 pisicik 1 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 lan milletin kedisi ne rahat doğuruyor, bizimki 2 tane doğurdu teki yaşıyordu, kutusuna girmedi inatla yatakta yorganın altında doğurdu, habire de yanına geliyordu ilgi gösterin lan doğum yaptım diye bitane olan hayvanını bırakıp, daha sonra hayvanı da yatağa getiriyordu yatalım beraber diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 baba adeta BEN YAPTIM LAN BUNLARI bakışı atmış ahuau. helals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oy ne kadar tatlılar onlar öyle yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 of çok tatlılarmış. sağlıklı sağlıklı büyürler umarım, mis gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 süper tatlılar. hepsini verecek misiniz yavruların? keşke ömür boyu anne-babalarıyla memnun, mutlu yaşasalar! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 idilik said: süper tatlılar. hepsini verecek misiniz yavruların? keşke ömür boyu anne-babalarıyla memnun, mutlu yaşasalar! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 millet evrim mevrim tartışacağına gelip görsün şu olayı nasıl mucizevi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 valla heralde ilk yavruları diye acayip anaç davranıyor. 2 gündür kutusundan dışarı sadece 2-3 kere tuvalet için çıktı. onun dışında yavrularını bir sn bırakmıyor. Benim dışında birisi yavruları almaya kalkarsa da huysuzlanıyor hemen. Ayırmak hiç istemiyorum ama isteyen olursa yavruları sütten kesildikten sonra vermeyi düşünüyorum =( Bi de şöyle bir durumum var malesef. Haftaya benim okulum bitiyor ve evimi boşaltıyorum, şehir dışına taşinmam gerekiyor. Ben annesini ve yavrularını bir veterinere bıraksam, 1-1.5 ay onlar baksa, yavrular falan büyür bu arada sonra da ben yanıma alırım onları. Böyle bi hizmetleri falan oluyordur heralde demi veterinelerin? Oluyorsa ne kadar para isterler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 babayı ne yapacaksın? sözünü etmemişsin de hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Babada ulan bunlar bana benzemiyo LAN! havası da yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 idilik said: babayı ne yapacaksın? sözünü etmemişsin de hiç. baba benimle gelecek canım. Aslında hepsini götürürüm de bu kadar küçükken bu sıcakta yolda eziyet çekip başlarına bir iş gelmesinden korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yavrulardan birini bana versene ya evde akrep bulduk geçen oları yedirtcem. komando olarak yetiştircem kediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Allahım ne kadar güzeller öyle, ya dikkat et de erkek kedi onları yemesin, ayrı odalarda tut mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar