Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google'ın oynanabilir PAC-MAN'i 120m $ 'a mal oldu.

-Dark_Angel-

Öne çıkan mesajlar

*30 degil *22 olacak o, aylik is gunu. Ayrica dogrudan senin maasin olarak degil, patronunun senin uzerinden kazandigi para uzerinden soylemisler. Hani adamin hesapladigi o zaten. "The man" senin yaptigin is karsiliginda $12k aliyordur. Sana bunun $3k'sini verir. Ama yazida bahsedilen o $12k.

Bilgisayar sektorunde, ortalama, ($50+10*yil_tecrube)/saat diye hesaplayabilirsin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

8x25x22 = $ 4.400. Bürst lan kim dörtbindörtyüz dolar maaş alıyomuş. TLye çevirince 7.000 TL yapıyor ki ortalama google kullanıcısı için birsiego demek istiyorum ben de.

Şimdi düşündüm de ayda yedibin kazansam negzel olurdu. O kadar çok parayla ne yapardım aklıma bişey gelmiyor ama olsun lan bürsürü para.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayda 6.000 dolar almak için çalışmak dışında ne yapıcaz? Yüzüstü yatmak, efendime söyleyeyim sırt üstü yatmak falan böyle seçenekler de var sanırım ama benim ederim o kadar değil.

Bak fistan dedin o olabilir. Pamuk gibi çocuk. Bense slumdog millionarede oynayan oscarlı kızını arap şeyhine satmaya çalışan babaya benziyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

kim kazaniyomus lan saatte 25 dolar
benim gunum 25 dolar nerdeyse
25*8*30 6000 dolar aylik eder lan allahsizlar

yurtdisinda haftalik 38 saat falan ortalama. 25 le carpinca 4 binden az olur. Vergide olur 25 in icinde, 21 e falan duser yani.

Uni den yeni mezun biri ortalama bu kadar alir. (ortalama diyom, sizin teyzeniz 4 milyon alabilir, ortalama yuvarlak)

tabii hesap yanlis yine tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...