Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lag Spike Sorunu

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Bu soruyu bir arkadaşım için soruyorum (Xelee) . Aoc'a başlıcak da şu trial versionunda fury serverında böle belli aralıklarda pingi 400-500 e fırlayıp spikelar yapiomuş çok sıklıkta. Hani ben de böle bir sorun olmuyor . Diğer oyunları denedi oralarda öle bir sorun yok tamamen Aocla ilgili bir durum var. İşletim sistemi de vista. netten baktık wireless açık ve bağlantı scan ediosa o spike yapabiliomuş vs die de wirelessı tuştan kapalı direk.

Bu konuda bir deneyimi, fikri olan var mı?

En son acaba trialda dandik bi yükleme oldu acaba onla ilgili mi ful versionunu yüklesek sorun kalkar mı die düşündük. Bu arada pc nin özellikleri de iyi, düşük ayarlarda da denedik ama hala o sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer wireless kullanıyorsanız verdiğim linkteki programı kullanın. Wirelessın belli aralıklarla yeni bağlantı aramasını engelliyor ve spikeları çözüyor. Sizde lag spike olup olmadığını anlamak istiyorsanız basitçe cmd'de ping www.google.com -t yapın, belli aralıklarla request timeout mesajını alıyorsanız. Bu linkteki program derdinizi büyük ihtimal ile çözecektir. link
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...