Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Microsoftu Gecti

nedanko

Öne çıkan mesajlar

paramı daha etkin kullanarak en fazla verimi elde etme amacındayım..

eğer ki ayda 500.000 $ ve üstü cirosu olan bir işletmenin sahibiysem berbaer iş yaptığım iş ortaklarına alabileceğim güzel bir hediye.. arkasına da firma logosunu bastırttım mı süper bir kartvizit olur

ama o kadar yani hani "havamı attım smaç bastım" demek için

bir de işletme biliminde şöyle bir önerme vardır "lider olmak değil, lider kalmaktır önemli olan" hani böyle dandik ürünler le apple nereye akdar gidebilir?

aynı hatayı sony MD teknolojisinde yaptı.. ve çok kısa süre sonra mp3 oynatıcılardan tokadı yedi

ipad kullanıcıları bir yerden sonra sorgulamaya başladıklarında çıkacak kokusu.. şu anda bir vagon var ve "onda varsa bende de olmalı" mantığıyla işliyor.. avrupa satışları başladımı bilmiyorum ama avrupadaki satışlardan sorna biraz daha belli olur durumu.

amerikalıya mal satmak daha kolay bu arada nasıl olsa şuursuz tüketime alışmışlar hani amerikalılarn tüketim eğilimine dünya bankasının istatsitiklerinden kontro ledeiblirsin

hatta dur zaten bir kaç şeye bakmam gerekiyordum oradan bulursam ekleyeyim buraya

bir başka tahminimde bu alet japonyada çok satacak
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

aynı hatayı sony MD teknolojisinde yaptı.. ve çok kısa süre sonra mp3 oynatıcılardan tokadı yedi

Yok öyle diil o. MD çalarlar mp3 çalarların çok üstünde ses kalitesi veriyodu. Odyofiller falan kullanıyodu.

ya bu arada esas yazıcağım şeyi unuttum. Meyse hayırlı olsun. Bi cep telefonuyla herifler neler yaptı..
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

abi hala ipad başarısız diyen insanlar var ya. var mı üstüne bir tablet şu an? "geliştiriliyor" "konsepti tanıtıldı" "fırına verildi" den ötesi gelebildi mi? 28 günde bir milyondan fazla sattı alet sadece amerikada, peynir ekmek gibi satılıyor, 50 store'un 49'unda tükenmiş. sadece "moda" diye mi yani?

21. yüzyılda hala, hala, HALA AMA HAAALAA bir cihazın başarısını "multitasking", "pentiyumu düşük", "flaş yok kanka kraloyuna girmiyo" ve benzeri argümanlarla irdelediğiniz için apple ürünlerinin başarısını kavramakta güçlük çektiğinizi düşünüyorum.

evet multitasking çok büyük bir eksiklik. flash ta günlük kullanımda gerekli bir şey. usb yuvası olsa çok iyi olurdu. mac os çalıştırsa süperdi. ama bu "benim" ihtiyaçlarımı temsil ediyor. ben almam, hediye edilse yanımda taşımam muhtemelen. asıl tüketici kitlesini oluşturan o ana kesim maillerine bakmak, gazete, e kitap okumak, nette gezinmek için alıyor bu aleti. alıyor yani. karmaşık bir işlemler silsilesi değil bu, günlük kullanım.

maksat herkese hitap etsin.

iphone'da da aynı şekilde. adamlar kullanıcı arayüzü olayında çığır açtılar, cihaz akıyor. şimdiye kadar dokunmatik ekranlı telefonların kaç tanesi kullanışlıydı? bir sürü kullandım bizzat, sinir krizi geçirip kenara attım p9xx serisini mesela. ha herifler hala ilk iphone'un ekmeğini yiyorlar, ne 3g de ne de 3gs'te cihaz yeniletecek bir yenilik olmadı ama hayvan gibi de sattılar. burada apple'ın çakallığı var tabii de, adamlar elbette ki daha fazla para kazanmak isteyecekler, suyunu çıkaracaklar, çıkarıyorlar da.

nokia n900 mesela, iphone'dan her bakımdan kat kat üstün bir cihaz, ama kim kullanıyor? linux system admin'ler?

mum da kaçtır bunu söylemeye çalışıyor, adama direkt ipad fanboy damgasını yapıştırıp kenara çekiliyorsunuz, ayıp ediyorsunuz beyler.

of çok fena :D
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

allah icin hanginiz macbook pro ya hayir diyebiliyor onu soyleyin.

bana bu argumanlarla gelin.

bedavaya verene kadar hayır der RPsi yaparım.. verdiğin anda soğuk aluminyumu suratında hissediverirsin ama..

ayped/ayfon neyse de apple iyidir.

lan apple olmasa hâlâ symbianlı nokia kullanıyor olacaktınız. ne adam gibi androidli tlefonlar olacaktı ne de s^3 çalışmaları olacaktı.. allah aşkına bi nokia alın elinize de 90lara geri dönmüş gibi hissedin kendinizi..

ballmer da çıkacakmış stivin keynoteunda diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Microsoft ürünleri bu aralar iyi geliyor bana. Yeni bir notebook alma ihtimalim var; eskiden hep Windows olmadan satan yerlere bakardım Lİnux kullanacağım için, bu sefer Windows 7 nedeniyle Windows'lu almayı düşünüyorum. Gerçi arkadaşlar Linux'e alışan Windows 7 kullanamaz diyor ama, göreceğim bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Microsoft ürünleri bu aralar iyi geliyor bana. Yeni bir notebook alma ihtimalim var; eskiden hep Windows olmadan satan yerlere bakardım Lİnux kullanacağım için, bu sefer Windows 7 nedeniyle Windows'lu almayı düşünüyorum. Gerçi arkadaşlar Linux'e alışan Windows 7 kullanamaz diyor ama, göreceğim bakalım...

Vindoz 7 kullanmasi rahat bir urun gercekten. Cok sacma sapan noktalari var yine, network yonetimi mesela ama googlayinca bulunuyor rahatca.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Esh said:

allah icin hanginiz macbook pro ya hayir diyebiliyor onu soyleyin.

bana bu argumanlarla gelin.

bedavaya verene kadar hayır der RPsi yaparım.. verdiğin anda soğuk aluminyumu suratında hissediverirsin ama..

ayped/ayfon neyse de apple iyidir.

lan apple olmasa hâlâ symbianlı nokia kullanıyor olacaktınız. ne adam gibi androidli tlefonlar olacaktı ne de s^3 çalışmaları olacaktı.. allah aşkına bi nokia alın elinize de 90lara geri dönmüş gibi hissedin kendinizi..

ballmer da çıkacakmış stivin keynoteunda diyorlar
3310 gibisi gelmedi 5. kattan aşağı düşüpte hiç bir arızası olmayan şarjı 1.5 hafta yeten worm oyunu olan mükemmel bir telefon.nokia nın yarattığı en harika şey

tek harikada olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...