fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kız seni istemiyor, sen de "kız beni neden istemiyor hüeeeaaa" diye geziyosun. abi hem salakça, hem de kızın isteyeceği varsa da bitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Karasakal said: Klasik kız yalanları, sen çok iyisin ama ben seni haketmiyorum Zaman istiyorum Ve artık sana birşey hissetmiyorum 0n milyon kez geyiği döndü bu olayın forumda. Kız yeni bir dala atlamış, muhtemelen duygusal dönemde takılan CooL bir meriçe, sende GG olmuşun. Sittir et. yenisine takıl. şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 olmadı fistan bakalım zaman ne gösterecek hocam şarkı koymayın ya dinlemek bile istemiorm, her şey etkilior ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 manyak herif. deger mi la bi kiz icin. sakin alkol filan da kullanma. verdigin paraya ve bunyene yazik. o parayla git arkadaslarinla eglen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kız senden tamamiyle ve kesinlikle vaz geçmiş. bu çok açık. şimdi sen kendi kendine, yok psikolojik sorunları var, yok ana-baba sevgisi görmemiş, yok ben onun için her şeyi yaptım, beni sevmemesi olanaksız, yok başka biri asla yoktur gibilerinden bilinçli ya da bilinçsiz kendini kandırmaya çalıştıkça unutamayacaksın, kendi içinde gereksiz yere sevgi depreştireceksin. unutman, üstüne düşmemen şart. sadece ve sadece böyle yaparsan sana döneceği varsa döner, ama döner kesinlikle diye de bir olay yok. sonuç olarak ilk etapta yapman gereken tek şey onu gerçekten unutmaya çalışmak. bunun için başka uğraşılar bulman, çıkabildiğince dışarı çıkıp, kendine onu düşünme fırsatı tanımaman çok önemli. ama şu ikisi unutmak için en geçerli olanları: 1. onun seninle bir ilişki istemediğine kendini tamamiyle inandırman. (insanlar karşı tarafın hala kendilerini seviyor olduklarını düşündükleri için, kolay vaz geçemiyorlar, ve ne yazık ki sevilmediklerini, a.içine s. madıkça kolay kolay anlayamıyorlar. 2. başka kızlarla ilişkiye açık olman. (bu söylediklerimi yapmanın sözde kolay olduğunu çok iyi biliyorum, ama kafanın bir tarafında durmasında yarar var. yaşam bu kadar üzülmek için çok kısa, ve hiçbir karşı cins için değmez böylesine acı çekmeye. ayrıca seni, senin onu sevdiğin kadar seviyor olsaydı seni bu kadar üzmeyi göze alır mıydı? kolay gelsin...) bir de şu: Theridone said: kimseyi cok iyi taniyamazsin. Herkesten herseyi bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Dillerinden anlamak için üniversitelerde bölüm açılmasını istiyorum. Başka kızlara tanışmaya açığım zaten :) önüme gelene dadanıcam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 /summon gızlar Hadi yine iyisiniz asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Önümüzdeki maçlara bakacağız, hayat uzun bir maraton diyip. Düzkoşulara devam edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dillerinde anlasilacak bisey yok ki universitesi acilsin. kadinlar basittir ama karmasa yaratirlar. erkekler daha basittir ve direkt anlatirlar dertlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Haftasonu yanına geliyorum, beraber takılıp 3-5 kız buluruz Erdem. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kadınlar anlaşılmak için değil, sevilmek için yaratılmışlardır diye okumuştum bi yerde, çok hak verdim. bu "kadınları anlayamıyom abi yea" muhabbeti de geçti artık be. tamam anladık anlayamıyoruz yani. her içki sofrasında her türk sanat müziği çalınca her muhabbet ortamında aynı şey. rerörer.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sevdik te ne oldu, tecrübe kazandım bana kar kaldı, daha ne kadar kazık yicek acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Tamam lan, karı gibi ağlama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Öncelikle çok geçmiş olsun. İstediğiniz kadar savunun da bir kişi kız/erkek sevgilisinden böyle pat diye ayrılıyorsa sevmeyi bilmiyordur. Gerçekten sevmemiştir, sevdiğini sanmıştır. Sıkılma bir anda olacak bir şey değil zaten, zamanla olur ki gerçekten seven sıkılmaz. Siz de ben gerçekten sevdim ama sıkıldım diye kendinizi kandırabilirsiniz, yok öyle bir şey. Gerçekten seven konuşurken elini saçlarına götürdüğünde elinin aldığı şekli bile sever, onun yaptığı dediği her şey mutluluk kaynağı olur ve asla sıkmaz. Unutmaya çalışman lazım, asla ama asla görüşme onunla. Görüşürsen unutamazsın çünkü. Ayrıca böyle pat diye sana bir şey hissetmiyorum diye ayrılıp kalbini parçalayıp sonra görüşmeye devam edelim arkadaş kalalım demek kaşarlıkta, şerefsizlikte son noktadır, vicdan rahatlatma çabasıdır. Beter olsun kardeşim, sen sakın görüşme ilk gördüğün kıza yaz, ancak böyle unutursun. Başkasına yazmazsan da çok uzar unutman zira istediğin kadar arkadaşlarınla takıl fark etmeyecek, her yerde onu göreceksin. Başka bir kıza kanalize edersen duygusal ihtiyaçlarını, diğerini daha kolay unutursun. Yeni kıza da bağlanmadan kendini çekersen sorun çözülür. tldr Allah bütün kalp kıranların belasını versin, ama karma işlemişse zaten cezalarını çekmişlerse tekrar vermesin. sçs pati, sağlıcakla kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sevdikte ne oldu diyorsunda, kimse sana o kızı sev demedi, sevince karşılık alacaksın, mutlu olacaksın diye bir taahhütname de yok bildiğim kadarıyla. Kızında gel beni sev, seversen beni, seni sonsuza kadar mutlu edeceğim dediğini sanmıyorum. O yüzden sevince bir b.k olmuyor, günaydın:) Ve biraz Dünya edebiyatına takılırsan, sevipte mutlu olanlarla ilgili yazılan bir eser varsa,(şiir, roman, vs) Sevipte mutlu olamayanlarla alakalı 10 eser olduğunu görürsün. Dünya böyle, seninle alakası yok. Biraz mazoşist takılırsan geçer hepsi bir müddet sonra:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 @ ghazi boşver usta; http://www.youtube.com/watch?v=mvGkJag5r6c&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bu ghazi denen arkadaş, onun bunun wow charlarını alıp 3 gün içinde levle 80 yapma yeteneğine sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kizin neden benle ilgilenmiyo diye depresyona girdigi anlasildi. hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 belkide kizin cirkinligi yuzunden cocuk kendini wow'a vermistir. bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 olm konuya bah muhabbetin geldiği noktaya bak :) Tamam ya dadnıcam işte kim çıkarsa karşıma, bu arada pekaziz(barış) olm haftasonu gazetenin 3.sayfasında çıkacaksın arkadaşlar unutmayın bu durumu :P wow a girmiyorum artık kızın adında char actım 72lvl mage silmeye de kıyamıyorum emek var üzerinde, wow a giremiorum artık direk karşıma çıkıyor karakter abv diiorm nediim içmicem aga daha 8bira çaktım dün kafa milyon olmadı daha ne içeyim- kendime zararı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 birayla sarhoş olunmaz zaten. Ayrıca kızlar maymun gibidir bir dalı bırakmadan başka dalı tutmaz. Sonra çıkar resimler falan ortaya, facede görüp kendinden geçersin sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 uzun uzun anlatmışsın.sevdim kırmadım aldatmadım falan filan. ama orda 2 cümle ile bitmiş olay.sorun sende değil bende.ve koşa koşa facebukta ilişkisi yok yapması :) geçmiş olsun.yeni sevgilisi ile her an ortaya cıkabilir bu tarz seven erkeklerin sonu böyle olmaya mahkumdur.umarım ilk ve tek aşk tecrüben olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 senin yapman gereken kız orda acaba acaba derken kalkıp sertçe senin sorunların olabilir, yardım edebilirim ama önce adam gibi beni isteyip istemediğine karar vereceksin demen lazımdı. gerçi ben anlamadım ailesiyle sorun yaşayan ve erkek arkadaşının konuyla alakası olmayan birisi niye terk ederki onu? yeni sevgili bulma ihtimali daima olabilir, öyle bir kaleşllik tabii ki beklemeyebilirsin ama hata beklemelisin salla, hayatına bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Red said: yeni sevgilisi ile her an ortaya cıkabilir hazır ol bence "deneyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar