roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hiç bir apple ürününü kullanmıyorum valla şu an. yalnızca iphone almayı planlıyorum uzunca bir süredir fakat 4. nesil gelecek, fiyatlar düşecek, alet elimde patlayacak diye almadım 3gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bence de uzamasin bu tartisma. fakiriz, kiskaniyoruz diyin tatliya baglayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Apple: Dizayn > İşlev/Kalite bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bi yarışta microsoftu geçen apple kaçıncı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 apple = dizayn, kalite, i$lev , $$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 paramı daha etkin kullanarak en fazla verimi elde etme amacındayım.. eğer ki ayda 500.000 $ ve üstü cirosu olan bir işletmenin sahibiysem berbaer iş yaptığım iş ortaklarına alabileceğim güzel bir hediye.. arkasına da firma logosunu bastırttım mı süper bir kartvizit olur ama o kadar yani hani "havamı attım smaç bastım" demek için bir de işletme biliminde şöyle bir önerme vardır "lider olmak değil, lider kalmaktır önemli olan" hani böyle dandik ürünler le apple nereye akdar gidebilir? aynı hatayı sony MD teknolojisinde yaptı.. ve çok kısa süre sonra mp3 oynatıcılardan tokadı yedi ipad kullanıcıları bir yerden sonra sorgulamaya başladıklarında çıkacak kokusu.. şu anda bir vagon var ve "onda varsa bende de olmalı" mantığıyla işliyor.. avrupa satışları başladımı bilmiyorum ama avrupadaki satışlardan sorna biraz daha belli olur durumu. amerikalıya mal satmak daha kolay bu arada nasıl olsa şuursuz tüketime alışmışlar hani amerikalılarn tüketim eğilimine dünya bankasının istatsitiklerinden kontro ledeiblirsin hatta dur zaten bir kaç şeye bakmam gerekiyordum oradan bulursam ekleyeyim buraya bir başka tahminimde bu alet japonyada çok satacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Abi MacOS sadece BSD kernel'ini kullaniyor diye Apple isletim sistemi konusunda bir basari elde etmemis mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 allah icin hanginiz macbook pro ya hayir diyebiliyor onu soyleyin. bana bu argumanlarla gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben hayır derim gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 beni yoruyo mac, asla kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 BabacumMostors said: aynı hatayı sony MD teknolojisinde yaptı.. ve çok kısa süre sonra mp3 oynatıcılardan tokadı yedi Yok öyle diil o. MD çalarlar mp3 çalarların çok üstünde ses kalitesi veriyodu. Odyofiller falan kullanıyodu. ya bu arada esas yazıcağım şeyi unuttum. Meyse hayırlı olsun. Bi cep telefonuyla herifler neler yaptı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 "roket adam" said: abi hala ipad başarısız diyen insanlar var ya. var mı üstüne bir tablet şu an? "geliştiriliyor" "konsepti tanıtıldı" "fırına verildi" den ötesi gelebildi mi? 28 günde bir milyondan fazla sattı alet sadece amerikada, peynir ekmek gibi satılıyor, 50 store'un 49'unda tükenmiş. sadece "moda" diye mi yani? 21. yüzyılda hala, hala, HALA AMA HAAALAA bir cihazın başarısını "multitasking", "pentiyumu düşük", "flaş yok kanka kraloyuna girmiyo" ve benzeri argümanlarla irdelediğiniz için apple ürünlerinin başarısını kavramakta güçlük çektiğinizi düşünüyorum. evet multitasking çok büyük bir eksiklik. flash ta günlük kullanımda gerekli bir şey. usb yuvası olsa çok iyi olurdu. mac os çalıştırsa süperdi. ama bu "benim" ihtiyaçlarımı temsil ediyor. ben almam, hediye edilse yanımda taşımam muhtemelen. asıl tüketici kitlesini oluşturan o ana kesim maillerine bakmak, gazete, e kitap okumak, nette gezinmek için alıyor bu aleti. alıyor yani. karmaşık bir işlemler silsilesi değil bu, günlük kullanım. maksat herkese hitap etsin. iphone'da da aynı şekilde. adamlar kullanıcı arayüzü olayında çığır açtılar, cihaz akıyor. şimdiye kadar dokunmatik ekranlı telefonların kaç tanesi kullanışlıydı? bir sürü kullandım bizzat, sinir krizi geçirip kenara attım p9xx serisini mesela. ha herifler hala ilk iphone'un ekmeğini yiyorlar, ne 3g de ne de 3gs'te cihaz yeniletecek bir yenilik olmadı ama hayvan gibi de sattılar. burada apple'ın çakallığı var tabii de, adamlar elbette ki daha fazla para kazanmak isteyecekler, suyunu çıkaracaklar, çıkarıyorlar da. nokia n900 mesela, iphone'dan her bakımdan kat kat üstün bir cihaz, ama kim kullanıyor? linux system admin'ler? mum da kaçtır bunu söylemeye çalışıyor, adama direkt ipad fanboy damgasını yapıştırıp kenara çekiliyorsunuz, ayıp ediyorsunuz beyler. of çok fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Cuce said: beni yoruyo mac, asla kullanmam seni lcd ve oled ekranlar da yoruyor cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yormuyo ama yeterince kaliteli değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 OO MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Esh said: allah icin hanginiz macbook pro ya hayir diyebiliyor onu soyleyin. bana bu argumanlarla gelin. bedavaya verene kadar hayır der RPsi yaparım.. verdiğin anda soğuk aluminyumu suratında hissediverirsin ama.. ayped/ayfon neyse de apple iyidir. lan apple olmasa hâlâ symbianlı nokia kullanıyor olacaktınız. ne adam gibi androidli tlefonlar olacaktı ne de s^3 çalışmaları olacaktı.. allah aşkına bi nokia alın elinize de 90lara geri dönmüş gibi hissedin kendinizi.. ballmer da çıkacakmış stivin keynoteunda diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aslında gelcek olan bir macbook aire hayır demem.. yada indirime girmiş bir aire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Microsoft ürünleri bu aralar iyi geliyor bana. Yeni bir notebook alma ihtimalim var; eskiden hep Windows olmadan satan yerlere bakardım Lİnux kullanacağım için, bu sefer Windows 7 nedeniyle Windows'lu almayı düşünüyorum. Gerçi arkadaşlar Linux'e alışan Windows 7 kullanamaz diyor ama, göreceğim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ballmer cikip visual studio 2010 ile (windows phone 7'nin yani sira) native iphone app gelistirilebilecegini aciklarsa android'e coook agir bir kazik olur. ayni anda adobe'un da antitrust umutlari gg. hem microsoft hem apple icin cok buyuk win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 büyük ihtimalle öle olacak.. tabi devlere vurulan her türlü critical bize mario altın parası olarak geri dönüyor.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 GERGE said: Microsoft ürünleri bu aralar iyi geliyor bana. Yeni bir notebook alma ihtimalim var; eskiden hep Windows olmadan satan yerlere bakardım Lİnux kullanacağım için, bu sefer Windows 7 nedeniyle Windows'lu almayı düşünüyorum. Gerçi arkadaşlar Linux'e alışan Windows 7 kullanamaz diyor ama, göreceğim bakalım... Vindoz 7 kullanmasi rahat bir urun gercekten. Cok sacma sapan noktalari var yine, network yonetimi mesela ama googlayinca bulunuyor rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dasaaa said: Esh said: allah icin hanginiz macbook pro ya hayir diyebiliyor onu soyleyin. bana bu argumanlarla gelin. bedavaya verene kadar hayır der RPsi yaparım.. verdiğin anda soğuk aluminyumu suratında hissediverirsin ama.. ayped/ayfon neyse de apple iyidir. lan apple olmasa hâlâ symbianlı nokia kullanıyor olacaktınız. ne adam gibi androidli tlefonlar olacaktı ne de s^3 çalışmaları olacaktı.. allah aşkına bi nokia alın elinize de 90lara geri dönmüş gibi hissedin kendinizi.. ballmer da çıkacakmış stivin keynoteunda diyorlar3310 gibisi gelmedi 5. kattan aşağı düşüpte hiç bir arızası olmayan şarjı 1.5 hafta yeten worm oyunu olan mükemmel bir telefon.nokia nın yarattığı en harika şey tek harikada olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cep telefonlarini yere dusmeye dayanikliligiyla degerlendirmeleriniz beni benden aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 power supply'ların feedback'e karsı dayanıklı olmakla değerlendirilmeside alıyomu? aynı sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ayni sey mi? bir dusun cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar