Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık Plakaya Ceza Kesilmeyecek

Cairne

Öne çıkan mesajlar

said:
MOBESE’ye ve radara yakalanana ceza var

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal’ın, sürücülere gıyabınca ceza kesilmeyeceği yönündeki talimatının MOBESE ve radar araçları tarafından tespit edilen sürücüleri kapsamadığı belirtildi. Polisler, özellikle yasak park, cep telefonuyla konuşma, ışık ihlali yapan araçları durduracak ve kendilerine yaptıkları hatayı anlatacak. Bu sürücülere gıyabında ceza kesilmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

Hayır mantık doğru da para cezasının çalışmamasının nedeni cezanın geç gelmesi değil, cezaların suçu işleyenlerin çok az bir miktarına kesilmesi ve cezanın kesildiği kişilerin gelir seviyesinin çok farklı noktalarda olması

kemikil sen ne kadar araba kullaniyosun bilmemde
su gecen 6 ayda
dakka basi ceza riski war ortada
polisler cakal gibi her kuytuya cokmus bekliyolar
resmen radarlari ezberledim

hic de az deil ayrica cezalar
haci osmandan 90la indim diye 270 lira ceza kestiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demek gerekirse hiç ceza yazmayalım ya? öküz gibi basıyorlar gözümün önünde motorluyu 50 cmle makasladı dün akşam herifin biri, benim bile ödüm koptu motorlunun dudağı uçuklamıştır. sonra başka biri çöpünü attı hızlı giderken tak diye benim cama çarptı. yeşilde dönüş yapıyorum herife kırmızı yanıyor manzaraya dalmış koca otobüsle üstüme geliyor korna çalmasam gümletecek. hıyar dolu trafik ne demek ceza yazmamak??
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Beyler radar için applicationlar var. iPhone ve symbian tabanlı cihazlar için falan. Kullanıcıların güncellediği bi sistemi var, radarı gören işaretliyor yani.

Abimin patronu antalyaya hiç cezasız gidebilmiş o app sayesinde. Haberiniz olsun.

ohoo radarı gören işaretleyene kadar, selektör yapar :D
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Beyler radar için applicationlar var. iPhone ve symbian tabanlı cihazlar için falan. Kullanıcıların güncellediği bi sistemi var, radarı gören işaretliyor yani.

Abimin patronu antalyaya hiç cezasız gidebilmiş o app sayesinde. Haberiniz olsun.

Trapster benim bildiğim tek program bu işi yapan. Gps kullanıyor, radar gören bir tuşa basarak o noktayı ispiyonluyor ve polisin sotaya yattığı, gezici radar olarak gezdiği noktaları içeren bir veritabanı oluşmuş oluyor. Güzel sistem.

Herkes kullansın, veritabanı büyüsün, daha sağlıklı olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

Trapster evet, acayip iyimiş. Yurt dışında yaygın kullanılıyor da Tr'de de yaygınlaşıyor günden güne. Radar noktalarını polis çevirmelerini kırmızı ışıkları falan bile. Birde mesela ayarlıyorsun sallıyorum 3 km kala beni uyar diyosun sesli uyarı veriyor bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Konu başlığından yeterince uzaklaşıldı zaten, trapster üzerine konuşmamda sakınca olduğunu düşünmüyorum o yüzden.
Haritaya şimdi bakıyordum İstanbul'un neresinde ne bildirilmiş diye... "fixed speed camera" denilecek cinsten radar var mı İstanbul'da? Belki de özensizce polisin beklediği nokta anlamında mı işaretlenmişlerdir o noktalar?

Aha, ilk polis çevirmesi noktamı işaretledim bile! Ben de gaza geldim, bol bol kullanacağım bu sistemi :p Şehir dışına çıkmıyorum ama hiç, pek işe yarayacağımı sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...