Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cola Turka ' nın yeni reklamı ...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Reklam budur dedirten reklam.
Gerçekten süper yapmışlar sırf bu reklam için Coca cola almıyacağım bi süre sürekli cola turka içicem.

Reklam Irak taki işgalci hırsız conileri ele alıyor.Çölde sürünen coni mini buzdolabı buluyor içini açıyor ve cola turka çıkıyor. soğuk soğuk içiyor hemen.Ve otorup düşünüyor bu sırada üstünden helikopterler geçmekte.Ve sonra tüm malzemesini atıyor üstünden savaştan çekiliyor.
Tam yürürken
Atatürk ün o güzel sözü geliyor ekrana
"Yurtta Sulh Cihanda Sulh"
sonra siyah bi coniyi gösteriyor oda içiyor colayı oda bırakıyor savaşı =)

tebrikler gerçekten yapan reklam ajansına...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende ne oluyor yaw diyerekten izledim bu akşam,işte reklam böyle olmalı dediğin gbi yni boşa ticari amaçlı olmamalı mesaj da verebilmeli ANCAKKK
coca colanın ABD yanlısı olarak gösterilmesi,işte ülkeleri sömürmesi,ztn maddenin zararlı olması v.s. bu kullanılmıyor diyen yoktur sanırm.Cola Turka bundan çok ii bi şekilde yararlandı,yni türklük hesabına pazar payını kaptı belki coca colaya yetişemeyecek ancak "ben türküm,türk coca cola içmez,cola turka içer" mantığıyla,insanlardan bu şekilde yararlanarak başarılı olacağı kesin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki büyük ihtimalle ticari amaçla yapıldı ama ben kesinlikle bu reklam için bi süre cola turka alıcam.
coca cola dan zaten vazgeçemiyoruz ki kanımıza girmişler =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 30 Temmuz 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
$u kola turka yi ulker yapmasa begenecektim..

ve reklamlar urun satmak icin yapilirlar..

oradaki mesaj ,ureticinin sava$i kinamak icin yapmi$ oldugu bir reklam degil de reklami izleyenlere sava$i bahane ederek duygu somurusu yapip urunun tirajini arttirmak icindir..

bunu da unutmayalim..

coa turka, coca cola nin bir rkibidir ve pazar payini arttirmaya cali$maktadir..Bircok kapitalist ekonomide goruldugu gibi =)

+1, yalnız Ülker'e laf yok, Çokonat'a yamuk olmasın yani! ;)

said:
CorteZ, 30 Temmuz 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
Herşeyin orjinali guzeldir. Taklit edip arkasina Turka yazacaklarina bir amerikan içeceğinin kendi tarzlarini yaratsalardi belki bir şanslari olabilirdi.

Yani diyorsun ki, Türk usulü Kola? Nasıl yapabilirler ki? Doritos değil ki, haş haş susam domates falan katasın..[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.

[Bu mesaj Eraq tarafından 31 Temmuz 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vaaay reklam harbi güzelmiş harbiden tbr[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

niye yadırgadın? mantığını bi söle bakalım[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hayır alakası yok firmanın ülker olmasıyla eti de olsa yadırgardım

yadırgamamın 2 nedeni var
bu sözün
1)mizah icerikli bir reklamda kullanılması
2)bir ticari kurumun ticari amaclarla yapılmış bir reklamda bu sözü kendi cıkarları için kullanması

[Bu mesaj -Mix- tarafından 31 Temmuz 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sonuç
dünyada 8 saniyede 1 coca cola acılıyor..
sen sabaha kadar coni koy oraya
sonuç degişmez..
güce saygı duyucaksın bu kadar basit
bizim bu reklamlarla cok konusan sıçanlardan farkımız yok
böle taşlamalar falan cola yı
Coca cola kim
Cola turka kim
cola turka ne oluyorda 60 senelik bir firmayi böle capınca eleştiriyor..
haddini bilicek[signature][hline]eternal metcalf
Sosyal ağlarda paylaş

he bide unutmadan birşey daha var
topic yazarı demişki..
Sırf bu yüzden coca cola almıcam vs vs
Ya biraz mantıklı olalım degilmi..
70 milyon insan coca cola alsa nolur olmasa nolur
koyarmı bu koskoca mason orgutunun firmasına..
Dünyanın en iyi Coke firması Coca Cola işte
yok ötesi bunun
Pepsi var o bile acmamış agzını efendi efendi ingilteresinde satıyor colasını..Biz daha ab ye giremedik 2. dünya ülkeleri arasındayız.Sen 2003 de cola turka diye birşey cıkar
sonra çen çen çen koskoca Coca Colaya çapınca taşlamalar yap..
yazıktır bu insanlara yazık bu düşülen durumlara[signature][hline]eternal metcalf
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah? eternal anlamadım ben seni? mantığını anlamadım yani. güçlü olan eleştirilmez mi yani bu mudur? ıraktaki askerlerin sponsoru coca cola. budur olay asıl. güçlü diye takdir mi edelim. bu mu olmalı zihniyet? ben anlamadım hakkaten. yanlış anladıımı söyle bana.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...