Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 park yasağı kalkarsa ben caddeyi ateşe veririm veririm diyorsam veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Hayır mantık doğru da para cezasının çalışmamasının nedeni cezanın geç gelmesi değil, cezaların suçu işleyenlerin çok az bir miktarına kesilmesi ve cezanın kesildiği kişilerin gelir seviyesinin çok farklı noktalarda olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 said: MOBESE’ye ve radara yakalanana ceza var Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal’ın, sürücülere gıyabınca ceza kesilmeyeceği yönündeki talimatının MOBESE ve radar araçları tarafından tespit edilen sürücüleri kapsamadığı belirtildi. Polisler, özellikle yasak park, cep telefonuyla konuşma, ışık ihlali yapan araçları durduracak ve kendilerine yaptıkları hatayı anlatacak. Bu sürücülere gıyabında ceza kesilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Chemical said: Hayır mantık doğru da para cezasının çalışmamasının nedeni cezanın geç gelmesi değil, cezaların suçu işleyenlerin çok az bir miktarına kesilmesi ve cezanın kesildiği kişilerin gelir seviyesinin çok farklı noktalarda olması kemikil sen ne kadar araba kullaniyosun bilmemde su gecen 6 ayda dakka basi ceza riski war ortada polisler cakal gibi her kuytuya cokmus bekliyolar resmen radarlari ezberledim hic de az deil ayrica cezalar haci osmandan 90la indim diye 270 lira ceza kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oha. ben her istanbul-bodrum gidisinde 103-105km hizla ceza yiyorum abi. sokacam zaten boyle i$e. yapsinlar duble yollarda hiz sinirini 120 artik. gitmiyo lan araba 5. viteste 100un altinda. benim mi sucum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Beyler radar için applicationlar var. iPhone ve symbian tabanlı cihazlar için falan. Kullanıcıların güncellediği bi sistemi var, radarı gören işaretliyor yani. Abimin patronu antalyaya hiç cezasız gidebilmiş o app sayesinde. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ne demek gerekirse hiç ceza yazmayalım ya? öküz gibi basıyorlar gözümün önünde motorluyu 50 cmle makasladı dün akşam herifin biri, benim bile ödüm koptu motorlunun dudağı uçuklamıştır. sonra başka biri çöpünü attı hızlı giderken tak diye benim cama çarptı. yeşilde dönüş yapıyorum herife kırmızı yanıyor manzaraya dalmış koca otobüsle üstüme geliyor korna çalmasam gümletecek. hıyar dolu trafik ne demek ceza yazmamak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 SeaGle said: Beyler radar için applicationlar var. iPhone ve symbian tabanlı cihazlar için falan. Kullanıcıların güncellediği bi sistemi var, radarı gören işaretliyor yani. Abimin patronu antalyaya hiç cezasız gidebilmiş o app sayesinde. Haberiniz olsun. ohoo radarı gören işaretleyene kadar, selektör yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 gps teknolojisi diye bişi çıkmış çok iyiymiş diyorlar.. seagle'nin dediği hede ingilterede acaip yaygın kullanılan bi nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 polisler de işaretler rastgele, radar var diye yol boyunca herkes yavaş gider, gerçek radara gerek kalmaz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 o yazılımları bilmiyorum da, radar için gps cihazı gibi birşey var. o direkt algılıyor, o anki hızınızla radara varış süresi, kalan mesafe fln herşeyi öğreniyorsun. ben de antalya ya kadar cezasız gidiyorumda 90 ı geçemiyorum >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 BonePART said: abi nasil yane yasak parka ceza kesmicekler mi en iyiymis biz ceza kesmiyoruz, kafa kesiyoruz. (kurtlar vadisi mode) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 SeaGle said: Beyler radar için applicationlar var. iPhone ve symbian tabanlı cihazlar için falan. Kullanıcıların güncellediği bi sistemi var, radarı gören işaretliyor yani. Abimin patronu antalyaya hiç cezasız gidebilmiş o app sayesinde. Haberiniz olsun. Trapster benim bildiğim tek program bu işi yapan. Gps kullanıyor, radar gören bir tuşa basarak o noktayı ispiyonluyor ve polisin sotaya yattığı, gezici radar olarak gezdiği noktaları içeren bir veritabanı oluşmuş oluyor. Güzel sistem. Herkes kullansın, veritabanı büyüsün, daha sağlıklı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Trapster evet, acayip iyimiş. Yurt dışında yaygın kullanılıyor da Tr'de de yaygınlaşıyor günden güne. Radar noktalarını polis çevirmelerini kırmızı ışıkları falan bile. Birde mesela ayarlıyorsun sallıyorum 3 km kala beni uyar diyosun sesli uyarı veriyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 paralı mı bu program telin sarjı yok direk indiriyim beleşse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 www.trapster.com'a girip kaydolman gerekiyor. Login olduktan sonra "my account" kısmına girersen download seçenekleri orada telefon tipine göre. Ücretsiz bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konu başlığından yeterince uzaklaşıldı zaten, trapster üzerine konuşmamda sakınca olduğunu düşünmüyorum o yüzden. Haritaya şimdi bakıyordum İstanbul'un neresinde ne bildirilmiş diye... "fixed speed camera" denilecek cinsten radar var mı İstanbul'da? Belki de özensizce polisin beklediği nokta anlamında mı işaretlenmişlerdir o noktalar? Aha, ilk polis çevirmesi noktamı işaretledim bile! Ben de gaza geldim, bol bol kullanacağım bu sistemi :p Şehir dışına çıkmıyorum ama hiç, pek işe yarayacağımı sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bursa'ya gelirseniz ist tarafından, dürdane rampasından sonra dümdüz inen bi yol var, gaza gelmeyin, öttürürler. Paticik Trapster Commun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar