Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google'ın oynanabilir PAC-MAN'i 120m $ 'a mal oldu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*30 degil *22 olacak o, aylik is gunu. Ayrica dogrudan senin maasin olarak degil, patronunun senin uzerinden kazandigi para uzerinden soylemisler. Hani adamin hesapladigi o zaten. "The man" senin yaptigin is karsiliginda $12k aliyordur. Sana bunun $3k'sini verir. Ama yazida bahsedilen o $12k.

Bilgisayar sektorunde, ortalama, ($50+10*yil_tecrube)/saat diye hesaplayabilirsin bence.
Mesaj tarihi:
8x25x22 = $ 4.400. Bürst lan kim dörtbindörtyüz dolar maaş alıyomuş. TLye çevirince 7.000 TL yapıyor ki ortalama google kullanıcısı için birsiego demek istiyorum ben de.

Şimdi düşündüm de ayda yedibin kazansam negzel olurdu. O kadar çok parayla ne yapardım aklıma bişey gelmiyor ama olsun lan bürsürü para.
Mesaj tarihi:
yovmiye is gunu ustunden hesaplanmaz lan
haftada eger 3 gun ise gidersen cumartesi pazar calismis sayilir yovmiyeni alirsin
mesela yovmiyen 50 lira ise ay 31 gunse maasin 1550 lira olur
sabit ucretle calisiyosan o ayri
Mesaj tarihi:
Ayda 6.000 dolar almak için çalışmak dışında ne yapıcaz? Yüzüstü yatmak, efendime söyleyeyim sırt üstü yatmak falan böyle seçenekler de var sanırım ama benim ederim o kadar değil.

Bak fistan dedin o olabilir. Pamuk gibi çocuk. Bense slumdog millionarede oynayan oscarlı kızını arap şeyhine satmaya çalışan babaya benziyorum.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

kim kazaniyomus lan saatte 25 dolar
benim gunum 25 dolar nerdeyse
25*8*30 6000 dolar aylik eder lan allahsizlar

yurtdisinda haftalik 38 saat falan ortalama. 25 le carpinca 4 binden az olur. Vergide olur 25 in icinde, 21 e falan duser yani.

Uni den yeni mezun biri ortalama bu kadar alir. (ortalama diyom, sizin teyzeniz 4 milyon alabilir, ortalama yuvarlak)

tabii hesap yanlis yine tabii.
  • Yeni Oluştur...