yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs494.ash1/26999_373753947913_569347913_3783270_5131501_n.jpg hayrat süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahaaha 8mbit hayrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 allaani seven sifreyi kirmasin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ehehe benim liste daha çok reklam gibi. çevre esnafın ismi. Bu çok şekermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://img397.imageshack.us/img397/6568/nahhl3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bu kırma işi nasıl oluyor? paranıyaklık edip akşamları yatmadan modemi kapataibliyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Benim modem ne wep ne wpa/wpa2 şifrelenmemiş halde. sadece bir access list oluşturdum, sadece belirli ip aralıkları internete erişebiliyor. millet isterse istediği kadar bağlansın. Varol çok yaşa VLAN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ya o diilde bizim arkadaşın evinde var 4 daire kullanıyolar 8mbiti aile apartmanı mac numarası filtreleme olayı var modemlerde onu kullanıyolar ınanılmaz güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bende de mac var maci kayıtlı olmayan giremiyor öyle de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 wpa2 psk yapınca cep telleri, notebooklar evden nete giremiyor bende.. mac yapınca da eve gelene "du söle yazayım" zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 mac adresi wireless sinyalleri dinlenerek elde edilebiliyor. Daha sonra programlarla adam kendi mac adresini değiştirerek erişim sağlayabiliyor. Wep ya da wpa'dan daha korunaksız işini bilen için. Modemim neredeyse router gibi olduğu için ben VLAN kullanarak erişim kısıtlıyorum, Eğer gerçekten şifreleme kullanmadan millete internet kullandırmamak isteyen varsa şu metodu da kullanabilir. Modeminizin ip'si genellikle 192.168.1.1 olarak tanımlı gelir. Öncelikle bu ip'yi değiştirin. Mesela 192.168.1.254 ya da 1.200 yapın. Ama DHCP ayarlarınızdan default gateway ipsinin hala 192.168.1.1 olduğundan emin olun. Adam wireless'inize bağlansa da, gateway hatalı tanımlandığı için hiçbir şekilde internete çıkamayacaktır. Sizin de yapmanız gereken bilgisayarınızdan statik bir ip adresi belirlemek ve default gateway adresinizi 192.168.1.254 ya da 192.168.1.200 (artık hangi ip'yi verdiyseniz) değiştirin. Bu şekilde internetinizi default gateway'ini doğru yazdığınız bilgisayarlar kullanabilir. Bunu tek başına ya da diğer tüm koruma özellikleriyle birlikte kullanabilirsiniz. (WEP,WPA,Mac filterin vs. vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi kim uğraşıcak sinyalleri* dinlemekle.o kadar uğraşacak vakti varsa ne işi var benim modemimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 vaperon said: Benim modem ne wep ne wpa/wpa2 şifrelenmemiş halde. sadece bir access list oluşturdum, sadece belirli ip aralıkları internete erişebiliyor. millet isterse istediği kadar bağlansın. Varol çok yaşa VLAN :D işte encrypted gitmiyor o zaman datalar, ağa bağlanmadan sniffleyebiliyorsun hangi sitelere giriyor mail neler okuyor diye, hatta kendini araya sokuyorsun diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aynen öyle. havadan uçan verilerini kaparlar kanka. sen sadece istemci olarak bağlanmayı engelliyorsun. o yüzden vlan'ın yanısıra mutlaka wpa2 de yap derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 İlk başlarda bende de vardı paranoyaklık. Sadece 2 ip'e izin vermeler mac filtrelemeler encrypt'i abartmalar falan. Şimdi koyverdim giren girsin sevabım olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 La istediği kadar dinlesin. En fazla sizi dinler :D Pati üyesi falan olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 OLM ŞİFRESİZ YAPIYOSUNUZ WIRELESS'lARINIZI ELALEM GİRİYO KÜFÜR MÜFÜR EDİYO MİLLETE SONRA POLİS KAPINIZA DAYANIR SÖYLEMEDİ DEMEYİN ÇOK CİDDİ UYARI. sizi çok seven roketr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 herhangi bir sniffer program keyloggerdan daha işlevsel direk msn konuşmalarını, webcamleri herbişiyi erkana döküyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 başarılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 wep 1-2 dakıkada kırılıyor. WPA daha guvenli. wpa2 daha da guvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bundan sonra ** baglanırsın iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 wpa2 kırıldı mıki ya ben wpa2 yaptım gerisini koyverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 wpa2 kırılması ne lan ps3 gibi TEK ŞİFRE mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar