bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Reklam budur dedirten reklam. Gerçekten süper yapmışlar sırf bu reklam için Coca cola almıyacağım bi süre sürekli cola turka içicem. Reklam Irak taki işgalci hırsız conileri ele alıyor.Çölde sürünen coni mini buzdolabı buluyor içini açıyor ve cola turka çıkıyor. soğuk soğuk içiyor hemen.Ve otorup düşünüyor bu sırada üstünden helikopterler geçmekte.Ve sonra tüm malzemesini atıyor üstünden savaştan çekiliyor. Tam yürürken Atatürk ün o güzel sözü geliyor ekrana "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sonra siyah bi coniyi gösteriyor oda içiyor colayı oda bırakıyor savaşı =) tebrikler gerçekten yapan reklam ajansına...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 evet bende ne oluyor yaw diyerekten izledim bu akşam,işte reklam böyle olmalı dediğin gbi yni boşa ticari amaçlı olmamalı mesaj da verebilmeli ANCAKKK coca colanın ABD yanlısı olarak gösterilmesi,işte ülkeleri sömürmesi,ztn maddenin zararlı olması v.s. bu kullanılmıyor diyen yoktur sanırm.Cola Turka bundan çok ii bi şekilde yararlandı,yni türklük hesabına pazar payını kaptı belki coca colaya yetişemeyecek ancak "ben türküm,türk coca cola içmez,cola turka içer" mantığıyla,insanlardan bu şekilde yararlanarak başarılı olacağı kesin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Tabiki büyük ihtimalle ticari amaçla yapıldı ama ben kesinlikle bu reklam için bi süre cola turka alıcam. coca cola dan zaten vazgeçemiyoruz ki kanımıza girmişler =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 olsun sni bile kısa süreliğine de olsa etkilemiş bak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hırsız conilere karşı yapılan her hareket etkiler beni . =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Herşeyin orjinali guzeldir. Taklit edip arkasina Turka yazacaklarina bir amerikan içeceğinin kendi tarzlarini yaratsalardi belki bir şanslari olabilirdi. Yeşil sermayeyi ve duygu sömürüsü ile reklam anlayışını kınıyoruz. *!Kın Kın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Siyasi içerikli ilk reklam heralde bu. Gayet başarılı, damardan giriyor. Beğendim![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bak ya. lol. yani ülker yapmamış olsa reklam mantığı değişicek miydi? heh.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 30 Temmuz 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bence de. hirsiz coniler ne kadar tehlikeliyse yesil sermaye de ayni sekilde tehlikeli.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Biri ülkeye diğeri ülkenin içindekine...[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 onlar birbirlerini torpulerler sen en begendigin kolayi ic[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Silthanas, 30 Temmuz 2004 22:22 tarihinde demiş ki: $u kola turka yi ulker yapmasa begenecektim.. ve reklamlar urun satmak icin yapilirlar.. oradaki mesaj ,ureticinin sava$i kinamak icin yapmi$ oldugu bir reklam degil de reklami izleyenlere sava$i bahane ederek duygu somurusu yapip urunun tirajini arttirmak icindir.. bunu da unutmayalim.. coa turka, coca cola nin bir rkibidir ve pazar payini arttirmaya cali$maktadir..Bircok kapitalist ekonomide goruldugu gibi =) +1, yalnız Ülker'e laf yok, Çokonat'a yamuk olmasın yani! ;) said: CorteZ, 30 Temmuz 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Herşeyin orjinali guzeldir. Taklit edip arkasina Turka yazacaklarina bir amerikan içeceğinin kendi tarzlarini yaratsalardi belki bir şanslari olabilirdi. Yani diyorsun ki, Türk usulü Kola? Nasıl yapabilirler ki? Doritos değil ki, haş haş susam domates falan katasın..[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. [Bu mesaj Eraq tarafından 31 Temmuz 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 vaaay reklam harbi güzelmiş harbiden tbr[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 reklamda Atatürk'ün "yurtta sulh cihanda sulh" sözünün slogan olarak kullanılmasını benden başka yadırgayan olmadı mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 niye yadırgadın? mantığını bi söle bakalım[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hani şeriatçılar ya. atatürkün lafını ağızlarına destursuz almamaları lazım onun için. :/[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hayır alakası yok firmanın ülker olmasıyla eti de olsa yadırgardım yadırgamamın 2 nedeni var bu sözün 1)mizah icerikli bir reklamda kullanılması 2)bir ticari kurumun ticari amaclarla yapılmış bir reklamda bu sözü kendi cıkarları için kullanması [Bu mesaj -Mix- tarafından 31 Temmuz 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 çıkarları için atatürkü kullananları sayıcak olsak... oohoooo[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 "sayamicak kadar cok var nasolsa bunuda bosverelim" mantığı değil mi senin ki?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Oww Horace manyak soktun lafı! (Mix'e değil tabi, bahsettiğin menfaatçilere.) Muhteşemsin![signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sonuç dünyada 8 saniyede 1 coca cola acılıyor.. sen sabaha kadar coni koy oraya sonuç degişmez.. güce saygı duyucaksın bu kadar basit bizim bu reklamlarla cok konusan sıçanlardan farkımız yok böle taşlamalar falan cola yı Coca cola kim Cola turka kim cola turka ne oluyorda 60 senelik bir firmayi böle capınca eleştiriyor.. haddini bilicek[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 he bide unutmadan birşey daha var topic yazarı demişki.. Sırf bu yüzden coca cola almıcam vs vs Ya biraz mantıklı olalım degilmi.. 70 milyon insan coca cola alsa nolur olmasa nolur koyarmı bu koskoca mason orgutunun firmasına.. Dünyanın en iyi Coke firması Coca Cola işte yok ötesi bunun Pepsi var o bile acmamış agzını efendi efendi ingilteresinde satıyor colasını..Biz daha ab ye giremedik 2. dünya ülkeleri arasındayız.Sen 2003 de cola turka diye birşey cıkar sonra çen çen çen koskoca Coca Colaya çapınca taşlamalar yap.. yazıktır bu insanlara yazık bu düşülen durumlara[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 coca cola da cola turka da almayin mideye zararli cola turcanin isminide begenmiyorum arkasindaki firmayida reklami hala izleyemedim merakla bekliyorum ama izlemis kadar oldum artik[signature][hline] o_0 [Bu mesaj green_martian tarafından 31 Temmuz 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 allah allah? eternal anlamadım ben seni? mantığını anlamadım yani. güçlü olan eleştirilmez mi yani bu mudur? ıraktaki askerlerin sponsoru coca cola. budur olay asıl. güçlü diye takdir mi edelim. bu mu olmalı zihniyet? ben anlamadım hakkaten. yanlış anladıımı söyle bana.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 serbest piyasa ekonomisinin ustunde olusturdugu bunalimi kelimelere dokuyo yanlis konusuyo ayri..[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar