Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bu soruyu bir arkadaşım için soruyorum (Xelee) . Aoc'a başlıcak da şu trial versionunda fury serverında böle belli aralıklarda pingi 400-500 e fırlayıp spikelar yapiomuş çok sıklıkta. Hani ben de böle bir sorun olmuyor . Diğer oyunları denedi oralarda öle bir sorun yok tamamen Aocla ilgili bir durum var. İşletim sistemi de vista. netten baktık wireless açık ve bağlantı scan ediosa o spike yapabiliomuş vs die de wirelessı tuştan kapalı direk. Bu konuda bir deneyimi, fikri olan var mı? En son acaba trialda dandik bi yükleme oldu acaba onla ilgili mi ful versionunu yüklesek sorun kalkar mı die düşündük. Bu arada pc nin özellikleri de iyi, düşük ayarlarda da denedik ama hala o sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aynı sorun bendede var, ping bari belli araliklarla yesilden sariya donuyor anlik olarak ama sadece gosterge veya rakamsal olarak bi degisim soz konusu, oyunu etkileyen fiilen bir lag spike yok. oyun ciktigindan beri bu durum vardi benim icin. benimde laptop bu arada ama direk wireless dugmeden kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bende de var ama çok sıklıkla olmuyor ve saniyelik bir şey, nasıl düzelir bilen varsa söylesinnn :) Gerçi benim modem'de wireless açık belki ondan kaynaklanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ya o kadarı herkezde oluyor bazen 5 10snlik genel lagda girebiliyor siz pek hissetmiyorsunuz ama minigamede filan olduğumda ben hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Eğer wireless kullanıyorsanız verdiğim linkteki programı kullanın. Wirelessın belli aralıklarla yeni bağlantı aramasını engelliyor ve spikeları çözüyor. Sizde lag spike olup olmadığını anlamak istiyorsanız basitçe cmd'de ping www.google.com -t yapın, belli aralıklarla request timeout mesajını alıyorsanız. Bu linkteki program derdinizi büyük ihtimal ile çözecektir. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Wireless kullanmadığım halde bende de oluyor, oyunla alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 İşin ilginç yanı 15 dk. da bir periyotlarla bu oluyor bende. Kıçıma girse lag sıçmam gecikse, bu kadar çok kafaya takmam onuda anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ara ara olabiliyor arkadaşlar,ama genelde problem yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bu akşam lagdan sinirden krize girmek üzereydimki lagı geçtim artık oyuna giremiyorum şuan nedenn (:P) !help siege'e gidiyoduk tamda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar